Babam daha işe girmeden maaşıma göz dikti

bende şunu düşündüm madem babannede durumdan şikayetçi. bence babanneniz siz ayrı eve çıkabilirsiniz. afedersiniz ama asalaklardan topluca kurtulmuş olursunuz.

Ben evlendim yine kurtulamadım, maaşa göz dikmeler kıskanmalar bitmedi. İnsan kardeşini ya da evladını kıskanır mı? Oluyormuş malesef tokat gibi yüzüme çarptılar. Ben dayak yemedim hiç çok yıprandım, eşimle bu nedenle aramın açıldığı da oldu. Benzer durumda olan pek çok kimsenin olduğunu okuyunca içim sızlıyor. Böyle yaşamanın huzuru olmuyor. Bir çözüm de bulamadım. Allah sabır versin, çok zor çok.

krediyi cekerim fakat evi benim ustume yapmamiz lazim, gun gelir de krediyi odeyemezsem banka ona el koyuyor cunku. baska turlu konut kredisi vermiyolar de...ki oyle sanirim tam bilmiyorum ama...ya da hiiic plana falan gerek yok, kusura bakmayin ama boyle igrenc bir babaniz varsa ise girdigniz an silin onu kenfi evinize cikin...ilk baslarda maasiniz dusuk olur tabi fakat zaman gectikce ve kendinizi gelistrdikce artar gayet de tek basiniza gecinebilirsiniz...nasilsa babanizin yaninda da para biriktiremeyeceksnz bari o yemesin kendiniz icin harcamis olun...boyle baba olacagina hic olmasin,silin gitsin...

Son zamanlarda sıkça duyduğum ve afalladığım bir konu. İnsanlar çocuklarını bir tür yatırım olarak görüyorlar sanırım. Çok acı.

Ya zaten sen ilk işe girdiğinde banka sana ev alacak kadar kredi vermez.
Bir de illa elinden alacaklar ise gerçek maaşını söyleme kimseye 750 TL alıyorum de üstü sende kalsın.
Kredi de vermiyorlar fln dersin kesinlikle üstüne kredi çekme.

ev aldıracaksa çek kredi adına % 75 çekebilirsin banka o kadarına kadar kredi sağlar %25 peşin ödeme yapmak zorunda kalacak ev kredisi alacaksan tapu kime aitse ona kredi verir. otomatikman ev senin olur bu da babana %25 ödetmek olur sen karda olursun. kaldı ki baban bu parayı ödemez en fazla ihtiyaç kredisi çekmen için zorlar o da en fazla 30 bin lira 36 ay için tabi senin kredi puanın kaç ki sana versinler kredi. işe girdiğinde sen şifreni annene dahi kimseye söyleme cüzdanında az paran olsun öyle gez hem birikir paran zorla sen vermedikten sonra kimse bir şey yapamaz o kadar korkak olma

babanızın bi işi gücü yok mu? miras kalınca o parayı yemek yerine bi yatırım yapsaydı da gelir elde etseydi düzenli hazıra dağ dayanmaz aklın varsa asla kredi falan çekme sana güvenmesin hazırcı sanırım biraz babanız

işe girip ayrı eve çık ya da bi şekilde resmi evrak falan ayarla gizli saklı sanki senin üzerinden dolandırılmış gibi olsun maaşına haciz gelsin otur ağla falan bilmiyyorum aklıma başka şey gelmedi deneme sürecindeyim de stajyer maaşı alıyorum de aldığım yolum yemeğim kendi ihtiyaçlarım yap vs

Kötüuye yormak değil başka bir çarem yok ki.

Canım kusura bakma ama insanlar sana yardımcı olmaya calisiyor. Sen yok babam izin vermez yok beni mahveder yok şöyle yok böyle diyorsun... Madem birşey yapamayacaksan çekmeye devam et ne diyelim.

Sen böyle davranmaya devam edersen bugün baban ezer yarın kocan, kv.ezer.

Yerinde olsam madem cikis kapisi yok, madem calistigim elimde kalmayacak o zaman calismazdim. Suan calismanizin bir mantigi yok.

Ama bence okadar okumus kariyeri icin yasi gecmeden bi an once is hayatina atilmali..ve benim bildigjm kadariyla krediyi kim cekiyosa ev onun ustune oluyo..yani krediye sana cektirse baban ev senin uzerine olur ve baban sizi evden atamaZ..

Güzelim çık git o evden.Ben hem çalışıp hem okudum sonra babam para vereceksin bana dedi bende diğer kızların veriyor mu dedim.Bu arada babamın da durumu çok iyi benim aldığım paraya muhtaç değil.Onlara gittiğimde market pazar vs.alışveriş yapıp para bile veriyordum laf etmesinler diye.Annemde elin oğluna yedirme paranı diyor hep biz yiyelim önce diyor ama tek kuruş vermem.Biraz cesarete ihtiyacın var çünkü daha çok küçüksün ama korkma çık o evden.Bende bir ara atama olmadan bankada çalıştım inan o şartlarda çalışıpta başkalarına kredi çekmen büyük aptallık olur.İşi başka şehirde bul uzaklaş ailenden.Allah yardımcın olsun şimdiden

Bu ulkenin polisi hakimi yok mu ben onu anlamiyorum.
babanizin zihniyeti bozuk hep asalak gibi yapisacak size.
tehtit ediyorsa polise basvurun

Bòyle babalarin Allah cezasini versin ayni benim babam. Senelerce restaurantta calistim maasim onun maasindan coktu. Banka kartimi aldi ise girdigimde isten cikana kadar vermedi arada harclik verirdi 20 euro fln sigara parama yetmezdi. Restauranttan ciktim baska is aricaktim bi baktim kartimi verdi. Bankaya gittim icinde 30 euro birakmis ana baba hakki diyolar ya benim buna inancim yok Ya Evlat hakki ne olacak ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…