Çocuk sizin karar sizin. Ama bu kadar histerik ve kuralcı bir anneye sahip çocuğun mutlu büyüyemeyecegi konusunda fikrim hala sabit.
(Hoşuna gitmez, insanları uyarirsin. Bu normal. Paylaşır, rahatsızlığını belirtirsin daha paylasamayacak hale gelir, bu da yine normal. Ama aşırı reaksiyon gösterip araya aracı sokup fotoğrafı sildirmek...bence normal değil)
Egitimciymişsiniz, bu tarz annelerin yetiştirdiği çocuklar üzerine çok güzel yazılar var. Benim sık sık karşıma çıkıyor, ben de cam fanusta tutulmak istenen, çocuk yararına olan kurallara sahip ve histerik anneyle büyümüş bir çocuk olduğum için ilgiyle okuyorum. Yazıdaki tüm maddeleri de kendimle, ablamla, benim gibi yetişmiş arkadaşlarımla dertlestigimde onların söyledikleriyle benzeştiriyorum.
Benden uyarması yani. Siz doğru yaptığınızi düşünüyorsunuz ama çocukların istediği tek şey rahat, sakin,mutlu bir annedir. Gerisi hallolur.
Sizi tanımam, epi topu iki konu acmissiniz. Ama iki konuda da gayet negatif, insanlara negatif yargılarda bulunan, çözüm yerine sorun odakli bir insan profili cizmissiniz. Bence kendinizi törpülemeye gayret edin