- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.798
- 598
- 31
- Konu Sahibi Sweetlover
-
İsme tıkla> çıkan ekrandan sol alta bak> gözardı etOff o çok iyi ya bende kumral sarışın erkek hastasıyım ağa afhjjj
Totonu keserim aghjjİsme tıkla> çıkan ekrandan sol alta bak> gözardı et
Kadın Kibariye gibi olmadığından birini şutladı ceycey.genç erkek iyidir de sonun Kibariye gibi de olmasın dikkat et hala kemalim yapmaz diyor kadın delireceğimmm
Kumral, sarışın erkeklere hasta olmakta ne bileyimOff o çok iyi ya bende kumral sarışın erkek hastasıyım ağa afhjjj
Benim silahımla beni vuramazsınTotonu keserim aghjj
Esmer olsun döşü gıllı olsun diyosunuz yaniKumral, sarışın erkeklere hasta olmakta ne bileyim
Döşünde gılı olacak de, tam olsunKumral, sarışın erkeklere hasta olmakta ne bileyim
Eee ben buğdayım esmerle olmaz yav afgjjjKumral, sarışın erkeklere hasta olmakta ne bileyim
Vurdum bile afhjjjBenim silahımla beni vuramazsın
Onu da Bihter demıs sjsjsjssjsDöşünde gılı olacak de, tam olsun
Biz nasıl buralara geldik ya konudaOnu da Bihter demıs sjsjsjssjs
Yaban ve senin Kenan kivanc sohbetinizden sjsjsjsjsjs konu bir yerde buraya bağlanıyor Allah hayra cıkarsın ınsBiz nasıl buralara geldik ya konuda
Esmer olsun döşü gıllı olsun diyosunuz yani
Gülü seven döşünün gılına katlanır arkadaşlar, yapacak birşey yokDöşünde gılı olacak de, tam olsun
Niye hedef gösteriyorsun ki sen şimdi, aşk olsunYaban ve senin Kenan kivanc sohbetinizden sjsjsjsjsjs konu bir yerde buraya bağlanıyor Allah hayra cıkarsın ıns
Arkadaş gene ihale bana kaldıYaban ve senin Kenan kivanc sohbetinizden sjsjsjsjsjs konu bir yerde buraya bağlanıyor Allah hayra cıkarsın ıns
Çok uzuldum içim acıdı babanıza. siz de lohusasiniz bunalmaniz normal ancak aileniz düzenlerini sizin için bozmuslar ki babanız herseyde annenize bağlıymış. Siz de biraz dişinizi sıkmalısınız adam bir odaya kapanmış sizi rahatsız etmiyormuş hastalık var sokaklarda gezip sizi tehlikeye mi atmasını isterdiniz böyle durumlarda cinnet geçiren yönünüzle değil vicdanınızla konusun ki siz de rahatsız olmuşsunuz dediginiz laftan çok belli gönlünü alin babanızın 3 günlük dünya babam keşke sağ olsaydı ben onu sırtımda taşırdım anın kıymetini bilin.Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz
İrlanda erkekleri fenadır çok çekici ve yakışıklı aghjjGülü seven döşünün gılına katlanır arkadaşlar, yapacak birşey yok
BenimdeArkadaş gene ihale bana kaldı
Ne bileyim ben içinizdeki ünlü erkek sevdasını yahu, yarın ibreti alem pimim çekilecek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?