Babamı kaybettim, eşim üzerinden 1 hafta geçmeden beni ağlattı, boşanma aşamasına geldim. Siz olsanız ne yapardınız?

Sizin o zaman yaptıklarınız da anormal. Niye çektiniz bunları. Bakın şimdi siz çektiğiniz ile kaldınız. Ama o en ufak Ricaya burun kıvırdı. Bu hayatta kendinden feragat edenler hep kaybediyor malesef
Hem onun hatrı için hem o da bana aynı sekilde yaklaşsın diyeydi olsun ben yinede iyiki yapmışım şuan en ufak bir soru işareti yok kendimle ilgili vicdanım cok rahat yaptiklarimda Allah katında mükafatlandırılır elbet

Başınız sağolsun ölüm bizler için Allah çektirmesin elden ayaktan düşürmesin

Eşiniz çok merhametsiz ve karaktersizmiş bu zor zamanında destek vermek yerine acına ateş atmış

Siz ise emeğe hıyanet etmemiş sizi doguran büyüten annenizi seçmişsiniz bu en dogru olanı Allah yardımcınız olsun her acı geçer iz kalsada bir gün toparlanıcak güçleneceksiniz ben yerinizde olsam kararımdan dönmezdim

Öncelikle başınız sağ olsun, insan yanındakileri zor zamanında daha iyi tanıyor maalesef. Babanızın mekanı cennet olsun inşallah.Kıyaslama bile yapılamaz ama bende memurluktan istifa ettim ertesi gün nişanlımla düğüne 2 ay kala ayrıldık. Ben de atlatma sürecindeyim, Allahım selamet versin, iç ferahlığı versin.

Geri dönemiyor musunuz? Nasıl oldu da istifa etmek gibi radikal bir karara vardınız merak ettim

Geri dönemiyor musunuz? Nasıl oldu da istifa etmek gibi radikal bir karara vardınız merak ettim
Çalıştığım kurumda mobbinge uğradım astlarım ve üstlerim tarafından geri dönmeyi düşünmüyorum. Hayatım şu 1 haftada tepetaklak oldu ama vardır bunda da bir hayır, ben de konu sahibi gibi nişanlımın doğru eş olamayacağını gördüm

Başınız sağolsun. Belki yüzyüze görüşmeniz daha sağlıklı olur. Bana kızgınlıkla inatla söylenmiş gibi geldi. Evliliğiniz için bir kere daha görüşün bence.

Yapılacak pek bisey oldugunu düşünmüyorum
size en iyi ne gelecekse onu yapın. Bazen de olmuyorsa olmadığını gerçekten görmüşsünüzdür yapacak bir şey yok dediğiniz gibi..

Son düzenleme:
nişanlınız için memuriyeti mi bıraktınız? NEDEN??

ŞİMDİ CEVABI GÖRDÜM KUSURA BAKMAYIN. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

inanın ağzım açık okudum
böyle adilik olur mu yaaa
ailesi de aynı şeyi yapmış birde

severek mi evlendiniz siz
çoluk çocuk olmadan kurtulduğunuza şükredin bence

Nişanlı için memuriyetten ayrılmak neyin kafası

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
insanlara diklenmeyin herkes görüşünü söylüyor!!

Eşinizin bahanesi olmuş sanki bu olay .Hazır bekliyormuş da bir sebep bulamiyormus bu gelişme olunca da patlatmış .Bence üzülmek yerine şükredin .Her şerde bir hayır vardır .Bu olay size eşinizin gerçek yüzünü göstermiş .Hem de erkenden ,çocuklar falan olmadan .Defolsun gitsin .Takip bile etmeyin artık bu adamı .Bir şeyler anlatmaya çalışmayın .Zor gününuzde yanınızda olmayacaksa hiç olmasın .

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
insanlara diklenmeyin herkes görüşünü söylüyor!!
öncesini okumaıdnız mı çileden çıkartıcı yorumlar vardı
Kadıncağız hem babasını kaybetmiş hem sebepsizce yuvası yıkılıyor
öyle yorumlara az bile cevap yazmış
görüşü söylemenin bile bi adabı usulü vardır
bazıları hadlerini aşıyor

bi yorumda mağduru oynamaktan zevk alıyorsun diyen vardı sen yetim değilsin diyen vardı
bir insan babasını kaç yaşında kaybederse kaybetsin o babası ya daha ötesi var mı tabi ki yetim
biz ne ara bu kadar yozlaştık anlamıyorum cidden nadirde olsa böyle insanları görünce çok üzülüyorum
kadıncağızın baba acısı yetmezmiş gibi eşi olacak varlık kızı ortada bırakmış
annenin misafirliği bahanesi olmuş o olmasa belli ki başka bir şey bulacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…