• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

Ah kız çocuklarımız. 19lar... 21ler evlenme yaşı değildir

Bakıldığında küçük evliliklerin sorunlu olma ihtimali çok çok daha fazla..

23 yaşındayken okul bitirmeye çalışıyordum.

Ama artık olan olmuş. bunlari acı ile tecrübe etmişsin. Burda altını çizme amacım bu konuyu okuyan genc kızlara bunu hatırlatmak.

Sana gelince konu sahibi; defalarca dayak yemişsin ama boşanmak istememişsin. Ama madem ailen arkanda sakın geri dönme. Sen zaten elinden geleni yapmışsın. Bebeğin manyak bir babaya ihtiyaç duymayacaktır.

Darp raporun olsaydı senin için çok iyi olurdu.

Eşinin tarafından senin dayak yediğine şahitlik yapabilecek kadar dürüst birisi varsa işine yarar. Çünkü hakim şahit isteyecektir.

Kesinlikle nafaka talep et. Sakın çocuğunun rızkını bırakma. Bunlar önemli.

Ah kız çocuklarımız. 19lar... 21ler evlenme yaşı değildir

Bakıldığında küçük evliliklerin sorunlu olma ihtimali çok çok daha fazla..

23 yaşındayken okul bitirmeye çalışıyordum.

Ama artık olan olmuş. bunlari acı ile tecrübe etmişsin. Burda altını çizme amacım bu konuyu okuyan genc kızlara bunu hatırlatmak.

Sana gelince konu sahibi; defalarca dayak yemişsin ama boşanmak istememişsin. Ama madem ailen arkanda sakın geri dönme. Sen zaten elinden geleni yapmışsın. Bebeğin manyak bir babaya ihtiyaç duymayacaktır.

Darp raporun olsaydı senin için çok iyi olurdu.

Eşinin tarafından senin dayak yediğine şahitlik yapabilecek kadar dürüst birisi varsa işine yarar. Çünkü hakim şahit isteyecektir.

Kesinlikle nafaka talep et. Sakın çocuğunun rızkını bırakma. Bunlar önemli.
evet elimde mesajlar var eşim de karşı çıkmaz boşanır zorlamaz . hemen bitsin gitsin şu süreç insllah

ALLAH yardımcınız olsun
hiç kimse böyle muamele görmeyi haketmez. Çok gençsiniz ailenizde yanınızdaymış biran önce kurtulursunuz İNŞALLAH bu insanlardan.
Herşey çok güzel olacak umudunuzu kaybetmeyin.

Ailen yanında olduğu için çok şanslısın. Ve toparlan kurtul şu adamdan onune bak ailenle evladinla mutlu olacaksın. Bu günler geçip gidecek yeniden aşık olacaksin seveceksin önünde uzun bi ömür var lütfen kendini toparla

ALLAH yardımcınız olsun
hiç kimse böyle muamele görmeyi haketmez. Çok gençsiniz ailenizde yanınızdaymış biran önce kurtulursunuz İNŞALLAH bu insanlardan.
Herşey çok güzel olacak umudunuzu kaybetmeyin.
cok teşekkür ederim sadece 4 senemi heba etmişim bir hiç uğruna. hep sans vereyim derken iyice yerin dibine girdik. çıkamıyorum .kaynanam olacak kadına asla hakkımı helal etmiyorum. :(

Eğer gerçekten kararlıysan boşanma işinde , bekleme ve davayı aç .. ne kadar süreci uzatırsan işler zor gelmeye başlayacak

Ailen yanında olduğu için çok şanslısın. Ve toparlan kurtul şu adamdan onune bak ailenle evladinla mutlu olacaksın. Bu günler geçip gidecek yeniden aşık olacaksin seveceksin önünde uzun bi ömür var lütfen kendini toparla
kizim için ailem için mecburum :(

4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum :KK43: çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar :KK43: ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki :KK43: 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara:KK43:(((
Puff o kadar üzüldümki ya :( allah yardımcın olsun çok mantıklı karar vermişsin canım bundan sonra herşey senin için güzel olur inşallah

evet özellikle babam. elinden gelse döver eminim :) çok arkamda. onun için bitti diyorsa bitmiştir. diyor kızım gitme boşan çalış paranı kazan neden çekiyorsun diyorlar. ve ben bitirdim kesinlikle. artık bitti diyorum.
Ne kadar guzel babanızdan allah razı olsun :) cok sanslisiniz bi yandan calisir okuyup daha yuksek maaşlı bi ise gecersiniz

gerçekten mi :KK43: çok zor bir süreç ve ben daha yolun başındayım :KK43: ama kararliyim :KK43: zaten hakim eşimin ettiği hakaretleri duysa direk boşar eminim :KK43: çok canım yandı çok acılar çektim :KK43:
Evt gerçek tabi : )
Çok çok çok zor süreçler biliyorum, ama emin ol bittiğinde öyle hafifleyeceksin ki...
Mümkün olduğunca o delil biriktir, mahkemede kolay boşanabilmen için lazım olabilir :super:

cok teşekkür ederim sadece 4 senemi heba etmişim bir hiç uğruna. hep sans vereyim derken iyice yerin dibine girdik. çıkamıyorum .kaynanam olacak kadına asla hakkımı helal etmiyorum. :KK43:

Düşünmemeye çalışın negüzel karar vermişsiniz çokta doğru bir karar. Elbette hiç kolay değil yaşadığınız şeyler hiç kimse ayrılmak için evlenmez bazen yanlış kararlar veriliyor.

Çok küçük bi yaşta evlilik yapmışsınız karşınızada Malesef kötü insanlar çıkmış. Ben anlamıyorum bu kayınvalideleri ya insan çocuğunun evliliği bozulmasın diye elinden geleni yapar oğlunu uyarır kaç yaşına gelmiş insanlar belli bir olgunluğa ulaşamamışlar.

Eşiniz bu denli şiddete meyilli biriyse koruma kararı çıkarttırın. Allah korusun haberlerde neler okuyoruz.

Kıyamam daha 23 yaşındaymışsın. Çok gençsin ailen arkanda ise hiç merak etme. Annen çocuğa bakar sen çalışırsın, mesleğin var mı bilmiyorum. Bu süreçte gerekirse okursun bile öyle gençsin ki.

Ama sakın duygularının, aklının önüne geçmesine izin verme. Bu adam seni döndürmek için öyle maskeler takacak ki, sakın bunlara inanma.

Hakkında hayırlısı olsun. Doğru bi karar vermişsin, şiddeti asla benimseme.

Çok geçmiş olsun öncelikle yaşadıklarınızı tüm ayrıntılarıyla boş bi kağıda yazın. Bunlar çok önemli dava sırasında dilekçeye konulacak kardeşim avukat ordan biliyorum.Yasadiklarinizi unutmadan hemen yazıya aktarın. Tekrar geçmiş olsun inş mutlu olursunuz

Eski konularına baktım da

Arkadaşım senin eşin ruh hastası. Başka açıklaması olamaz. Sen olayların içinde olduğun için belli ki bunu farketmen biraz zaman almış ama 4 yıl çok bile sabretmişsin. Şimdi illa ki bi alışmışlık vardır, üzülürsün ama biraz zaman geçsin, olaylara dışardan bakacak kadar uzak kal ne kadar doğru bi karar verdiğini anlayacaksın.

4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum :KK43: çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar :KK43: ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki :KK43: 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara:KK43:(((
Hakkinda hayirlisi olsun insallah insallaj daha mutlu olursin ailem arkandaysam gercekten cekmeye degmez kiskanc hakaret eden bi insanla yasamak gercekten cok zor yasinda daha kucik

Back