Babamı kaybettim, eşim üzerinden 1 hafta geçmeden beni ağlattı, boşanma aşamasına geldim. Siz olsanız ne yapardınız?

Ya inanamıyorum Allah sizin gibi evlattan korusun hiç mi annenizden babanızdan çevrenizden sevgi görmediniz. Bir ay kalacak diyo konu sahibi siz bir ömür anladınız heralde. Konu sahibinin eşiyle karakterleriniz ortak benzer bence sizin. Bu yazdığınız yorumları unutmayın dönüp dolaşıp bigun hatırlamanızi sağlayacak Bi duruma düşebilirsiniz.

Eşiniz de haklı siz de haklısınız. Yerinizde olsaydım eşim annemi istemiyorsa annemin evinde kalarak anneme destek olur, sonra evime döner ama onun da ailesine aynı muamelede bulunur, evime 3 günden fazla kabul etmezdim. Ben eşini şu konuda haklı buluyorum, 1 ay evde başka biri var. İnsan gerçekten rahat edemez. Bunun kalıcı olup olmayacağı, tekrarlanıp tekrarlanmayacağı da belli değil. Siz istediğiniz kadar annem öyle değil, sürekli kalmaz demeyin. Ben çok gördüm böyle örnekler. Kimse garanti veremez buna, Siz de dahil. Ama sizin açınızdan bakınca da çok haklısınız. Ne denir bilemiyorum. Çünkü eşinizin bazı şeylerini kabul etmişsiniz ve o da kabul etmiş babanızdan sonra yaşanacakları. Yaptığı büyük hayal kırıklığı evet.

Son düzenleme:
Ben de bir konuda bu kadar kararsız kaldım tek seferlik bir ay olarak insan idare eder dişini sıkarsin ama bu sürekli böyle olacak mı ? Hayatım komple değişecek mi ? Nasıl bir düzen kurulacak diye insan doğal olarak bunları dusunur. Bunu düşünmek bencilce mi bilmiyorum . Ben ailemde iki hafta kaldım tek başıma gerçekten rahat edemedim . Evimde o kadar rahatım ki kendi alanım bacaklarımı atıyorum bir yere . Şimdi eşim gerçekten kendini kötü hissetse tabi ki kabul ederim bir ay ama ikinci bir teklifte asla bunu kabul etmezdim . Açıkçası dongulu şekilde bir kaç ayda bir de bir iki hafta kabul edemem.

Inanin evlendikten sonra oyle bir döndü ki bir cinsiyeti ayni kaldi desem yeridir ben hala cok saskinim yaşadıklarıma zaten asla tahmin etmezdim bunları

Bu durumdan sonra eşinizin ailesi aramadı mı siz hiç? Yazdıysanız da okuyamadım konu çok ilerlemiş.

Bu sadece ilk zamanlar için olacak bir durumdu bunu ben açıklamistim zaten tabiki annem bir birey ve her ne kadar kimsenin aklina gelmese de o da kizinin evi bile olsa kendi evindeki kadar rahat edemez o da babamin hep yanindaydi birden boşluğa düşmesin niyetindeydik biz sonrasinda annem evinde olacaktı tabiki biz onun yanina gidip gelecektik bosandigim kişi annemi tanıyor bu konuda zaten sorsan o da der uzun uzun biyerde kalmak istemez annen diye ya acikcasi ben boyle bir durumda onun ne düşündüğünü ne istediğini sorgulayamam bu benim en zor zamanım ve ben onun her zor zamaninda bir sekilde yanindaydim o boyle bir durumda olsaydi ben kendi istegimi dusuncemi kenara koyardim ki onun annesi annemin aksine her seye karışan istegi hic bitmeyen biri ona ragmen hatır gönül der istedigi kadar kalsin derdim benim icin evlenirken ki iyi gun kotu gun muhabbeti tam olarak buydu bende bugunumde bekledim ama hayal kirikligina uğradım kusura bakmasin ama bende haftanin 4 gunu onun ailesine gittigimizde rahat edemiyordum ayagimi uzatamiyordum oturmayip fır dönüyordum işe güce annesinin her yere koluna takip goturmesine de bayılmıyordum 2+1 eve 25 kisi misafir doldurmasina da ama hepsine arada sevdigim insan var diye katlandim yani bunlari teraziye koyduğumuzda gercekten annemin 1 ay kalmasi mi ağır basıyor benim annemin gelecegi 1 ay onların benden istekleri bir ömür ya

Yani ben konuda sizi haksız zaten bulmuyorum doğrusunu isterseniz sizin şu yapıyorum dediğiniz şeylerin yüzde birini bile yapmam ben . Sevdiğim için de yapmam . Yapamam daha doğrusu . Ben dört gün bir eve gidemem üç dört ayda bir bir kaç gün kaldığımda bile bunaliyorum ben . Belki sizde bu ilişki de bu kadar çok taviz verdiğiniz ve beklentileri karşıladiginix için bunaldiniz ve bu son nokta oldu . Daha önce de demiştim zaten bu aile ile ömür geçirmezsiniz. Mümkün değil .

Ben açıkçası normal teraziye koyduğumda kendi düşündüklerimi yazdım eşiniz evet haksız bunda hem fikirim sizinle ama annenizin de bu düzene alışıp yanlız kalmak istemeyecegi bir durum olabilir diye düşünmüş olabilir. Bu noktada da onu haksız bulamıyorum . Belki burda durumlar tam tersine ve eşiniz yerine siz bu tavrı gösterseydiniz burdaki herkes sizi suçlarken ben yine sizi bu istememe durumunda haksız bulamazdım komple . Belki bencilce belki çok yanlış siz eminsiniz bunun bir düzen almayacagindan ama bosanacaginiz kişi bundan emin olamamış olabilir . Ama ilk seferinde idare etmeliydi .

Olabilir evet aklindan baska seyler gecti o an kendi rahatlığı agir basti akil edemedi dusunemedi vs vs peki ya üslup ? 3. Günde dönüp rest cekilmesini gercekten haketmis olabilir miyim. 'Canım şuan acın cok taze boyle dusunmussun ama biraz ustunden vakit gecsin daha zaman var sonra konusuruz bunları' ya daa ' İlk diger ablana gitse ben askerden gelecegimya hani biraz duzen oturtalım o sirada da bu durumu yuz yuze konusuruz bir sure sonra gider anneni getiririz ' bu sekilde söylenebilirdi. Dönüp bana o kafasindaki endiselerden bahsedebilirdi ben zaten duygusalim orda kavga edecek boyutta kizginlikta degilim ki ona onun destegine ihtiyac duyuyorum zaten en azindan derdim ki beni kirmak istemedi ya da kelimelerine dikkat etti ya burada olay kendinizi degersiz hissetmek olay zaten oyle bi zamanda bu kadar acımasızca olan yaklaşımı bana bu kadar kotu bir yaklaşımı olmasaydı ben anneme yansitmaz orda 1 hafta 2 hafta misafir eder sonra onla cikar gelir birazda babamin evinde kalırdım bunu kabul ederdim emin olun sonradan bile yaklaşımı duzelseydi ben hata ettim kirdim diye benim yine yapacağım sey buydu ama benim cok canımı yakti bugunde bu kadar düşüncesiz olabilmesi tüm emegim tüm sevgim her seyimi avucuma verdi. Dışardan bakıldığında evet soyledikleriniz doğru ancak ben hep bu durumlar karşılıklidir diye derdim kendisine de bugun ben seni idare ederim arkanda dururum yarin da senden aynisini beklerim derdim ama bir anda ne oldu sende yapmasaydin oldu.

Ayy konu sahibi konunuzun basini daha yeni okudum bu adam size hastayken nemrhamet etmemiş ailesi zaten sizi kullanmış size merhametsiz yaklaşan adamin bu cümleleri söylemesini beklememek gerekiyormuş. Konuyu okudukça sizi daha çok haklı buldum gerçekten . Ben başta bu kadar düşünmemiştim . Siz bu son olay olmasa bile boşanma kararı alması gereken bir evlilik yaşıyormuşsunuz zaten . Bu olay sadece tuzu biberi olmuş . En doğru kararı vermişsiniz lütfen geri dönmeyin bu adama eve gelmez hastayken acımaz evde olduğu gün anasına gider hiç çekilmez bir çileymis. Umarım size uygun bir iş bulursunuz. Yeniden güzel bir hayat kurarsiniz

Ben kendimle onu teraziye koyup defalarca kendimde hata aradim bu seviyeye gelene kadar biliyormusun bu kadar canım yanmasın haksizliga ugramis hissetmiym diye yada ona konduramadigimdan bilmiyorum kendimde hata aradim oturup ama hic bir yerinden tutamadim bu yapılanı hic bir hakli neden bulamadim bu nokta da yüzleştim ben her seyle ve bosanmaya karar verdim

Bu arada konuda hep kendi nefsimi vereceğim tepkileri düşünerek yorum yapmıştım kusura bakmayın sizin durumunuz çok farklı ama

Bu arada konuda hep kendi nefsimi vereceğim tepkileri düşünerek yorum yapmıştım kusura bakmayın sizin durumunuz çok farklı ama
Estağfurullah ne kusuru bende biliyorum bir açıdan bakınca nasil göründüğünü ama dedigim gibi ben bu fedakarlığı haketmeyecek biri değildim zaten kafamdaki acaba sorusu yuzunden buraya bu konuyu açtım ama bu surecte bazi taslar oturdu yerine sevginin ağır bastığı seyler yok oldu birer birer artik net hersey

Evet bence de sizin yolunuzu çizme zamanınız gelmiş . Birde şu süreçleri atlatinca bende Fatih Reşit Civelekoglu vb psikologlari dinleyin sizin bu adamla olan ilişkinizde resmen sizi kullanmış pis herif her konuda . Belki öz degerinizin farkında olmanız için size yardımcı olabilir . Sizi çok yerden kırmış bu adam

Konunun hepsini tam okuyamadım ama eşiniz sonra dan bir pişmanlık gösterme di mi ya da ailesi arayıp ne oluyor demedi mi

Konunun hepsini tam okuyamadım ama eşiniz sonra dan bir pişmanlık gösterme di mi ya da ailesi arayıp ne oluyor demedi mi
Ailesi ne oluyor demedi kendi de olaydan 10 gün sonra aramış 7 8 kere uyuyordum o sırada ben ben açmayınca telefona cevap vermedin evi boşalt mahkemeye veriyorum yüzünü gormuym diye mesaj yazmış onu da okuyunca geri arama geregi duymadigim açıkçası yaptığı yapacağı da oydu işte

Yazıklar olsun yuva yıkılıyor bir ne oldu gelinimiz diye aramiyolar gerçekten ne oldu bizim eski değerler lerimize önceden büyükler derler toplar araya girerlerdi orta bir yol bulunurdu ama şimdi herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor heralde

Yok ya bunlar dağıtır aksine kulaklarim çınlıyor surekli mustakbel kaynanam suanda hunharca pohpohluyodur oglunu senden iyisini mi bulacak o kaybetti bizim gibisini mumla arar vs vs ... :)

Sizin o zaman yaptıklarınız da anormal. Niye çektiniz bunları. Bakın şimdi siz çektiğiniz ile kaldınız. Ama o en ufak Ricaya burun kıvırdı. Bu hayatta kendinden feragat edenler hep kaybediyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…