Babam, korkum, kabusum. Hayatımı yeniden inşa ediyorum hasta ruhum iyileşiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem okudum hem ağladım öyle güzel yazmissiniz ki duygu ve düşünceleriniziHayatımda gördüğüm en güçlü kadinsiniz inşallah hayatınızda şuan herşey yolundadır ve çoook mutlusunuzdur

Belki bana kizacaksiniz ama şimdilerde gündemde olan bir diziyi hatırlattı. Sanki onu izliyormuş gibi okudum.

Sizi tebrik ediyorum, gerçekten çok güçlü bir yapınız var. Her şeye rağmen hayata tutunmussunuz. Yolun sonundaki ışığı görüp yurumussunuz. Allah'ım bundan sonra hem sizin için hemde aileniz için güzel yollar çıkarsın.

Babanız içinde günahlarını affetsin diyeceğim. Rabbim ne kadar affeder bilmem ama

Allah'a emanet olun

Hem okudum hem ağladım öyle güzel yazmissiniz ki duygu ve düşünceleriniziHayatımda gördüğüm en güçlü kadinsiniz inşallah hayatınızda şuan herşey yolundadır ve çoook mutlusunuzdur
Şimdilik yolunda:)
Mutluluk ise inişli çıkışlı hayatın olağan akışı gereği.
Yorumunuzu görünce tabii babam aklıma geldi ama nötr vaziyetteyim.
Kendisi kanserden öldü. Kanserden ölmeseydi muhtemelen hiç üzülmezdim öldüğünde.
Zira bugün yokluğuna şükrediyorum. Çünkü öldüğünde ilk gün ağladım sonraki her gün tatmadığım bir huzurla doldum. Çünkü annem ve kardeşlerimde artık özgürler.
Bu beni kötü evlat mı yapar?
Umrumda değil.
O adam sevdiğim kimsenin hayatına karabasan gibi çökemiyor.
Yaşattıklarını parçaları travması kaldı tabii. Bunun için tedavi oluyorum. Güzel yol aldım devam ediyorum.

Neden kızayım ki benim için o köprünün altından çoook sular aktı gitti.
Şahsen o dizileri bende izliyorum ve bazı şeyler çok tanıdık olsa da beni etkilemiyor. Ben geçmişle barıştım olduğu gibi kabul ettim artık geleceğe bakıyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.

öperim al yanaklarından

Resmen bir kitap okudum sanki. Nasıl zor bir hayat, nasıl akıcı bir üslup, nasıl düzgün bir anlatım..
İnşallah hayatınızda başarılı bir işiniz, sizi hakeden bir eşiniz, huzurlu bir evliliğiniz, hayırlı evlatlarınız olur. Yada neyi en çok istiyorsanız o olur diyelim. Gönülden dilerim ki bundan sonraki hayatınız musmutlu geçsin..

İyi olmana çok sevindim başın sağolsun demek isterdim ama Allah kurtarmış demek daha uygun olur sanırım..Annen, kardeşlerin ve sende bundan sonra hep mutlu olursunuz inşallah bunu fazlasıyla haketmissiniz bence

seni kocaman öpüyorum yolun açık olsun,bazı şeylerin nedeni nasılı olmuyor işte seni çok iyi anladım kendi yaranı kendin saracaksın kimse anlayamıyor işte.

Bastan sona soluksuz ve ağlayarak okudum .insallah birdaha asla mutsuz olmazssin kaderi değiştirmek elimizde annen bosansaydi baban zarar verirmiydi annene galiba evet ama belkide birsekilde hepiniz kurtulurdunuz annende sizin için katlandigini zannederek size kalkan her elde payi varmis aslinda cok guzel ve örnek olmasi gereken bir yazi bence kitap yaz gercekten bunu kitap haline getir Allah yuzunu hep guldursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…