• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama karşı vicdan azabı

Ben 10 kişiye bakiyorum. Bu yaşa kadar bakmislar, ki yardıma gelmisler sen iyi olumca gidecekler zaten
Babam yardıma gelmedi. Evde annemsiz kalamadıgı için geldi. Araları çok da iyi değildir Babam için tek sıkıntı yemek. Odadan sadece yemek yemek için yanımıza geliyor

Hayır yanlış anlaşıldım. Doğum yapalı 2 hafta oluyor. Erken doğum riskinden dolayı toplamda 2 aydır beraberiz ama bebiş sonradan vazgeçti zamanında geldi. Ha bugün ha yarın derken toplamda 2 ay
Anlıyorum valla zor hem ailen icin hem senin için sabırlı ol babanı kırma üzülmesinler herkes duzenini bozdu senin için yanındalar sonucta biraz toparlan gidicekler o zaman da zorlanıcaksın biraz

Babam yardıma gelmedi. Evde annemsiz kalamadıgı için geldi. Araları çok da iyi değildir Babam için tek sıkıntı yemek. Odadan sadece yemek yemek için yanımıza geliyor
Araları cok ıyı ya da degıl, birlikte gelmisler. Ve o senin baban.

Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
Şu laftan sonra anneniz yerinde olsam durmazdım ben. Bu kadar göze batacak ne yaptı adam size. Ne KVleri çekiyorsunuz da saygıdan sustum diyorsunuz iş kendi ailenize gelince nasıl da değişiyor. Gece gece çok üzüldüm

Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre
Çok ayıp olmuş sonuçta sizin için düzeni bozulmuş adamın ki yarın öbür gün sende eşini ve çocuğunu alıp gideceksin onun evine aynı kalabalık o evde de geçerli olacak o zaman da bu alacak mısınız?

Ne zamandı doğum? Topluca gitsinler evlerine?
2 hafta önce doğutdum
Şu laftan sonra anneniz yerinde olsam durmazdım ben. Bu kadar göze batacak ne yaptı adam size. Ne KVleri çekiyorsunuz da saygıdan sustum diyorsunuz iş kendi ailenize gelince nasıl da değişiyor. Gece gece çok üzüldüm
Kv mi çektiğimi nerden biliyosunuz

Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
Gerçekten böyle mı dediniz? Sonuçta aileniz düzenini sizin için bozmuş ya katlanmalıydınız ya da annenize de git demeliydiniz. Babanızın tek başına hiçbir iş yapmaması çok yanlış ve onun için kötü bir şey ama sonuçta anne ve babanız yıllardır o düzende yaşamış. Ben vicdan azabı çekerdim zaten direkt babam ve kardeşim gitsin de diyemezdim..anne siz gidin artık isterseniz ben toparladım falan derdim. Üzüldüm adama

Bı de baba yanı ne bekleyebiliriz kı, bebege mı baksın misafir mı agırlasın, cay servisini o mu yapsın.
Ne yapsın ben onu da anlamadım.
Baştan gelmesi istenmemis, annesinin peşine takılan fazlalık gibi göründüğünden adamin odada oturusu bile batmış. Anladığım bu.

Daha doğum yapalı 2 hafta olmuşken yanınızda bir büyüğünüzün olmasını istemeniz çok normal ama her şey sizin istediğiniz gibi olamaz. Ev kalabalık olmasın diyorsanız sadece kayınvalideniz gelsin biraz o dursun. Ailenizin belli bir düzeni varken kalkıp yanınıza gelmişler, onlar da evinizde kalmaya çok meraklı değildir aylardır sizin için oradalar. Yaptığınız çok ayıp şimdi babanız ve kardeşiniz gitti diye annenizin aklı hep orada kalacak

Back