babama dair beklentilerimi aşmayı bilmiyorum ve hala kırılıyorum

Lütfen terapi alın,aslında böyle yaparak en çok zararı yine kendinize yapıyorsunuz.Zor biliyorum ama şu hayatta sizi kimse sevmesede siz kendinizi sevin, en değerli sizsiniz varlığınız ruhunuz kalbiniz herşeyiyle bir butunsunuz.Bu psikolojiyle evlilik yapamaz,çocuk yetistiremezsiniz.
Hemen ama hemen bu durumdan çıkmaya bakın .......

zaten çok yeni bir durum babA olayı diğeri hep vardı. doktor araştırıyorum artık kaçmak istemiyorum travmaları geriye attıkça birikiyor herhalde. ve normalde dediğim gibi böyle karamsar biri asla değilim yani beni tanıyan herkes benim için azıcık cadı neşeli biri der hep. sürekli Gülen biriyim kin vs kimseye tutmam babam harici. girdiğim her ortamda bu zamana kadar sevilmişimdir de. ama içime bakınca tam bir muamma asla memnun olmayan bir babamın kopyası iç ses... umarım şifa bulurum. terapi almayı kötü Bir şey sanan gerizekalı beyinsiz insan dolu ortalık tabii. ama araştırırken gördüm doktorlar hep terapiye başvuranların bilinçli olduğunu öz farkındalığının olduğunu asıl sıkıntı olanın diğer taraf olduğunu söylemişler.

eve geldim bugün annem yok şehir dışında. babam bana yemek hazırlamış çok şaşırdım. dedim hatta hayret sen benim için bir şeyler yapar mıydın. 26 yaşındayım bana herhalde ilk defa bir şeyler yapmıştır. sonra dayanamayıp senin yüzünden terapiye başlıyorum. bana yaşattığın şeylerin etkisini görüyorum gece rüyama giriyor. sürekli aklıma geliyor huzursuz ediyor benim aklımı bulandırıyor başka bir şey düşünemiyorum diye de söyledim. hiçbir şey söylemedi tamam parası neyse veririz dedi. senin aldığın ekmeği bile yemek istemiyorum zehir oluyor dedim. bu evden çıktığım gün inşallah kefenimle girerim dedim. sen gerçi benim ölmemi istersin evlenmemdense bunu da biliyorum dedim. sonra oturdum ağladım. asla sakin kalamıyorum bu adama karşı. ölmüş olsan ölü derim otururum bu öksüzlüğüme sebep bulurum dedim. senin düşüncen o diyor öyle oturuyor sadece. yüzüne bile bakmak istemiyorum. sesini duyunca kalbim sıkışıyor. ne yapıcam bilmiyorum kimseye de anlatamıyorum. eskisi gibi susamıyorum da. sevgilimin yanına taşınacağım sanırım düğüne kadar. onda da eminim annem karşı çıkacak. annem de söyledi baban çok üzülüyor alınıyor gücüne gidiyor böyle konuşma diye. ona da dedim sen bu adamın ne olduğunu biliyordun 10 sene sonra neden tekrar çocuk yaptın diye. değişir sanmıştım diyor. o da babam yüzünden hasta ilaç içiyor sürekli. en çok anneme kızgınım

En azından nişanlın iyi diyeceğim ama baba önemli bir figür tabiki İnşallah oda sana davranışından ötürü pişman olur.

Aynı evin içine girmeden eşini de taniyamabilirsin.Aileni eşinin ailesine anlatma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…