babam.... çok üzülüyorum çok

Amca oglunuz ile evlenirseniz bebeklerinizin sorunlu olma ihtimali çok yüksek çünkü siz kardes sayilirsiniz aranızda kan bağı var. Sakın evlenmeyin her işte bir hayır vardır siz de fırsattan istifade babam istemiyor ben hiç istemem diyip rest çekin kendi keyfiniz için gelecekte doğacak olanlara eziyet cektirmeyin günahtır ya dünyada erkek mi kalmadı nedir bu dayı oğlu amca kızı şeysi.
Siz seviyorum diye kendinizi kandirmissiniz kendinizi boş yere evlenicem diye zorlamayın bence.

direk babanla konuş, annenle değil. geç karşısına istemiyorum de, verme beni de, gönlüm yok de, en fazla döver yani nolacak.

aynen dizi gibi ama maalesef gerçek... üzüldüm sizin için. Bir de babayla kardeşlerle nasıl bu kadar mesafeli kalınabiliyor. hiyerarşi var resmen. Aynı evin içinde bir babayla konuşmaya nasıl cesaret edilemiyor konu bu kadar basitken.

Babaniz size buyuk haksizlik etmis.bir de onlar ezecek belki de seni bu durumlar yuzunden.keske bu evlilik iptal edilebilse ama sanirim mumkun degil

direk babanla konuş, annenle değil. geç karşısına istemiyorum de, verme beni de, gönlüm yok de, en fazla döver yani nolacak.
kesinlikle katılıyorum
hayatım boyunca bastırılmış biri olarak (üstelik anne baba tarafından da değil) pısan sinen insanlara
hep bunu söylemek istiyorum.. hazır baban da küsmüş yoksa çok çekersin çok

Baban ve amcan barisir kardesler neticede ama en mutli gununde ailen yaninda olmick kòtu yani bu nyse ki annen ve kardesin geliyor uzulme cnm zamanla hersey duzelir bu arada ins mutlu olursun

kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. teşekkürler yazılarınız için

İnsan amcasının oğlu ile kan bagi oluyor ya bana ters geliyor bu akraba evlilikleri. Babam düğününe gelmeyecek ama seni o aileye Nasıl emanet edecek sonucta kusmus ya amcanla ya anlamıyorum Hakkı'nda hayirlisi olsun
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. teşekkürler yazılarınız için

kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. teşekkürler yazılarınız için ve şuda var ben evleneceğim kişiyi sadece nişanımda gördüm kardeş gibi takıldığım birisi değildi o

Siz amcanızın oğlunu eş adayı olarak görebiliyorsanız bu sizin sorununuz hanımefendi. Benim için kardeş gibidir bir sakıncası mı var ?

kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. neye dayanarak iğrenç diyorsunuz pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

Sapık sapık ilişkiler
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahremdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

iğneler mi var ilk defa duydum?
başka bişeyle karıştırıyorsun S saranghae_glsn .
bu kadar kolaydı da madem akraba evliliklerinden neden binlerce çocuk mağdur.
bir milyon çeşit genetik geçişli hastalık var.
tek bir iğneyle hepsi engelleniyor öyle mi??
açıkcası durumuna üzüldüm senin.

iyisiniz demi siz bundan nasıl haberiniz yok anlayamıyorum o çocuklar önlem alınmadığı için oldu çevrenizde varsa akr4aba evliliği yapan sorun cevabını o verir buarada bende evlenmek için gerçekten ölmüyorum sevmediğim birisi ancak ewlimdende bişey gelmez kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…