babamın evindeyim boşanıyorum... lütfen fikir verin yardımcı olun lütfen :(( :((

cok iyiyim cok şükür allahima. kizimda çok mutlu bende. simdi ailemleym acik ogretimden yazildim is bakıyorum :) birkere bile aramadilar sormadilar. zaten umrumdada değil artik :)
Daha çok mutlu olun inşAllah :)

cok iyiyim cok şükür allahima. kizimda çok mutlu bende. simdi ailemleym acik ogretimden yazildim is bakıyorum :) birkere bile aramadilar sormadilar. zaten umrumdada değil artik :)

Allah yolunu acık etsin cnm bol sanslar dilerım:)
Hicte üzülme valla üzülcek bir durum yok:)

ne güzel kararlısınız , ailenizde arkanızda , yasınızda henuz çok genç .
önunuzde uzun seneler var mutlu olmak için.
ne şanslısınız ki ayrılabılıyorsunuz...
çalışırsınız annenızde çocuğunuza bakar. bir miktarda nafaka alırsınız.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Kiyamam canim sana rabbim yardimcin olsun,
Eşin bosanma konusunda bir sikinti cikarmior dimi. Kimi erkek war hem boyle yapip hemde ben karimi seviyorum ayrilmam der, basina bela olur vs ole bir durum yok dimi ?

Kolay olmayabilir ama yaparsın. Kızını düşün ona odaklan sonrasında işde güçte herşey yoluna girer.

İlerisi için birşey diyemem ama allah yardımcın olsun en güzelini yapmışsın kızına paşalar gibi bakarsın üzülme diyemeyiz ama hepsi geçecek emin ol.

Canm yasin cok genc zaten 1 cocugun var ailende arkanda birak bu hodugu calis gez toz bak evladinada bakicaklarms daha gencsin ilerde biri karsinada cikar iyi ki kurtuldum dersin heba etme kendini bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…