- 4 Haziran 2018
- 298
- 416
- 18
- 35
Aklina kotu seykerin gelmesi daha guzrl icin sogur en azindan yavrun icin dik tut basini. Rabbim yatdim edecektir biz de gectik o yolardan. allah seni evladina bagislasin mesajlar dursun anlasmalo bosanma hakkin neyse onu al.4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorumçünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara (((
Sana da çok gecmıs oldun canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun.Ah Canim benim ya inanmazsin belki böyle tesadüf olamaz bende 23 yaşındayım ve 2 buçuk yasinda bir kizim var ve bugunle beraber 3 gün olacak bende baba evindeyim boşanma arefesindeyim ve çok kararliyim konu açmak istedim bende ama açamadım nasıl açılıyor bulamadım sanki allah karşılaştırdı bizi şaşkınım şuan özelden mesaj atabilsem ordan yazmak isterdim ama onunda nasil oldugunu bulamadım eski kullaniciyim ama bu güne kadar konu acma ihtiyaci hic hissetmemistim nasılsın şimdi çocuğun Nasil
Amin canim sagol inşallah geçicek hepsi bi önce biter inşallahSana da çok gecmıs oldun canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun.
4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorumçünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara (((
aynı kaderi paylaşıyoruz sanırımAh Canim benim ya inanmazsin belki böyle tesadüf olamaz bende 23 yaşındayım ve 2 buçuk yasinda bir kizim var ve bugunle beraber 3 gün olacak bende baba evindeyim boşanma arefesindeyim ve çok kararliyim konu açmak istedim bende ama açamadım nasıl açılıyor bulamadım sanki allah karşılaştırdı bizi şaşkınım şuan özelden mesaj atabilsem ordan yazmak isterdim ama onunda nasil oldugunu bulamadım eski kullaniciyim ama bu güne kadar konu acma ihtiyaci hic hissetmemistim nasılsın şimdi çocuğun Nasil
inşallahAmin canim sagol inşallah geçicek hepsi bi önce biter inşallah
zannetmiyorum. çünkü oda istiyor boşanmayı. defalarca dile getirdi ben cesaret edemedm maalesef . istemiyorum seni dedi yemin bile etti. git dedi bu evden git.. tesadüf işte ertesi gün annem geldi misafirliğe bende onunla baba evine döndüm. o zaman tehditler başladı.Mesajlari silme delil olarak kullanirsin. Iş çekişmeliye giderse
çok teşekkür ederm. gittikçe daha da çekilmez oldu zatenAsla dönme, kararından vazgeçme. Yaşının kıymetini bil, önünde çok güzel seneler var bu adamla heba etme! İnan hiç bir şey düzelmez, hatta buradan dönersen katlanarak artar. Ailen arkanda en önemlisi, Allah yardımcın olsun.
hep hyalimdi zaten okumak çalışmak. ama hiç birine izin vermediAilen arkanda olduğu için çok şanslısın. İnşAllah bundan sonra daha güzel günlerin olur. Daha çok gençsin çalışırsın, mesleğin yoksa meslek sahibi de olabilirsin.
evet var çok şükür ama darp raporum yok öyle şeylere girmek istemiyorum açıkçası. çocuğumun nafakasını versin boşanalım başka hic birşey istemiyorum inanın. eşyalarım herseyim onların olsun. benden uzak allaha yakın olsunlar. ama kaynanama hakkımı asla helal etmiyorumAllah yardımcınız olsun
yakın geçmişte şiddet olduysa darp raporu alın
avukata danışacak gücünüz var mı?
şiddet kavga hergün kv birlik oturuyordm hep onun dolduruşuna geliyordu vuruyordu or*spu gibi kelimeler vardı hep sere*siz gibi bütün pis cümleler. 2 buçuk yaşında kızım var çalışmıyorum asla izin vermiyordu ama şimdi calısıcam inşallah çok istiyorumNedwn bosandin? Kac yillik evliydin?cocuk var mi calisiyor musun. Ne cok soru sordum
sizin adınıza da çok sevindim siz neden boşandınız acabaAh canım ya daha 23 yaşında neler yaşamışsın : (( hiç üzülme demicem, çünkü bu insanın elinde olan birşey değil. Bu yüzden acını güzelce yaşa istediğin kadar ağla zırla, ama asla duygusallığına yenilip geri adım atma.
Emin ol tüm acılarını yaşayıp bu süreci atlattıktan sonra öyle hafifleyeceksin ki...
Bende geçen hafta boşandım oh rahatlık varmış
evet var çok şükür ama darp raporum yok öyle şeylere girmek istemiyorum açıkçası. çocuğumun nafakasını versin boşanalım başka hic birşey istemiyorum inanın. eşyalarım herseyim onların olsun. benden uzak allaha yakın olsunlar. ama kaynanama hakkımı asla helal etmiyorum
Allah yardımcınız olsunevet var çok şükür ama darp raporum yok öyle şeylere girmek istemiyorum açıkçası. çocuğumun nafakasını versin boşanalım başka hic birşey istemiyorum inanın. eşyalarım herseyim onların olsun. benden uzak allaha yakın olsunlar. ama kaynanama hakkımı asla helal etmiyorum
Bir iğne bile bırakma.
Bu süreçte sessiz yol al. Eşini kiskirtmadan emin
evet hemen boşama davası açıp çalışmak istiyorum. asla boş duramam. 6 sene bakarken çalışmıştımKötü giden bir evlilikte ki en güzel karar boşanmak.
Daha yaşınız 23 müş.. Hayat size ne güzel kapılar açacak bakın görün.
En önemlisi bir işe girmeniz ve çocuğunuza olabildiğince durumu az yansıtmanız.
Sonuçta hayat boyu görüşmeniz gerekecek çocuk için.
Sakın ha sakın kendinizi düşürmeyin.
Çok güzel günler bekliyor siziama evlenince calismaadm
teşekkür ederim aminAllah yardımcınız olsun
2 kere affettim zaten. daha da koti oldu daha çok hircinlasti kararm kesin soğuduk birbirimizdenBence barışmakda bu surece dahil ama ne yap ne et barışma sonra dahada kötü olur
Zaten hep öyle olur affettikce kendini güvende sanıp daha kotu olur çok dikkat et kandırmayın bı daha ailen destek olduğu sürece korma2 kere affettim zaten. daha da koti oldu daha çok hircinlasti kararm kesin soğuduk birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?