- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
Bilmem. Ikinci lafinin hos olmadigi gercegi gibi ben de alinganlik yapiyo olabilirim. Benim ruh halimde kim olsa alinirdi galibaBelki takılıyordur babanız, siz mi alıngansınız acaba?
ilk lafta birşey yok.
ikincisi fena gözüküyor evet ama kötü niyetle söylenmiş gibi gelmedi bana.
Eminim iyiligimi dusunmustur. Anne baba her zaman cocuklarinin iyiligini dusunur cunku. Ac degilse acikta degilse iyidir cunku. Ruhunun iyi olmadigi da gorunmuyorsa disardan sorun yoktur tabi
Bilmem. Ikinci lafinin hos olmadigi gercegi gibi ben de alinganlik yapiyo olabilirim. Benim ruh halimde kim olsa alinirdi galiba
Ben hiç kızına evlenme baskısı yapan baba görmedim çünkü.Anneler yapar da babalar kızlarına karşı daha hassas olur evlilik konusunda..
bende sizin yasindayim ... sanirim.biraz alinganlik oluyor cunku gelen giden soruyor artik batmaya basliyor..birde evlenmemeyi cok buyuk eksiklik , beceriksizlik olarak goruyorlar ...vah vahlayan tuh tuhleyen dolu.. resmen kendine guvenin onlara batiyor... kotulugunu istediklerinden degilde niye evlenmyr evini kursun dye diyrlardir ... ama batyr iste
babanızla konuştunuz mu bu konuda hiç?
baba arada böyle takılıyorsun ama biliyorsun evliliğe giden ilişkim bitti bu yüzden yeteri kadar üzgünüm senin bu şakaların beni daha çok yaralıyor dediniz mi?
yoksa bunu kendisinin mi anlamasını beklediniz?
Her isteyen istedigi anda evlenebiliyorsa ne ala da iste oyle olmuyor ki
Evlenirim insllah ben de. Ama bu icinde es olmasini gerektirmez heralde. Evimi almak esyalarimi koymak istiyorum.
Es nasip kismet
Olmazsa napabilirim ki yalnizligima uzulurum o kadar.
Haha babacığım daha bu neki?Sen daha getireceğim içgüveysini görmedin diyemedin mi?"sen evden kovacagin yerde iyice yerlestiriyosun"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?