aynısını tıpkısını yaşadım ben canım , içki hatta farklı maddelerde kullanıyordu babam , annemi kaç kez dövdü biz neler neler yaşadık . çalışmak zorundaydık , eve para getirmek zorundaydık bikere ablam kirayı ödemedi diye sikt.. gitsin burası hotel mi diye öyle bağırdıki evi yıktı hala kulaklarımda. ben aynı evde yaşarkende yüzüne bile bakmıyordum , kaçarak evlendim belki bu yanlışı anneme yaptım ama babama kendimce bi ceza vermiştim içimde. bisürü şey söylemiş arkamdan üniversite mezunu bunu bize nasıl yaptı , arkadaşlarım git öldür niye yaşatıyosun diyorlar falan demiş bende dedim anneme gelip öldürse nolcak , çocukluğumuzu , senin yıllarını , bizim içimizdeki baba sevgisini öldüreli yıllar oldu.. kimse bişey diyemedi. herkes soruyor eşim falanda özlemiyormusun babanı , nasıl özlenmez diye . vala keşke yok olsa diye o kadar dua ettimki özlemek ne kelime.. Sende boşver canım hatta hiç görüşme imkanın varsa , çünkü 50 yaşına kadar adam olamamış insanları bu yaştan sonra bizler adam edemeyiz rezil olduğunla ve bozulan yerle bir olan psikolojinle kalıyorsun , en iyisi uzak olmak muhatap olmamak...