• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamı çok özlüyorum

prensesanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
25
0
86
İstanbul
Babama evlenmek istediğimi söyledğimde karşı çıkmıştı.Hem eşimle ilgili bi kaç neden(yaş farkı ve memleket farkı) hemde daha biz senden ayrılmaya hazır değiliz demişti.Babamı hayatım boyunca o kadr endişeli bir şekilde görmemiştim.Babam resmen sağlığından olmak üzere gibi geliordu bana.sigarayı bırakan babam arka arkaya sigara yakıyordu bana bunları söylerken ve zor nefes aldığını hissediyordum.İnanılmaz korktum babama birşey olmasından.Eşimi çok sevmeme rağmen babamı üzmemek adına ona ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim telefonda inanamadı.Ama yapıcak çok ta birşeyi yoktu.O ayrı kaldığımız dönem ikimizede zehir olmuştu ne yemekten ne gezmekten ne çalışmaktan ne yaşamaktan hiç birşeyden zevk almaz olmuştum.ayrılığa daha fazla dayanamadım ve sevgilimi(eşimi) aradım ilişkimiz hakkında hiçbirşey düşünmeden.Bİr karar aldık sonu ne olursa olsun ister kabul etsinler evlenmemizi isterse etmesinler hayatımızın sonuna kadr evlenmemek pahasına devam etme kararı almıştık.barıştıktan bi kaç gün sonra annemi aradım ve bir mazeret uydurarak eve gecikiceğimi söyledim annem barıştığımızı anlamış ve onunla buluşucaksın filan dedi telefonda bayağı tartıştık eve gitsem birdaha asla görüşemiyeceğimi düşündüğümden eşimi arayıp durumu anlattım ve oda herzmn yanımda olduğumu ama pişmanlık duymamam için iyi düşünmemgerektiğini söyledi.çünkü eşim aileme çok düşkün olduğumu biliyordu.Bende bugün bunu yapamazsam hayat boyu birlikte olamayız dedim.Çünkü babam bulunduğumuz şehri değiştirmeyi bile düşünüyordu.Neyse eşimle biryerde buluştuk,inanılmaz şaşkındık ne yapıcağımızı bilmiyorduk.Eşimin ailesi ve benim ailem çok yakın oturuyor.Oyüzden ben eşimin ailesine gitmek istemedim eşimde anlayışla karşıladı.ZAten olay gündüz gerçekleşti.Neyse kendimizi kalıcağımız bir ev bulmuştuk.Eve girdik ve annemi aradım bir daha eve gelmiyeceğimi anlattım.Tlfda sinir krizi geçirdi inanılmaz kötü hissediyordum kendimi.Bi yandan sevdiğim kişi yanımda bi yandan ailem yok.Olayları çok uzatmadan anlatıyım.NEyse sonra amcam aradı ve eve gelirsek bu gece babamın beni vericeğini söyledi.Eşimle birlikte amcamlarla buluştuk.Amcam babamın herşeyimi yapıcağını söyledi ve en kısa zmnda 2 ay içinde herşeyin olucak dedi.EŞimin ailesi ilede görüşmüşler yarın akşam istemeye gelicekler dedi.Bir sürü şey anlattı.EVe geldim evden cenaze çıksa o kadr kötü bir atmosfer olamazdı heralde herlez ağlıo suratlar 5 karış tabi aksini beklemiyordum ama çok çok kötüydü.Herşeyimi normal olarak gerçekleşti.İsteme,söz,nişan,kına,düğün ama o günden beri babam bana uzak evleneli 5,5 ay oldu ama buzlar hala erimedi.Ben ki babama inanılmaz düşkün biriyim.Baba lafını söylerken bile ağlamak geliyor içimden.Onu çok özlüyorum.Çok uzun oldu farkındayım ama durumumu anlayıp bana destek vermenizi çok istiyorum.Olaylar okuyunca basit gelebilir ama takdir edersinizki anlatırken olaylar farklı gelebiliyor ama inanılmaz kötü günlerdi.

Kocaya kaçtınız yani..
Bunun yüzünden kızıyla yıllarca görüşmeyen aileler var.
Sizin babanız yine insaniyetli adammış , kaçmanıza rağmen herşeyinizi tam yapmış evlendirmiş.

En başta sevgiliniz ve babanızın arasındaki buzları eritmek için çabalamanız geregirken işin kolayına kaçıp ilişkiyi bitirmişsiniz , sonra da yaptığınız hatayı kaçmayla bi de taçlandırmışsınız.
Destek vermek isterdim ama destek verilicek bişey yapmamışsınız ki.

Gidip özür dileyin babanızdan eşinle birlikte ve sizi affetmesini oturup bekleyin ne diyim..

anne babanin rizasini almadigin hicbi sey yurumez. hayatta ogrendigim en buyuk sey budur. ayrica annen baban kotulugunu ister mi, niye kac yillik anne babani bi erkek icin sildin? biraz agir konusuyorum kusura bakma ama bence babanin hayir duasini almaya bak. ileride en ufak bi kavgada esin sana; 'sen bana kactin, gelmeseydin' diyecektir. lafin kisasi babani cok hos tut..

size şimdi herşey çok guzel geliyordur sadece babanızı ailenizi özlediğiniz için boyle yazıyorsunuz ama yarın öbür gun bir evladınız olduğu zaman daha iyi anlayacaksınız endişelerini hiç bir anne baba evladının kotuluğunu istemez anne baba olmak demek anne baba olmdan anlaşılmaz

Hiçbir anne baba evladının kötü olmasını istemez,
mutluluğuna engel olmak istemez.
eğe mani olmuşlarsa da ,vardır bir sebebi diye düşünüyorum..
ama sizdeki de iyi cesaretmiş yani,resmen eve haber vererek kaçmışsınız,
bazı gençler,yaptığı hareketlerin anne babayı ne hale getireceğini düşünemiyorlar.
ancak anne yada baba olunca anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor..
sizin babanız sizi çok seviyormuş ki,uzatmadan gerekeni yapmış,
ama gönlü küsmüş,kırılmış size belli,malum kalp kırıklığı
ömür boyunca geçmezmiş,hele hele bunu insanın yavrusu yapmışsa...
Bundan sonra sizin yapmanız gereken şey,eşinizle birlikte
anne ve babanızdan özür dilemek,ellerini öpmektir.
yarın birgün torunları da olursa,aradaki buzların erimesi kolay olur belkiiii...
gerisini de zamana bırakmaktır diye düşünüyorum...
ama sitemizde evliler kadar bekarlarda var,
sizden ricam,yaptığınızın iyi birşey olmadığını,
mutlaka ve mutlaka ailelerin çocukları için her zaman
en iyisini düşündüğünü yazmanızı isterim ki,
bu hareker örnek teşkil etmesin...
sevgiler...

eşinle birlikte gidip babandan özür dilemelisin
burda hatalı olan sensin ama özür dilersen baba yüreği fazla dayanmaz affeder diye düşünüyorum
belki biraz zaman gerekli ama gönlünü mutlaka al babanın:70:

canım babanın durmunu bilebile neden pat diye evlendin. şok olmuş adamcağaz tabi. keşke zamana yaysaydın biraz ama olan olmuş . gene onurlu bir insanmışki işi yokuşa sürmemiş ve güzel bir şekilde seni evlendirmiş. büyük bir insanmış. babnın kıymetini bil. eşinle özür dileyin. baba gönlüdür kıyamaz sana ama zaman alır tabiki. mecburen bu dargınlığa katlanacaksın. umarım her şey düzelir.

canım konuyu okurken sonunda babana bişey oldu sandım korktum ama çok şükür sağlıklıymış,seni çok iyi anlarım çünkü bende babama aşırı düşkünüm,aynı senin gibi baba deyince ağlayasım gelir,ama sen kötü bişey yapmamışsın,evet sıkıntılı bir dönem ama sonu güzel olmuş sevdiğinle evlenmişsin,çok klasik olucak ama inan zaman herşeyin ilacıdır,mesela babana bir mektup yazmayı dene,duygularını içtenlikle yaz,annende çabalasın arayı düzeltmek için:17:inşallah babanla bağların eskisi gibi olucak,ben eminim:29:

Son düzenleme:
arkadaşlar hiç biriniz beni anlamamışsınız yada ben anlatamamışım bu anlattıklarım öle bir hafta içinde gelişmedi.Çok uzatmamak için her detayı anlatmadım.Zaten şu anda ailemle herşey normal annemde babamda evime gelip gidiyorlar.ikiside benimle ve eşimle eşimin ailesi ile gayet iyiler.Ayrıca herkez hata yapabilir.Tabiki yaptığım doğru birşey değil ama eşimin doğru insan olduğuna inandığım için böyle birşey yaptım ve nitekim öle bunu ailem de gördü.Babam benimle hiç konuşmuyor değil sadece eskisi gibi değiliz.Yumi sana tşk ediyorum beni anladığın ve iyi dileklerin için.

Bu durumda olan çok aile var.Babanıza gidin bence sarılın ,öpün.Eşinizi eş olarak,kendisinide baba olarak çok sevdiğinizi vs anlatın.Bu sanırım işleri bir nebzede olsa yola koyar.

Back