- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
Insallah bundan sonra hersey güzellerek gelisir. Huzurlu mutlu olursunuz.
( Kitap yazsaniz da olur. Kaleminiz gercekten güclü. Belki size iyi de gelir)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Kitap gerçekten farklı bir olay ama buradaki bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine belki günlük tutar gibi blog yazabilirim.
Üşenmedim yarım saat okudum..
Allah bence babandan önce anneni ıslah etsin derim.
İnsanda biraz yürek olacak temizliğr giden kadınlar bile canına tak edip çocuğuna işkence edildi mi 5 çocuğunu alıp kaçıyo evden.Bu ne ya böyle, hiç mi sevmemiş düşünmemiş sizi.
Emin ol annenin de babandan hiçbir farkı yok size davranışları açısından.Biri pasif diğeri aktif sadece.
Neyse..neyse ki şu an mutlusun ve iyisin.Biliyorum ne kadar kendini toplasan da için hep buruk kalacak.Çünkü allah korusun evlat bile ölse başka evladı olur da insan başka anası babası olmuyor işte.
Dilerim mutlu bir yuvan olur.Ve eminim ki sen çok iyi bi anne olacaksın..
Sevgiler..
İçim hep buruk kalacak bunu biliyorum. Çünkü yaşananların hiç birini geri alamam. Annem ve babamı değiştiremem. Sadece ileriye bakmaya calışıyorum. Elimden bu geliyor. Güzel.dileğin için teşekkür ederim.
Her cümlende kendimi buldum. Çocukluğumdan ergenliğimin sonlarına kadar binbir türlü şeyle sınandım. Ondan sonrada işsizlikle sınandım. Herşeye rağmen şuan istediğim mesleği yapma şansı yakaladım. Yaşanılanlar asla unutulmuyor. Hatta öyle bir an geliyorki mutlu olduğunu farkedip eskiyi hatırlıyorsun. Haya çok zor ve garip. Bazı insanlar aşk acısını dünyanın sonu sanıyor. Erkekler olmadan yaşayamıyor, hayatını mahvediyor. Onlar gelip okusunlar bunu.
Seni çok sevdim. Tanışmak isterdim. Bundan sonra ışığın hiç sönmesin. Bazı imtihanlar günahlara kefaret olur, unutma..
Umarım sende iyisindir artık. Hayat geriye takılıp kalmakla olmuyor ancak ileri bakmaya devam ettikçe güzelleşiyor. Hayatımızın sonuna kadar başka dertlerimizde olacak. Belki büyük, belki küçük. Önemli olan artık bu kadar kırılmadan hayata bağlanmak.
Kimsenin derdini küçümsemek benim haddime değil herkesin derdi kendine büyük geliyor. Öyle olmazsa dert olmazdı. Aşk açısını bir çoğumuzun çektiğine inanıyorum. Ben çok derinden yaşadım, hayatımın içindeki yeri diğer dertlerimin yanında bir anlam ifade etmedi.
Bende buradaki güzel insanlarla sizlerle tanışmak isterim. Belki bir gün...
Son cümlenizi aklıma kazıdım ve gerçekten çok anlamlı.