- Konu Sahibi Latinachica
-
ben ailelerin sürekli kızlarına evlen demesini asla anlamam nedir yani evlenenleri görüyoruz er yada gec kızına bagrıyolar benim babamla anlasamayız ama ne benim evlendigimi kabul etti esime bana sürekli hakaret etti neden kardesime ki od a 30 oldu asla demez hatta bende 31 yasındayım biz evde hic damat gelin ceyiz muhabbeti yapmazdık babam kızardı öyle seylere27 yaşındayım
Ailemle yasiyorum
Çalışıyorum
Evlenmezsem 30 umda eve cikmak gibi bir istegim var. Ailemin buna ne tepki verecegini bilmiyorum esasen.
Evlen tepkisi dillendirilmiyor evde. Ama eminim artik yasimin geldigini dusunuyorlar. Babamin bikac agzinin icinde konusmasi dışında dillendirilmiyor en azindan.
Son iki hafta icinde iki sey soyledi
Ben yemegimi tepside tv karsisinda yerim. Anneme "30 yasinda kiz ne oyle tepsi fln dedi"
Yasimi vurguluyor burda
Ikincisi de odama gardrop aldim. Eskisi kucuk geliyordu. Yine agzinin icinde anneme "sen evden kovacagin yerde iyice yerlestiriyosun" dedi.
Babam normalde iletisim kurmayi bilmez. Aksi konusur, ama ben o zaten oyle biri diyip takmadan duramiyorum.
Aglamak istemiyorum ama gozum doluyor sinirden
Belki büyütuyorum. Ama zaten kalbim kırık. Evlilik yoluna girdigim kisiden ayrildim. Ki aileleri de tanistirmistik. Ben cok mu istiyorum bu evde onlarin kurallariyla yaşlanmayı.
Kaldi ki evlilik gercekten istedigim bir sey degil.
Napim iste burdan baska anlaticak kimsem de yok. Sinirim bozuldu durduk yere
Babanızın ilk söylediği doğru aile demek aynı sofrada hoş sohbet ederek birlikte hazırlayıp yemektir tv kaçmıyor ya bakmayiverin 10 dk
Evlendiginizi düşünün eşin sofrada yanlız yada sen yanlız tv karşısında yemek hic hos bi örnek değil
2.söylediği de hos olmamış ama yinede kötü niyetli değildir
Esasen bunlar evde kalma iması olmayabilir
Biz de görümcene deriz kırk yaşında kadın tencerenin tepesinden yemek yiyor diye
İnsanlar anne baba ile yaşayınca evin küçük çocuğu modunda oluyor ama dışarıdaki görüntü öyle değil
baban da belki sevgilinden ayrıldığın için üzgündür senin de bir an önce yuva kurmanı istiyordur onu unutup
13 yasindan beri amerikadayim bu amerikalilarin sevdigim hayat tarzlaro resit olduktan sonra baba evinden ayrilmalari. Daha henuz biriyle evlenmediniz diye calistiginiz halde hala onlarla kalmanin bi anlami yok ki. 27 yasinda artik kendi kurallariyla yasama zamaniniz. Hala anne babanin kurallariyla yasamak bana ters geliyor. 30 yasini beklemeyin evden cikmak icin derim.
Babanızın gec evlenmezine takıntı olacagina hayirli biri ile evlenmezine evlensinler düşüncesinde olması lazimZaten babamin normal bi baba olmadigini hep dusunmusumdur.
Benim babam da abim ablam gec evlendi diye tavir alan, dusman olan bi babaydi.
Simdi de sira bana geliyo saniirm
Eve cikayim desem eminim istemezler. Olur muymus hic oyle ayni sehirde farkli evlerde. Insanlar ne der sonra ayni eve sigamadiniz mi bla bla...geleneksel turk aile yapisi. Evlenince evine cikar mantigi.
Canimm fazla takiyon eminimm baban art niyetle dememis sakaya vurmuş yoksa 27 yaş yolu yarilamak anlamina gelmezki ama. Insan oglu acisi nerede olursa oraya denk geliyor sozler canink yakıyor bizde evlenelim evde kaldik diye strese girirdik simdi ise çocuk olmayinca keske hic evlenmeseydik diyoruz yorma guzel yüreğini stresle27 yaşındayım
Ailemle yasiyorum
Çalışıyorum
Evlenmezsem 30 umda eve cikmak gibi bir istegim var. Ailemin buna ne tepki verecegini bilmiyorum esasen.
Evlen tepkisi dillendirilmiyor evde. Ama eminim artik yasimin geldigini dusunuyorlar. Babamin bikac agzinin icinde konusmasi dışında dillendirilmiyor en azindan.
Ben yemegimi tepside tv karsisinda yerim. Anneme "30 yasinda kiz ne oyle tepsi fln dedi"
Yasimi vurguluyor burda
Ikincisi de odama gardrop aldim. Eskisi kucuk geliyordu. Yine agzinin icinde anneme "sen evden kovacagin yerde iyice yerlestiriyosun" dedi.
Babam normalde iletisim kurmayi bilmez. Aksi konusur, ama ben o zaten oyle biri diyip takmadan duramiyorum.
Belki büyütuyorum. Ama zaten kalbim kırık. Evlilik yoluna girdigim kisiden ayrildim. Ki aileleri de tanistirmistik. Ben cok mu istiyorum bu evde onlarin kurallariyla yaşlanmayı.
Siz hayatınızdaki her kötü şeye alışır mısınız? Dear Captain Price?zaten ters biriymiş ne bekliyosunuz ki. yani 27 yıldır aynı baba, alışsaydınız keşke.
iki lafta da pek bişey yok. tv karşısında tepside yemek yemek eski usul insanlar için hoş değil.
ikinci lafı ben de duydum annemden. hiç umursamadım. kötülüğünüzü düşünmüyolar nihayetinde.
27 yaşındayım
Ailemle yasiyorum
Çalışıyorum
Yasimi vurguluyor burda
öncelikle seni anladığımı bilmeni isterim. benm üstümde de aynı baskı vardı benimki neden çalışmadığıma yönelikti.27 yaşındayım
Ailemle yasiyorum
Çalışıyorum
Yasimi vurguluyor burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?