- 1 Şubat 2018
- 808
- 975
- 23
- 38
yok korkmuyorum zaten ama şu nasıl olacak dusuncesi kizimi düşünmek nasıl tamamen bitirmek geçmisi. bunu düşünmekten yoruldum. 1 haftadır burdayım. dava açınca herşeyi mi alicam o evden elbiselerm vs. inşallah çabuk geçer omuzumda çok ağır bir yük var sankiZaten hep öyle olur affettikce kendini güvende sanıp daha kotu olur çok dikkat et kandırmayın bı daha ailen destek olduğu sürece korma
Allah yardımcın olsun inşallah çabucak toparlarsin herşey gönlünce olsun fazla da düşünmemeye calisyok korkmuyorum zaten ama şu nasıl olacak dusuncesi kizimi düşünmek nasıl tamamen bitirmek geçmisi. bunu düşünmekten yoruldum. 1 haftadır burdayım. dava açınca herşeyi mi alicam o evden elbiselerm vs. inşallah çabuk geçer omuzumda çok ağır bir yük var sanki
inşallah tek dayanağım evlâdım ve ailemverilmiş sadakan varmış. şimdi ilk işin şükür namazı kıl gerçekten diyorum bunu. ondan kurtulduğuna ailenin arkanda olduğuna şükret. işe gir çalış daha sosyal olacaksın kafan daha rahat dağılır. çocuğun da emin ellerde annende sonuçta. temiz sayfa aç kendine. inan bana senin yerinde olmak isteyen birçok kadın biliyorum ben. bundan sonrası sende hayatına bak.
teşekkür ederim allah razı olsunseni biliyorum. Daha öncede konu açmıştınız. Kaynananla beraber yaşıyordun çok cekiyordun onlardan hakkında hayırlısı olsun .
evet çok teşekkür ederm zaten nr arayan oldu ne soran zaten istemiyorum artık kimseyi.Bir ilişkide değil şiddet, hakarete bile yer olmamalı. Sizi seven, saygı gösteren, değer veren, koruyan-kollayan, kendinizi güvende hissettiren, iyi bir eş iyi bir baba olan bir insanla ömrümüzü geçirmeniz en doğal hakkınız. Bu yazdıklarınız değil. Lütfen sadece kendiniz için değil, çocuğunuz ve yeni öğrenen anne babanız için de artık ne olursa olsun o eve dönmeyin. Muhakkak zorlanacaksınız ilk başlarda. Terapi bile almanız gerekebilecek ki bundan kaçınmayın, alın. Ama dönmeyin. Daha çok gençsiniz. Siz kendi kıymetinizi bilmezseniz başkası hiç bilmez. Umarım geçireceğiniz süreç çok kolay olur ve daha sağlıklı bir ortamda, huzurlu bir şekilde evladınızı yetiştirirsiniz.
Canım bi sakın ol önce...Sen de aramıza hoşgeldin..haksızlığa uğrayıp boşanmak zorunda olan biz kadınlar....sakın üzülme anlattığım gibiyse eşinin önce iyi bir tedaviye ihtiyacı var benimki de öyleydi ama değişmiyorlar...ne güzel ailen arkanda yaşın küçük çekme güçlü ol kararlı olmaya devam et ...pişman olursa ailesinden iki üç kişiyle gelip özürdilyip söz versinler söz al şans ver ama değişmez dersen ve çaba göstermezse yoluna bak....olmayan yuvaları olduramayız biz4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorumçünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara (((
Bayılıyorum sana kankaAh canım ya daha 23 yaşında neler yaşamışsın : (( hiç üzülme demicem, çünkü bu insanın elinde olan birşey değil. Bu yüzden acını güzelce yaşa istediğin kadar ağla zırla, ama asla duygusallığına yenilip geri adım atma.
Emin ol tüm acılarını yaşayıp bu süreci atlattıktan sonra öyle hafifleyeceksin ki...
Bende geçen hafta boşandım oh rahatlık varmış
Sakin bi daha geri dönme esine timsah gözyaslariyla gelip sana yalvaracaktir ama sonra yine aynisini yasayacan bosandiktan sonra hem calisip hem kendine meslek edinebilirsin acik ögretimden okumaya bak mutlaka yasin genc dul olsan bile genc olsan bile kendini hic bir zaman gelistirmekten korkma hem calisip hem okuyabilirsin bunu yapanlar cok var umarim sana bi umut vermisimdir bu sürecte de ailene bile destek olabilirsin Allah size yardimcisi olsun kuzum toparlamaya bak en kisa zamanda o degersiz adamdan üzülmeyr degmez kizina odaklan derim4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında kızım var. kısa ve net anlatmak istiyorumçünkü çok acı çekiyorum ve ağlayarak yazıyorum. eşim den çok şiddet gördüm hakaret küfür kıskançlık bilen bilir kizlar ama bu sondu ve bitirdim. sanki bu süreç rabbimin bana yardım etmesi gibiydi. annem bize geldi misafirliğe. esim de izin verdi sende git 1 hafta kalırsın dedi. neyse haya kendi getirdi beni harçlığı mi verdi ve gitti. ne olduysa ondan sonra başladı. hakaret küfür seni geberticem gez bakalım doğduğuna pişman edicem vs.... daha neler neler... bende dayanamadım ve anneme babama gösterdim. çok yasanmısliklar var eskiden kalan. insan hiç mi iyi birşey düşünmez kizlar.hep kötü anılar canlanıyor gözümde. o kaynanam yüzünden yediğim dayaklar hakaretler.. babam resti çekti allah razı olsun arkamdalar. gitme sen çalış kızına bak. annem ben kızına bakarm sen üzülme dedi. tamam dedim. ve yemin ederm bu sefer bitirdim. en yakin zamanda eşyalarımı aldıracağım. çöp bile bırakmayacağım onlarda. kızım zaten bana düşkün. çok çektim kizlar cokkk haykırarak anlatmak isterdim . ve hak etmedim hicbir şeyi. artık boşanıyorum... ailemle güzelce konuştum. allah razı olsun hepsinden. şimdi sizlerden bu süreçte neler yapmam gerek bunları duymak istiyorum.nasil atlatmalıyım. toparlanmak biraz zaman alıcak gibi. iş bulup aileme de bakarm. daha 23 yasndaym. sizlerden güzel şeyler duymaya öyle ihtiyacm var ki 3 gorumcem 1 eltim var. şimdi duymuşlardır. whatsabi kapattım artık heryerden iletişimi kestim . kararliyim !!! şimdi beni neler bekliyor sizden yorumlar istiyorum. allah razı olsun yazanlara (((
evet o olayida yaşadım. geldiler yalvardılar ne oldu? daha beter olduk. herşey daha kötü bitti. zaten diyordu hep istemiyorum seni yemin ediyordu. git diyordu artık. bende pes ettimCanım bi sakın ol önce...Sen de aramıza hoşgeldin..haksızlığa uğrayıp boşanmak zorunda olan biz kadınlar....sakın üzülme anlattığım gibiyse eşinin önce iyi bir tedaviye ihtiyacı var benimki de öyleydi ama değişmiyorlar...ne güzel ailen arkanda yaşın küçük çekme güçlü ol kararlı olmaya devam et ...pişman olursa ailesinden iki üç kişiyle gelip özürdilyip söz versinler söz al şans ver ama değişmez dersen ve çaba göstermezse yoluna bak....olmayan yuvaları olduramayız biz
artık eskisi gibi ağlaamıyorum. sabahlara kadar ağlayan ben sadece burnum sızlıyor. oda emeklerim için çabam için. bir hiç uğruna yıpratmışım kendimi hiç uğruna ona üzülüyorum tabi ister istemez eski gunler geliyor aklıma.Sakin bi daha geri dönme esine timsah gözyaslariyla gelip sana yalvaracaktir ama sonra yine aynisini yasayacan bosandiktan sonra hem calisip hem kendine meslek edinebilirsin acik ögretimden okumaya bak mutlaka yasin genc dul olsan bile genc olsan bile kendini hic bir zaman gelistirmekten korkma hem calisip hem okuyabilirsin bunu yapanlar cok var umarim sana bi umut vermisimdir bu sürecte de ailene bile destek olabilirsin Allah size yardimcisi olsun kuzum toparlamaya bak en kisa zamanda o degersiz adamdan üzülmeyr degmez kizina odaklan derim
Şuan ben de sinirden ağlıyorum inan ...ne ailesi ne kendisinin çabası yok...o kadar beni kullandılar üzüldüm ...şimdi alacakiyim bu evlilikten böyle almadan mi gidicem hiçbişey ...adam akşama kadar intte online başkasını bulmus ..beni o kadar kullanıp kullanıp kenara atışına sessiz kalmak beni delirtiyor ..ayrılırken acıma üzülme donuna kadar da al...bunlar insanlıkta anlamazlarevet o olayida yaşadım. geldiler yalvardılar ne oldu? daha beter olduk. herşey daha kötü bitti. zaten diyordu hep istemiyorum seni yemin ediyordu. git diyordu artık. bende pes ettim
aynı durumŞuan ben de sinirden ağlıyorum inan ...ne ailesi ne kendisinin çabası yok...o kadar beni kullandılar üzüldüm ...şimdi alacakiyim bu evlilikten böyle almadan mi gidicem hiçbişey ...adam akşama kadar intte online başkasını bulmus ..beni o kadar kullanıp kullanıp kenara atışına sessiz kalmak beni delirtiyor ..ayrılırken acıma üzülme donuna kadar da al...bunlar insanlıkta anlamazlar
malesef evet onca emek sevgi saygı bir anda bitiyor. insan buna üzülüyorYok canım ne çoğu : ) aslında detaylı bilgilerim açtığım konumda var, ama kısaca 9 yıllık evliydim, çocuğum yok , sorun ise iddaa oyunu diyeyim bir türlü oynamaktan vazgeçmedi bunun yanı sıra ilgisizlik, sorumsuzluk, kafa uyuşmazlığı, iletişimsizlik vardı ama son damla oyun bağımlılığı oldu, geleceğe dair bana güven oluşturmadı, ileride çocuk olursa sorunların üstesinden gelememekten daha çok pişman olmaktan korktum ve seviyor olmama rağmen, günden güne hatta aylarca yavaş yavaş kendimi boşanmaya hazırladım, 9 ay öncede babamın evine geldim ve bir hafta önce boşandım, çalışmıyorum...
Haa bu arada, hâlâ seviyormusun diye soracak olursan hayır : ) sadece insan olarak ona düştüğü durum için üzülüyorum okadar...
Üzülme canım kendin için yaptığını düşün ..bak ben o kadar maddi kullanılildimki evden.kovdum bunu bir tane de eşya vermedim...şimdi onları satıp kazanç sağliycam çöp bırakma evde nafaka rnal alasını al..maddi manevi taZminat al..sonra pişman olursun...kaynanaya dava aç ne dava varsa aç ...Ben olsam sersem ederim hepsini....Üzülme sen dik dur bengit sinirden ağlıyorum kendime kızıyorum mal değermi diye emeklerine karşılık ailecek bana şerefsizlik yapıyolar ...aklıma binbir türlü şey geliyor inanaynı durumçok üzüldüm adınıza. rabbim beterinden korusun sizi gün yüzüne çıkarsın inşallah. ben kv. hakkimi bir gram helal etmiyorum. onun yüzünden nice dayaklar yedim nice kufurler şiddetler. o hep kaunanaligini yaptı eşim ise onun dolduruşuna geldi . ben sadece çocuğuma nafaka istiyorum. kendi kişisel eşyaları mi ve evladımın elbiselerini. koskoca bir ev döşedim baştan assagi nerde en iyisi markası varsa pırıl pırıldı hergün evim herseyin en guzelini aldim ama nafile bos boşuna emekler vermişim hiç uğruna ona aciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?