- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın filmYaban herkes sattı bizi, gir karşiiim koluma, haftaya kadar selametle hoşçakalın mesajımızı verelim
Geçen kilo konusunda da olan bana oldu, giriştik aha böyle, ben battım hepiniz güzelce durdunuz.Pilavdan döneno kaşığı kırılsın film
Olanlar oldu artık bize, o maç dönmez artık
Hangi ara ban yedin yeaaOff o çok iyi ya bende kumral sarışın erkek hastasıyım ağa afhjjj
Teker teker gidiyorlar yangınım da gitmişHangi ara ban yedin yeaa
Geliyorlar demiştimHangi ara ban yedin yeaa
Geliyor, sıra bize geliyor....Hangi ara ban yedin yeaa
En sona kaldık zaar1 haftaya görüşürüz kk, dadandım yahu alsksjsk
Abbowww o neydi gısss1 haftaya görüşürüz kk, dadandım yahu alsksjsk
Assolist miyiz aksjsjsjEn sona kaldık zaar
O Kıvanci yazmayacaktin film, yaktın bizi filmAssolist miyiz aksjsjsj
Hangi mesaja vereceğini seçiyor olabilir
Karşim bi arzun var mı kime yardırmamı ıstersın senın adınaKendimi ramazanda sahura 3 dk kala su şişesine abanan olarak görüyorum şuan
Onu da yanlış yazmışımO Kıvanci yazmayacaktin film, yaktın bizi film
Ahhahhah bu kadar genc babanizin annenizden esya istemesine mi sastiniz:)Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
babam batmaya basladı yazmıssın onu okurken ben azap cektım.. senın ıcın ordalar. aılen. sen zorlanma dıye onlar ıcın de zor hayatlarını tamamen degıstıren bı olaya katlanmak zorunda olmak . napsın adam? temızlık yemek falan mı yapsın? bunca zaman neyse oyle gder zaten. babnın ıcerde oturması nasıl rahatsız ettı onu bı anlayabılsem gerısı gelcek de.. sen logusalık falan yorulmussun . kendı ısını halledecek kıvama gelmıssındır bırıne ıhtıyacın yok kocan var yanında. herkesı evıne yolla onlar da huzurla evlerınde yasasınlar bırılerının gozune batmadan.Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
Keşke benim babam sağ olsada benim yanımda olsa bunalmış olabilirsiniz ama içim acıdı.
Okurken içim cız etti babam battı deyince. Babam için canımı verirdim ben. Ne benim düğünümü gördü. Ne de torunlarını. Gece gece boğazım düğüm düğüm oldu ağladım resmen.Evladın da hayırlısı.. keşke babam yaşasaydı da ayağının altını öpseydim keşke nefes aldığını bilseydim de dünyanın öbür ucunda olsaydı. Konu sahibi baba en hassas noktam, büyük yaramdır o sebeple ben gideyim konudan kimse kırılmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?