- Konu Sahibi prensesanne
Babama evlenmek istediğimi söyledğimde karşı çıkmıştı.Hem eşimle ilgili bi kaç neden(yaş farkı ve memleket farkı) hemde daha biz senden ayrılmaya hazır değiliz demişti.Babamı hayatım boyunca o kadr endişeli bir şekilde görmemiştim.Babam resmen sağlığından olmak üzere gibi geliordu bana.sigarayı bırakan babam arka arkaya sigara yakıyordu bana bunları söylerken ve zor nefes aldığını hissediyordum.İnanılmaz korktum babama birşey olmasından.Eşimi çok sevmeme rağmen babamı üzmemek adına ona ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim telefonda inanamadı.Ama yapıcak çok ta birşeyi yoktu.O ayrı kaldığımız dönem ikimizede zehir olmuştu ne yemekten ne gezmekten ne çalışmaktan ne yaşamaktan hiç birşeyden zevk almaz olmuştum.ayrılığa daha fazla dayanamadım ve sevgilimi(eşimi) aradım ilişkimiz hakkında hiçbirşey düşünmeden.Bİr karar aldık sonu ne olursa olsun ister kabul etsinler evlenmemizi isterse etmesinler hayatımızın sonuna kadr evlenmemek pahasına devam etme kararı almıştık.barıştıktan bi kaç gün sonra annemi aradım ve bir mazeret uydurarak eve gecikiceğimi söyledim annem barıştığımızı anlamış ve onunla buluşucaksın filan dedi telefonda bayağı tartıştık eve gitsem birdaha asla görüşemiyeceğimi düşündüğümden eşimi arayıp durumu anlattım ve oda herzmn yanımda olduğumu ama pişmanlık duymamam için iyi düşünmemgerektiğini söyledi.çünkü eşim aileme çok düşkün olduğumu biliyordu.Bende bugün bunu yapamazsam hayat boyu birlikte olamayız dedim.Çünkü babam bulunduğumuz şehri değiştirmeyi bile düşünüyordu.Neyse eşimle biryerde buluştuk,inanılmaz şaşkındık ne yapıcağımızı bilmiyorduk.Eşimin ailesi ve benim ailem çok yakın oturuyor.Oyüzden ben eşimin ailesine gitmek istemedim eşimde anlayışla karşıladı.ZAten olay gündüz gerçekleşti.Neyse kendimizi kalıcağımız bir ev bulmuştuk.Eve girdik ve annemi aradım bir daha eve gelmiyeceğimi anlattım.Tlfda sinir krizi geçirdi inanılmaz kötü hissediyordum kendimi.Bi yandan sevdiğim kişi yanımda bi yandan ailem yok.Olayları çok uzatmadan anlatıyım.NEyse sonra amcam aradı ve eve gelirsek bu gece babamın beni vericeğini söyledi.Eşimle birlikte amcamlarla buluştuk.Amcam babamın herşeyimi yapıcağını söyledi ve en kısa zmnda 2 ay içinde herşeyin olucak dedi.EŞimin ailesi ilede görüşmüşler yarın akşam istemeye gelicekler dedi.Bir sürü şey anlattı.EVe geldim evden cenaze çıksa o kadr kötü bir atmosfer olamazdı heralde herlez ağlıo suratlar 5 karış tabi aksini beklemiyordum ama çok çok kötüydü.Herşeyimi normal olarak gerçekleşti.İsteme,söz,nişan,kına,düğün ama o günden beri babam bana uzak evleneli 5,5 ay oldu ama buzlar hala erimedi.Ben ki babama inanılmaz düşkün biriyim.Baba lafını söylerken bile ağlamak geliyor içimden.Onu çok özlüyorum.Çok uzun oldu farkındayım ama durumumu anlayıp bana destek vermenizi çok istiyorum.Olaylar okuyunca basit gelebilir ama takdir edersinizki anlatırken olaylar farklı gelebiliyor ama inanılmaz kötü günlerdi.