Babama karşı vicdan azabı

Anne bana yardım etsin eş bana yardım etsin baba niye oturuyor oda çay suyu bari koysun bana yardım etsin çünkü ben çocuk doğurdum.Lohusa psikolojisi diyeceğim ama bende olmayan babama ağlamıştım olsada torununu gorseydi diye..Anneler babalar bizim için çok çalıştı yetmez mi artık yaşını başını almış insanlardan sürekli bir şey beklemek.. Çoğu kadın yanında doğum yaptığı ilk gece kalacak kimse olmadan eve gelip hem yeni bebeğe hem evdeki çocuğuna bakıp hiç dinlenmiyor yinede siz kadar sizlanmiyor..Artık sizde annesiniz kırmayın anne babanizi... Güle güle büyütün bebeginizi..

Yaban ve senin Kenan kivanc sohbetinizden sjsjsjsjsjs konu bir yerde buraya bağlanıyor Allah hayra cıkarsın ıns
Arkadaş gene ihale bana kaldı
Ne bileyim ben içinizdeki ünlü erkek sevdasını yahu, yarın ibreti alem pimim çekilecek şimdi

Çok uzuldum içim acıdı babanıza. siz de lohusasiniz bunalmaniz normal ancak aileniz düzenlerini sizin için bozmuslar ki babanız herseyde annenize bağlıymış. Siz de biraz dişinizi sıkmalısınız adam bir odaya kapanmış sizi rahatsız etmiyormuş hastalık var sokaklarda gezip sizi tehlikeye mi atmasını isterdiniz böyle durumlarda cinnet geçiren yönünüzle değil vicdanınızla konusun ki siz de rahatsız olmuşsunuz dediginiz laftan çok belli gönlünü alin babanızın 3 günlük dünya babam keşke sağ olsaydı ben onu sırtımda taşırdım anın kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…