- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok mutlu olun inşAllah :)cok iyiyim cok şükür allahima. kizimda çok mutlu bende. simdi ailemleym acik ogretimden yazildim is bakıyorum :) birkere bile aramadilar sormadilar. zaten umrumdada değil artik :)
cok iyiyim cok şükür allahima. kizimda çok mutlu bende. simdi ailemleym acik ogretimden yazildim is bakıyorum :) birkere bile aramadilar sormadilar. zaten umrumdada değil artik :)
ozelden msj nasıl yazılır bilmiyorum daha doğrusu sizi bulamadm siz yazarsaniz cok mutlu olurumBana da yazarsan özelden İnstagram hesabını ben de bir şeyler almak isterim
ozelden bulamadim siz yazarsaniz iletişime geçebiliriz cok mutlu olurumözelden yazabilir misin instagram ismini takip edip destek oluruz
Kolay olmayabilir ama yaparsın. Kızını düşün ona odaklan sonrasında işde güçte herşey yoluna girer.4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((
İlerisi için birşey diyemem ama allah yardımcın olsun en güzelini yapmışsın kızına paşalar gibi bakarsın üzülme diyemeyiz ama hepsi geçecek emin ol.4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((
Canm yasin cok genc zaten 1 cocugun var ailende arkanda birak bu hodugu calis gez toz bak evladinada bakicaklarms daha gencsin ilerde biri karsinada cikar iyi ki kurtuldum dersin heba etme kendini bu adama4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((