- Konu Sahibi aysesahin159753
-
Bakın babanız kızını evlendirmek istemiyordur şu bu. Orası ayrı bir şey. Ama burada karsidakine koşulsuz güvenen biri var sorun o. Ailesi set koydukca daha da guvenecek. Ben aileler her şeyi en iyisini bilir demiyorum sadece biz de bilmiyoruz diyorum. İkna etmeye çalışsın ama burada yazanlar gibi yapmasın ki kapıyi sert kapatmasin.Benim kız evde kaldı diye yana yakıla millete dert yanan babama sevgilim var evleneceğim dedim.Sevinsin diyeAdama seksen tane kusur buldu.
Dr adama daha dün bitirmiş okulu ne dr dedi
Tanımadığım adama kız vermem ben dedi
Çok esmer kapkara bişey bu sen çok güzelsin dedi
Uzak bunun memleketi senin ne işin var orda dedi
Dedi de dedi yani
En son sabıka kaydıevet sabıka kaydı istedi
Ters davranıp laf sokması da cabası hiç tanımadan etmeden
Muhasebecisini çok seviyormuş tam onluk damatmış
Neyse ben dinlemedim zaten pek anlaşamayız sevmeyizde birbirimizi babamla
Evlendim ben
İki bebişim var
Hayatımda yaptığım en doğru şeylerden biriydi
Benim kız evde kaldı diye yana yakıla millete dert yanan babama sevgilim var evleneceğim dedim.Sevinsin diyeAdama seksen tane kusur buldu.
Dr adama daha dün bitirmiş okulu ne dr dedi
Tanımadığım adama kız vermem ben dedi
Çok esmer kapkara bişey bu sen çok güzelsin dedi
Uzak bunun memleketi senin ne işin var orda dedi
Dedi de dedi yani
En son sabıka kaydıevet sabıka kaydı istedi
Ters davranıp laf sokması da cabası hiç tanımadan etmeden
Muhasebecisini çok seviyormuş tam onluk damatmış
Neyse ben dinlemedim zaten pek anlaşamayız sevmeyizde birbirimizi babamla
Evlendim ben
İki bebişim var
Hayatımda yaptığım en doğru şeylerden biriydi
babanı dinle bacım çünkü onlar gerçekten hissediyor biliyorBabam sevgilim olduğunu öğrendi ciddi dusundugumuzu söyledim fakat resmini gördüm içim ısınmadı asla vermem ona çok zorlarsan veririm ama seni silerim diyor ben sevgilimden eminim beni asla üzmez babam tanımayi da kabul etmiyor sizce nasıl ikna olur ?
Allahtan benimkinin polis arkadaşı falan yokmuşanaaa ben de bi tek benim basima geliyor sanmistim. Benim babam da vukuatli nufus kayit ornegi, savciliktan sabika kaydi istedi. Yetmedi tum polis arkadaslarini devreye soktu gbt taramasi yaptirdi. Aklina ne geliyorsa.... En son babasinin koyunun muhtarina nasil bir aile bunlar diye sorunca çüş dedim. Hikayenin sonu da ayni seninki gibi bitti, cocuk sayisina kadar :)
Allahtan benimkinin polis arkadaşı falan yokmuş
Birde benden ümidi kesti nikah günü bile adama laf sokmuş durmuş yıkılsın diye
Rezillik diz boyu
Bu kadar emin olma bence. Büyükler hisseder...Ben eminim ondan üzmez beni 6 yıldır beraberiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?