babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorum çünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara(((

Ah canım ya daha 23 yaşında neler yaşamışsın : (( hiç üzülme demicem, çünkü bu insanın elinde olan birşey değil. Bu yüzden acını güzelce yaşa istediğin kadar ağla zırla, ama asla duygusallığına yenilip geri adım atma.
Emin ol tüm acılarını yaşayıp bu süreci atlattıktan sonra öyle hafifleyeceksin ki...
Bende geçen hafta boşandım oh rahatlık varmış

Süreci bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun demeye geldim, dilerim en az hasarla atlatırsın bu zamanları, kızınla umdugundan güzel günler yasarsin inşallah

gerçekten mi çok zor bir süreç ve ben daha yolun başındayım ama kararliyim zaten hakim eşimin ettiği hakaretleri duysa direk boşar eminim çok canım yandı çok acılar çektim

Bu adamı bırakma cesareti gösterdiğiniz icin sizi yurekten tebrik ediyorum ve kizinizla saglikli huzurlu hayat diliyorum daha cok coook gencsiniz yasitlariniz universite okuyo bence düzeninizi oturttuktan sonra sizde aciktan uni okuyun

Bu adamı bırakma cesareti gösterdiğiniz icin sizi yurekten tebrik ediyorum ve kizinizla saglikli huzurlu hayat diliyorum daha cok coook gencsiniz yasitlariniz universite okuyo bence düzeninizi oturttuktan sonra sizde aciktan uni okuyun
inşallah. ama önceliğim çalışmak kızıma bakmak aileme bakmak çok yipramdm icim çok acı düşündükçe kahroluyorm neden böyle oldu neden bitirdik ve eşim de bitirmek istedi zaten. ertesi gün de annem geldi belki herşeyi rabbim fırsat verdi ömür benden gitti acılar benden gitti

Allah yardımcın olsun sen çalışır bakarsın çocuğuna değer görmediğin yerde durmamakla iyi ettin..

Üzülme bence .. gözünden akan tek damla yaşa değmez .. baksana kendin diyorsun hiç iyi anı Yok diye .. şükür ki ailen var , kızında en büyük destekçin olacak ilerde , üzme tatlı canını , annen seni bugünleri yaşa diye doğurmadı .. sen sakın telefonda , mesajda kötü bir söz kullanma , haklıyken haksız konumuna gelme bu süreçte hırsla bir iş yapma

bütün mesajları duruyor. seni geberticrm gibi tehditler. anneme babama küfürler. daha neler neler

Üzülmeyin hatta bu sıkıntılardan genc yasinizda kurtulmussunuz oyle dusunun hayat boyu cekenler var kocadan kv den. Elbet unutursunuz suan cok taze üzüntünüz hep akliniza geliyodur ama namaz kilarak dua ederek akliniza getirmemeye çalışın ailenizin destek cikmasi cok buyuk sans

En dogru karari vermissin..demeye geldim.
Inan yolun basindasin daha.
Anan baban basinda
Kizin yaninda
Daha ne olsun,)

Dik dur
Ilk bosanan , hayatinda yeni bir sayfa acan ilk kisi sen degilsin
Herkes gibi sen de hayatini yoluna koyacaksin .boyle dusun

Akisina birak.
Yasal surec ne gerektiriyorsa onu yap
Gelecek guzel gunleri dusun yeter,)

Bol sans

evet özellikle babam. elinden gelse döver eminim :) çok arkamda. onun için bitti diyorsa bitmiştir. diyor kızım gitme boşan çalış paranı kazan neden çekiyorsun diyorlar. ve ben bitirdim kesinlikle. artık bitti diyorum.

çok teşekkür ederim:) enerjiniz bana geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…