Babama karşı vicdan azabı

Biz de babamız olsa da gelse bebekler gibi baksak diye ağlaşıyoruz eşimle, çocuklarımız dede diyemeyecek diye üzülüyoruz. İnsan 1 yaşında da babasız kalsa yetimdir 27 yaşında da, bunu yaşamadan idrak etmenizi temenni ederim. Sadece lohusalığınızdan ötürü sizi anlayabilirim ama onu da anlamak istemiyorum çünkü o babanızdan rahatsız olan eşinizle bir bebeğe bakamıyorsanız bu da sizin probleminizdir.

Acaba siz fazla mı ince eleyip sık dokuyosunuz.kayinvalide ile aranız kötü babanız fazla geliyo eşinizle kurduğunuz dünyanın dışında da insanlar var ama bunun farkına varmalisiniz sizi ve eşinizi dünyaya getiren insanlar gibi kardeşler gibi vs. Umarım çocuğunuz büyüdüğünde sizin eşiniz için de evladınız aynı cümleyi kurmaz

Babanızla evlendikten sonra tanısmadınız. Bu zamana kadar nasılsa o sekılde suanda. Bekarlık hayatınızda gozunuze batmayan seyler sımdı batmaya baslamıs.
Esının battıgına emınım nedense. Konu sahıbının degıl.

Inanamiyorum kuzum ya valla gercekten sinirlendiren bir konu.
Bazj kizlar evden çıkınca piremses moduna giriyor ya da geldigi yeri unutuyor.

E yuhhhh artık ya yuh yaa yemin ederim ağlıycam hem sinirden hem üzüntüden!!! Eşi falan geçtik artık babaya sardık, çocuğuda gece doyursun mu siz rahat uyuyun diye??????? Ay gece gece nerden okudum bu konuyu.

E yuhhhh artık ya yuh yaa yemin ederim ağlıycam hem sinirden hem üzüntüden!!! Eşi falan geçtik artık babaya sardık, çocuğuda gece doyursun mu siz rahat uyuyun diye??????? Ay gece gece nerden okudum bu konuyu.
Bu kadar sinir olan tek ben olmadığıma sevindim.

Inanamiyorum kuzum ya valla gercekten sinirlendiren bir konu.
Bazj kizlar evden çıkınca piremses moduna giriyor ya da geldigi yeri unutuyor.
Ama kahvecım hayat oyle degıl.
Evden kocaya gıttıgımde bende gırdım prenses moduna tabı anamı babamı evlerine göndererek degıl ölene kadar basımın ustunde yerleri var.
Mod olarak prenses moduna
Sonra iste popoma baka baka dondum baba evine.
Hayat boyle yanı

Yine de bu yaşta adamdan iş beklemekten utanırım ben, babam da olsa esimin babasi da olsa kalkip evimde bi çay koysun yemek hazirlasin demem, diyemem açıkçası. Ha bana yemek yapmak ağır mi gelecek? O zaman cümbür cemaat milleti 2 ayligina davet etmem, düzenini bozmuş gelmiş abartmayin isterseniz kizinin evinde adam bi rahat etsin torun sevsin.
Kaldi ki iş yapma sirasi ona gelenekadar siz varsınız esiniz var kardesiniz var..

Bir de kaçırdığıniz nokta şu, adami eve yollamaniz büyük ayip. Nolursa olsun anne sen kal onlar ise yaramiyor gitsin imaji cok çirkin olmuş

Babam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum

2 ay geçmiş artık herkes (annenizde dahil) evine dönsün sizde ailecek kalın.Madem babanız kendi işini yapamıyor annenizde onlarla gitsin,sonuçta onlarında bir düzeni var.

Esının battıgına emınım nedense. Konu sahıbının degıl.
Bence de öyle hatta demiştir benimkiler yok seninkiler niye burda haklı olarak yada konu sahibi kayınvalide konusunda haksız kocaya koz vermemek adına babaya takip yollama pesinde

Malesef. Bilmiyorum ben o moda girmedim hic ama girsen de baban anan yuk gelmez ya. Kac sene bakmis etmis sana. Sen gel tv odasinda oturuyor diye sinir ol
Senin modun oyle degilmis hem ailene karşı.
O modu hani böyle esinden baskasi yalan anam babam bana artik sıkıcı geliyor diyenler icin soyledim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…