babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

Aklina kotu seykerin gelmesi daha guzrl icin sogur en azindan yavrun icin dik tut basini. Rabbim yatdim edecektir biz de gectik o yolardan. allah seni evladina bagislasin mesajlar dursun anlasmalo bosanma hakkin neyse onu al.

Sana da çok gecmıs oldun canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun.

1) hayırlısı olsun senın için. benim fikrim ise çok isabetli bi karar vermişssin.bu bir ömür üniversitede ev arkadaşı değil sonuçta.
2)hattını değiştir.
3) polise gidip mesajları gösterip uzaklaştırma kararı çıkarttır.sinirli biri anladığım kadarıyla zarar vermesin sana ve kızına.
4) çok güzel bi yaştasın :) hayatına sana gercekten değer veren anlayışlı biri çıkacaktır.Allah yardımcın olsun.
5)eşinin tarafından biriyle 'sadece konuşucaz karar yıne senın ' gibi cümlelerle gelen olursa aslaaaaaa insanlık edip görüşme,tamamen kafanı karıstırmaya çalışacaklardır.

aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım özelden yazacağım size

Mesajlari silme delil olarak kullanirsin. Iş çekişmeliye giderse
zannetmiyorum. çünkü oda istiyor boşanmayı. defalarca dile getirdi ben cesaret edemedm maalesef . istemiyorum seni dedi yemin bile etti. git dedi bu evden git.. tesadüf işte ertesi gün annem geldi misafirliğe bende onunla baba evine döndüm. o zaman tehditler başladı.

çok teşekkür ederm. gittikçe daha da çekilmez oldu zaten

Allah yardımcınız olsun
yakın geçmişte şiddet olduysa darp raporu alın
avukata danışacak gücünüz var mı?
evet var çok şükür ama darp raporum yok öyle şeylere girmek istemiyorum açıkçası. çocuğumun nafakasını versin boşanalım başka hic birşey istemiyorum inanın. eşyalarım herseyim onların olsun. benden uzak allaha yakın olsunlar. ama kaynanama hakkımı asla helal etmiyorum

Nedwn bosandin? Kac yillik evliydin?cocuk var mi calisiyor musun. Ne cok soru sordum
şiddet kavga hergün kv birlik oturuyordm hep onun dolduruşuna geliyordu vuruyordu or*spu gibi kelimeler vardı hep sere*siz gibi bütün pis cümleler. 2 buçuk yaşında kızım var çalışmıyorum asla izin vermiyordu ama şimdi calısıcam inşallah çok istiyorum

sizin adınıza da çok sevindim siz neden boşandınız acaba

Bir iğne bile bırakma.

Bu süreçte sessiz yol al. Eşini kiskirtmadan emin adımlarla ilerlemelisin.

Kötü giden bir evlilikte ki en güzel karar boşanmak.
Daha yaşınız 23 müş.. Hayat size ne güzel kapılar açacak bakın görün.
En önemlisi bir işe girmeniz ve çocuğunuza olabildiğince durumu az yansıtmanız.
Sonuçta hayat boyu görüşmeniz gerekecek çocuk için.
Sakın ha sakın kendinizi düşürmeyin.
Çok güzel günler bekliyor sizi

Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…