İyi de canım, senin betimlediğin kadarsa olay, baban öyle saygı duyulası, sözünden çıkılmayacak bir şahsiyet değil ki.
21 yaş erken tabi, ama izin de alman gerektiren bir durum yok. Seni sepetleyecek potansiyelde bir adamdan özellikle. Tek sorun erkek arkadaşın bu sorumluluğu alabilir mi? Ne kadar tanıyor, güveniyorsun? İkiniz bir ev geçindirebilir misiniz...
Derdimi sakin anlatılınca ezik muamelesi gören benim ,bana nasıl yaklaşılıyosa öyle yaklaşıyorum. Ben burda sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Bıktım çünkü bu hayat beni çok yıprattı ,mutluymuşum gibi görünmekten bıktım artık , bu sadece sizin gördüğünüz sorunum babamla, daha neler var anlatmak istemiyorum anlatmak utanç verici gerçekten inan özel mesajdan yazmak isterdim ama eminim anlamazsın.. Ben her türlü yorumı düşünerek yazdım buraya ama bu kadar üzerime gelinmesi beni gerdi. Benim babama karşı böyle davranmamın nedeni babannem ve teyzem için . Yoksa ondan zerre korkum yok bana hiçbişey yapamaz. Bunu da defalarca açıklamaktan bıkım.. Babam zaten üzerime geliyor ben burda paylaşım yapıp içimdeki yükü hafifletmek istedim ama fazlalaştı.. Eğer rahatsız olduysan konuma yorum yapmazsın . İkimizde gerilmeyiz böylece.Yazdıklarına dikkat etsen iyi olur, neyse derdin sakin sakin anlat, iki mesajdır bana çıkışıp duruyorsun, üslubun uygun değil haberin olsun. Herkes kendi fikrini söylüyor, sert çıkışmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum.
Yoo neden gerileyim ki ben, sorun senin hayat senin, seçim senin. Biz telefon ya da bilgisayar başında kendi yorumlarımızı yapan insanlarız sadece. Yorumları uygun bulmayabilirsin, fikir olarak katılmak zorunda değilsin ama çirkin bir üslupla insanlara cevap vermen hoş değil. Sanal ortam burası, insanlara çıkışmana gerek yok yani kaybeden sen olursun, başkası değil. Ben konundan da derdinden de rahatsız olmadım ama sert üslubundan rahatsız oldum ve herkes bundan rahatsız olur. Uyuşmayabiliriz ama sert çıkma kimseye bence.Derdimi sakin anlatılınca ezik muamelesi gören benim ,bana nasıl yaklaşılıyosa öyle yaklaşıyorum. Ben burda sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Bıktım çünkü bu hayat beni çok yıprattı ,mutluymuşum gibi görünmekten bıktım artık , bu sadece sizin gördüğünüz sorunum babamla, daha neler var anlatmak istemiyorum anlatmak utanç verici gerçekten inan özel mesajdan yazmak isterdim ama eminim anlamazsın.. Ben her türlü yorumı düşünerek yazdım buraya ama bu kadar üzerime gelinmesi beni gerdi. Benim babama karşı böyle davranmamın nedeni babannem ve teyzem için . Yoksa ondan zerre korkum yok bana hiçbişey yapamaz. Bunu da defalarca açıklamaktan bıkım.. Babam zaten üzerime geliyor ben burda paylaşım yapıp içimdeki yükü hafifletmek istedim ama fazlalaştı.. Eğer rahatsız olduysan konuma yorum yapmazsın . İkimizde gerilmeyiz böylece.
Ne dedim ben küfür mü ettim hakaret mi ettim ne dedim söyler misin ?Yoo neden gerileyim ki ben, sorun senin hayat senin, seçim senin. Biz telefon ya da bilgisayar başında kendi yorumlarımızı yapan insanlarız sadece. Yorumları uygun bulmayabilirsin, fikir olarak katılmak zorunda değilsin ama çirkin bir üslupla insanlara cevap vermen hoş değil. Sanal ortam burası, insanlara çıkışmana gerek yok yani kaybeden sen olursun, başkası değil. Ben konundan da derdinden de rahatsız olmadım ama sert üslubundan rahatsız oldum ve herkes bundan rahatsız olur. Uyuşmayabiliriz ama sert çıkma kimseye bence.
Sakin ha sakin verme babana para canim , madem sevgilisi var biran once kendi hayatini kurArkadaşlar günaydın hepinize merhaba ben bu sene 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum, şuan cvlerimi verdim haber bekliyorum, ileriye dair evlilik planım var ve bunun için de para biriktirmek istiyorum sevgilimle ev alabilmek için daha doğrusu istiyodum. Ama maalesef benim bir hayatım olmayacak herhalde çünkü ben kendim için çalışmıcam anlaşıldı.. Babam bu yaşına kadar kendine ne ev aldı ne araba, miras kaldı bize iki yerden hepsinin parasını çatır çutur yedi nerdeyse ama yine de ev almak için parası var . Hemde nakit alabilir . Fakat paranın üçte ikisine dokunmucakmış o zor günler içinmiş. Bu da elli bini geçik bir meblağ. Napcaksa o kadarı.Kesinlikle başka planları var zaten sevgilisi olduğunu da biliyorum ,sevgilisiyle hayat sürmek için o paraya dokunmuyor.. Bana çalışmaya başlayınca da kredi çektirecekmiş . Kendi ödeyecekmiş. Ama ben inanmıyorum öyle olsa kendi çeker krediyi benim üzerimden neden çekiyor , kendi öder öder bir ay öder iki ay öder sonra benim üstüme yıkar herhalde. Zaten ne kadar maaş alıcam ilk defa çalışmaya başlıyorum bana ne kadar maaş verebilirler ki, her ay 750 tl koycaksın o parayı biriktirceksin sende evin içinde tadilat yaptıracaksın diyor. Geri kalan para sana kalır diyor ama ben inanmıyorum, maaşımın bir kısmıyla kredi öderim bir kısmıyla ev içi tadilat parası öderim. Benim elime hiçbir şey kalmaz.. Evlilik için para biriktirecektim ama benim bir hayatım yok... Babamın hayatında bir figüranım sadece.. Babama karşı gelirsem babam beni mahveder mecburen maaşımı istediği gibi kullanacak.. Annen ne diyor derseniz anneme söylemedim böyle bir şeyi , babama söylerse eğer babam bu sefer daha çok üzerime gelir.. Ben babannem babannemin kardeşi ve babamla beraber aynı evde yaşıyorum. Babam bana ev aldıırıp içini istediği gibi dayatıp döşetip bizi evden yollamak niyetinde ben biliyorum. Size napabilirim diye sormuyorum benim için bir çıkış kapısı ben göremiyorum Allah'tan yardım etmek istemekten başka... Sadece sizlerle paylaşmak istedim ,ben çevremden hiç kimseye anlatamam bunları. Ne sevgilime ne arkadaşlarıma.. Böyle bir şeyi anlatmaya utanırım.. Bu yüzden içimi bir nebze olsun belki rahatlatır diye sizinle paylaşıyorum işte...
Üzüldüm millet ne kadar meraklı rahata konmya ben yıllarca verdim noldu elde var sıfır dikili ağacım yok..Valla alıştırma şimdiden ne bu be kölemiyiz .Durumu olmaz verirsin o ayrı da durumuda varmış. Kendin borça girsen al desen ben yarın birgün evlenirim o günlere saklıyorm kredi hakkımı desen ? Verme yüklü para bence üzülen sen olursun cekmezsen en fazla surat yapr üzülür canını alacak değil ya uygun dille söyle bence yapamam benm hayalerm var ilerde kendmce istediklerim var de arabayı su durumda aldrmaz evet maaşını eksik söyle gidip bakcak olursada ayrı hesap acar oraya aktarırsın.. Sıkma canını önceden esya aldm borç ödüyyrm filan desende mi olmaz.Arkadaşlar günaydın hepinize merhaba ben bu sene 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum, şuan cvlerimi verdim haber bekliyorum, ileriye dair evlilik planım var ve bunun için de para biriktirmek istiyorum sevgilimle ev alabilmek için daha doğrusu istiyodum. Ama maalesef benim bir hayatım olmayacak herhalde çünkü ben kendim için çalışmıcam anlaşıldı.. Babam bu yaşına kadar kendine ne ev aldı ne araba, miras kaldı bize iki yerden hepsinin parasını çatır çutur yedi nerdeyse ama yine de ev almak için parası var . Hemde nakit alabilir . Fakat paranın üçte ikisine dokunmucakmış o zor günler içinmiş. Bu da elli bini geçik bir meblağ. Napcaksa o kadarı.Kesinlikle başka planları var zaten sevgilisi olduğunu da biliyorum ,sevgilisiyle hayat sürmek için o paraya dokunmuyor.. Bana çalışmaya başlayınca da kredi çektirecekmiş . Kendi ödeyecekmiş. Ama ben inanmıyorum öyle olsa kendi çeker krediyi benim üzerimden neden çekiyor , kendi öder öder bir ay öder iki ay öder sonra benim üstüme yıkar herhalde. Zaten ne kadar maaş alıcam ilk defa çalışmaya başlıyorum bana ne kadar maaş verebilirler ki, her ay 750 tl koycaksın o parayı biriktirceksin sende evin içinde tadilat yaptıracaksın diyor. Geri kalan para sana kalır diyor ama ben inanmıyorum, maaşımın bir kısmıyla kredi öderim bir kısmıyla ev içi tadilat parası öderim. Benim elime hiçbir şey kalmaz.. Evlilik için para biriktirecektim ama benim bir hayatım yok... Babamın hayatında bir figüranım sadece.. Babama karşı gelirsem babam beni mahveder mecburen maaşımı istediği gibi kullanacak.. Annen ne diyor derseniz anneme söylemedim böyle bir şeyi , babama söylerse eğer babam bu sefer daha çok üzerime gelir.. Ben babannem babannemin kardeşi ve babamla beraber aynı evde yaşıyorum. Babam bana ev aldıırıp içini istediği gibi dayatıp döşetip bizi evden yollamak niyetinde ben biliyorum. Size napabilirim diye sormuyorum benim için bir çıkış kapısı ben göremiyorum Allah'tan yardım etmek istemekten başka... Sadece sizlerle paylaşmak istedim ,ben çevremden hiç kimseye anlatamam bunları. Ne sevgilime ne arkadaşlarıma.. Böyle bir şeyi anlatmaya utanırım.. Bu yüzden içimi bir nebze olsun belki rahatlatır diye sizinle paylaşıyorum işte...
babanda çok fenaymışş yaa nasıl baş edecen dogrudan direk böyle bişey benı mutsuz eder istemiyorm de kendini garantiye al sakın haÖğrenir babam maaşımı . Babam onu da düşündü , bana kredi kartı çıkartıp kredi kartından alışveriş yapacak ve otomatik ödemeleri benim hesaptan yapacak.. Böylelikle riskli grup olmazmışım ve kredi verirmiş banka...
Anlaşamıyoruz belli ki, neyse uzatmayacağım. Yönetim gereğini yapar.Ne dedim ben küfür mü ettim hakaret mi ettim ne dedim söyler misin ?
sakın haa anneni de al ayrı evde yaşasın boşansın ondan daha iyiArkadaşlar günaydın hepinize merhaba ben bu sene 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum, şuan cvlerimi verdim haber bekliyorum, ileriye dair evlilik planım var ve bunun için de para biriktirmek istiyorum sevgilimle ev alabilmek için daha doğrusu istiyodum. Ama maalesef benim bir hayatım olmayacak herhalde çünkü ben kendim için çalışmıcam anlaşıldı.. Babam bu yaşına kadar kendine ne ev aldı ne araba, miras kaldı bize iki yerden hepsinin parasını çatır çutur yedi nerdeyse ama yine de ev almak için parası var . Hemde nakit alabilir . Fakat paranın üçte ikisine dokunmucakmış o zor günler içinmiş. Bu da elli bini geçik bir meblağ. Napcaksa o kadarı.Kesinlikle başka planları var zaten sevgilisi olduğunu da biliyorum ,sevgilisiyle hayat sürmek için o paraya dokunmuyor.. Bana çalışmaya başlayınca da kredi çektirecekmiş . Kendi ödeyecekmiş. Ama ben inanmıyorum öyle olsa kendi çeker krediyi benim üzerimden neden çekiyor , kendi öder öder bir ay öder iki ay öder sonra benim üstüme yıkar herhalde. Zaten ne kadar maaş alıcam ilk defa çalışmaya başlıyorum bana ne kadar maaş verebilirler ki, her ay 750 tl koycaksın o parayı biriktirceksin sende evin içinde tadilat yaptıracaksın diyor. Geri kalan para sana kalır diyor ama ben inanmıyorum, maaşımın bir kısmıyla kredi öderim bir kısmıyla ev içi tadilat parası öderim. Benim elime hiçbir şey kalmaz.. Evlilik için para biriktirecektim ama benim bir hayatım yok... Babamın hayatında bir figüranım sadece.. Babama karşı gelirsem babam beni mahveder mecburen maaşımı istediği gibi kullanacak.. Annen ne diyor derseniz anneme söylemedim böyle bir şeyi , babama söylerse eğer babam bu sefer daha çok üzerime gelir.. Ben babannem babannemin kardeşi ve babamla beraber aynı evde yaşıyorum. Babam bana ev aldıırıp içini istediği gibi dayatıp döşetip bizi evden yollamak niyetinde ben biliyorum. Size napabilirim diye sormuyorum benim için bir çıkış kapısı ben göremiyorum Allah'tan yardım etmek istemekten başka... Sadece sizlerle paylaşmak istedim ,ben çevremden hiç kimseye anlatamam bunları. Ne sevgilime ne arkadaşlarıma.. Böyle bir şeyi anlatmaya utanırım.. Bu yüzden içimi bir nebze olsun belki rahatlatır diye sizinle paylaşıyorum işte...
Arkadaşlar günaydın hepinize merhaba ben bu sene 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum, şuan cvlerimi verdim haber bekliyorum, ileriye dair evlilik planım var ve bunun için de para biriktirmek istiyorum sevgilimle ev alabilmek için daha doğrusu istiyodum. Ama maalesef benim bir hayatım olmayacak herhalde çünkü ben kendim için çalışmıcam anlaşıldı.. Babam bu yaşına kadar kendine ne ev aldı ne araba, miras kaldı bize iki yerden hepsinin parasını çatır çutur yedi nerdeyse ama yine de ev almak için parası var . Hemde nakit alabilir . Fakat paranın üçte ikisine dokunmucakmış o zor günler içinmiş. Bu da elli bini geçik bir meblağ. Napcaksa o kadarı.Kesinlikle başka planları var zaten sevgilisi olduğunu da biliyorum ,sevgilisiyle hayat sürmek için o paraya dokunmuyor.. Bana çalışmaya başlayınca da kredi çektirecekmiş . Kendi ödeyecekmiş. Ama ben inanmıyorum öyle olsa kendi çeker krediyi benim üzerimden neden çekiyor , kendi öder öder bir ay öder iki ay öder sonra benim üstüme yıkar herhalde. Zaten ne kadar maaş alıcam ilk defa çalışmaya başlıyorum bana ne kadar maaş verebilirler ki, her ay 750 tl koycaksın o parayı biriktirceksin sende evin içinde tadilat yaptıracaksın diyor. Geri kalan para sana kalır diyor ama ben inanmıyorum, maaşımın bir kısmıyla kredi öderim bir kısmıyla ev içi tadilat parası öderim. Benim elime hiçbir şey kalmaz.. Evlilik için para biriktirecektim ama benim bir hayatım yok... Babamın hayatında bir figüranım sadece.. Babama karşı gelirsem babam beni mahveder mecburen maaşımı istediği gibi kullanacak.. Annen ne diyor derseniz anneme söylemedim böyle bir şeyi , babama söylerse eğer babam bu sefer daha çok üzerime gelir.. Ben babannem babannemin kardeşi ve babamla beraber aynı evde yaşıyorum. Babam bana ev aldıırıp içini istediği gibi dayatıp döşetip bizi evden yollamak niyetinde ben biliyorum. Size napabilirim diye sormuyorum benim için bir çıkış kapısı ben göremiyorum Allah'tan yardım etmek istemekten başka... Sadece sizlerle paylaşmak istedim ,ben çevremden hiç kimseye anlatamam bunları. Ne sevgilime ne arkadaşlarıma.. Böyle bir şeyi anlatmaya utanırım.. Bu yüzden içimi bir nebze olsun belki rahatlatır diye sizinle paylaşıyorum işte...
Anladığım kadarıyla anne ve babanız ayrı ve siz babanızla yaşıyorsunuz. Çıkışım yok , çarem yok diye düşünmeyin ; 3 gün sonra kapı dışarı edilmek için mi çekeceksiniz tüm bu çileyi ?
Sizin durumunda ortada bir baba evi kavramı görünmüyor. Çaresiz değilsiniz sadece babanız sizi sindirmiş gözüküyor.
Bir süre annenizin yanında kalma imkanınız var mı ? İstanbuldasınız , bankalara iş başvurusunda bulunduğunuzu sanıyorum. Sizinle aynı yaş dengesinde bekar evinde kalan çok sayıda insan var , işe başlayınca kurum içi ev arkadaşı bulabilir , ev arkadaşı arayan kişilerle tanışabilirsiniz.
Sevgilinizle evlilik planınız ne zamana dair ? Yakın vadede gerçekleşme ihtimali var mı ? Çalışıp kirada yaşamak daha mantıklı mevcut durumunuzda.
Babamı tanısan eğer bana hak verirsin öyle şeyler yapamam ben .Bunlar benim için çok uç noktalarda. Öyle kafama göre iş yapamam. Konuşmalarım seni çok gerdiyse bu hayatta beni çok geriyor ama yapacak bir şeyim yok . Daha çalışmıyorum bile kiminle ayrı eve çıkıcam ben ? Git başka şehre.. Oldu kolaydı.
Çocuklarını çalıştırıp onların üstünden para kazanmaya çalışan insanları ben aile olarak görmüyorum kesinlikle. Tamam ana babanın durumu olmaz çocuk vermek isterse verir ama isteyerek alamazsın. Benim babam böyle bi şey istese zirnik vermem. Çünkü beni piyasaya o getirdiyse o bana bakmak zorunda ben ona değil. Bu arada 9 yıldır babamla gorusmuyorum. Ailem bile olsa herseyin sınırları var. Benim bi kız arkadaşım çalışıp bütün maaşını verdi ailesine tam 8 sene. Peki ailesi napti kız evlenirken kampanyadan bi buzdolabı bi çamaşır makinesi bi de eski tüp tv lerden aldılar. Hepsi bu. Kız bin pişman şimdi eşiyle beraber ev kredisi ödücem diye ugrasiyo. Ailesinin durumu iyi olduğu halde yardım etmiyolarArkadaşlar günaydın hepinize merhaba ben bu sene 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum, şuan cvlerimi verdim haber bekliyorum, ileriye dair evlilik planım var ve bunun için de para biriktirmek istiyorum sevgilimle ev alabilmek için daha doğrusu istiyodum. Ama maalesef benim bir hayatım olmayacak herhalde çünkü ben kendim için çalışmıcam anlaşıldı.. Babam bu yaşına kadar kendine ne ev aldı ne araba, miras kaldı bize iki yerden hepsinin parasını çatır çutur yedi nerdeyse ama yine de ev almak için parası var . Hemde nakit alabilir . Fakat paranın üçte ikisine dokunmucakmış o zor günler içinmiş. Bu da elli bini geçik bir meblağ. Napcaksa o kadarı.Kesinlikle başka planları var zaten sevgilisi olduğunu da biliyorum ,sevgilisiyle hayat sürmek için o paraya dokunmuyor.. Bana çalışmaya başlayınca da kredi çektirecekmiş . Kendi ödeyecekmiş. Ama ben inanmıyorum öyle olsa kendi çeker krediyi benim üzerimden neden çekiyor , kendi öder öder bir ay öder iki ay öder sonra benim üstüme yıkar herhalde. Zaten ne kadar maaş alıcam ilk defa çalışmaya başlıyorum bana ne kadar maaş verebilirler ki, her ay 750 tl koycaksın o parayı biriktirceksin sende evin içinde tadilat yaptıracaksın diyor. Geri kalan para sana kalır diyor ama ben inanmıyorum, maaşımın bir kısmıyla kredi öderim bir kısmıyla ev içi tadilat parası öderim. Benim elime hiçbir şey kalmaz.. Evlilik için para biriktirecektim ama benim bir hayatım yok... Babamın hayatında bir figüranım sadece.. Babama karşı gelirsem babam beni mahveder mecburen maaşımı istediği gibi kullanacak.. Annen ne diyor derseniz anneme söylemedim böyle bir şeyi , babama söylerse eğer babam bu sefer daha çok üzerime gelir.. Ben babannem babannemin kardeşi ve babamla beraber aynı evde yaşıyorum. Babam bana ev aldıırıp içini istediği gibi dayatıp döşetip bizi evden yollamak niyetinde ben biliyorum. Size napabilirim diye sormuyorum benim için bir çıkış kapısı ben göremiyorum Allah'tan yardım etmek istemekten başka... Sadece sizlerle paylaşmak istedim ,ben çevremden hiç kimseye anlatamam bunları. Ne sevgilime ne arkadaşlarıma.. Böyle bir şeyi anlatmaya utanırım.. Bu yüzden içimi bir nebze olsun belki rahatlatır diye sizinle paylaşıyorum işte...