- 4 Aralık 2010
- 3.375
- 6.061
- 35
Çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç. Benimde 10 yaşımdan beri babam kalp hastasıydı. Çok ağır ameliyatlar oldu çocukluğum aynı dediğiniz gibi gece kalkıp nefes dinlemekle gecerdi. Gece ağlaya ağlaya Allah'ım ne olur babam ölmesin diye dualar eder sabahları hala gözüm yaşlı dilimde aynı duayla uyanirdim.4 yıl önce babam çok ağırlaştı. Henüz 55 yaşındaydı babacığım. Annesi babası bile hayattaydi oysa... 40 gün kadar yoğun bakımda kaldı. Öncesinde sık sık hastaneye yattı çıktı. Kendisi arabasını sürdü en son hastaneye gidişinde de. Hatta vefat ettikten aylar sonra bile maskesi arabada asılıydı. Ama çıkamadı hastaneden. O süreçte ikizlerime 5 aylık hamileydim 6 yaşında da büyük oğlum vardı. Sürekli ama sürekli hatimler yaptık, kurbanlar kestirdik babam iyileşsin diye. Ama yoğun bakımda kaybettik. Ailenin en büyük cocuguyum. Annem psikolojik olarak beter haldeydi. Bize acımadı bile hep kendi açısına odakliydi. Ben yalnız kaldım deyip duruyordu. Kardeşlerimi ve annemi toparlama görevi de bana kaldı. Vefat günü hiç aglamadim. Sadece Allah'ım hayatımın 30 yılını harika bir babayla geçirmeyi nasip ettiğin için teşekkür ediyorum demekle ve ailemi toparlama cabasiyla geçti. Oğlum babama çok düşkündü onla ilgilendim. İnşallah babanız iyileşir sağ salim bebeginizi sevmesi nasip olur. Ama demem o ki ölüm de hastalık da hepimiz için. Sadece bu dünyalık düşünmeyin. Bol bol dua edin. Dua etmek size de babanıza da ailenize de karnınızdaki bebeğe de çok iyi gelecek. Aynı yollardan geçmiş ve malesef babasini kaybetmiş biri olarak tavsiyem güzel anilari düşünün. Bol bol dua edin. Güçlü olmaya çalışın. Benim babam bizleri çok güçlü olacak şekilde yetiştirdi. Eminim sizin babanız da bu şekilde uzulmenizi asla istemez. Allah kolaylık versin. Şifa versin inşallah.