• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke Ya Mevsimler Degişmeseydi Yada Yokluk Olmasaydı; (

Özelden msj gönderemedim yardım istekelerini hep reddetmişsin o yüzden yardım teklif etmek yerine https://www.facebook.com/groups/372910969478426/?fref=ts bu linki tavsiye edicem. Bu grupta para geçmiyor insanlar ihtiyacı olanı talep ediyorlar ve karşılıksız bir şekilde alıyorlar yada elindeki ihtiyaç duyamadıkları eşyaları karşılıksız paylaşıyorlar.Aklına gelebilicek her türlü paylaşı yapılıyor koltuktan tutunda kıyafete kadar bi inceleyin isterseniz.

Annenizin eli armut mu topluyor. O istesin babanızdan. Pazar parası diye istesin az az biriktirsin.Bir kadın isterse herşeyi yapar. Konu komşudan akrabadanda mı utanmıyorlar kıyafetinizden. Yuh artık. Ben babamı kötü bilirdim benimki seninkinin yanında melek kalır resmen.

üç gündür kendi kendime dırıldanıyorum
hiç kıyafetim yok giyeceğim bir şey yok diye bu konuyu görünce utandım resmen
hangi üniversite desin burs vs. durumları var mı
sanırım lise de değilsin çünkü büyük fabrikalarda lise de ki çocuklara ücret veriyorlar staj için
sanırım üniversitedesin

üç gündür kendi kendime dırıldanıyorum
hiç kıyafetim yok giyeceğim bir şey yok diye bu konuyu görünce utandım resmen
hangi üniversite desin burs vs. durumları var mı
sanırım lise de değilsin çünkü büyük fabrikalarda lise de ki çocuklara ücret veriyorlar staj için
sanırım üniversitedesin
Önlisans

Konu sahibi arkadaşım.
İnan burada kimsenin kötü niyeti yok. Allah yardimcin olsun. Alipta az giyindigimiz, hatta hiç giyinmedigimiz kıyafetler o kadar çok ki. Bak kaç arkadaş yazmış. Paylaştıkça çoğalır bazı şeyler.
Eğer musade edersen inan bizi de mutlu etmiş olursun.

Allah razı olsun hepinizden ben burda yardımcı olmak isteyen herkesinde iyi niyetine samimiyetine guveniyorum
Ben hepinizin beni anlayacagina inaniyorum inanın tek niyetim burda derdimi paylasmakti maddi konulardaki sıkıntılarımı en yakinlarima dahi anlatmiyorum

Eger ben bugun burda dize evet dersem omur boyunca ustumde kaldiramayacagim bi agırlık hissedicem

Allah fiili olarak yardikci olmak isteyen ve kalbinden yardimci olmayi geciren herkesten razı olsun sıkıntılı zamanlarınızda karsınıza hsyirli kapilar acilir insallah

Eger benim icin birsey yapmak isterseniz sadece bir kere elinizi acip bu zor zamanlari hayirlisiyla atlatabilmem icij dua ederseniz omur boyu minnettar olurum

Allah razı olsun hepinizden ben burda yardımcı olmak isteyen herkesinde iyi niyetine samimiyetine guveniyorum
Ben hepinizin beni anlayacagina inaniyorum inanın tek niyetim burda derdimi paylasmakti maddi konulardaki sıkıntılarımı en yakinlarima dahi anlatmiyorum

Eger ben bugun burda dize evet dersem omur boyunca ustumde kaldiramayacagim bi agırlık hissedicem

Allah fiili olarak yardikci olmak isteyen ve kalbinden yardimci olmayi geciren herkesten razı olsun sıkıntılı zamanlarınızda karsınıza hsyirli kapilar acilir insallah

Eger benim icin birsey yapmak isterseniz sadece bir kere elinizi acip bu zor zamanlari hayirlisiyla atlatabilmem icij dua ederseniz omur boyu minnettar olurum
Bak canim seni anlıyorum ama insanın başına hersey gelebilir.. Dünya hali bu utanacak hicbirsey yok, utanmasi gereken kişi baban.. Bak bu kadar kişi kaç kez söylemiş, ısrar etmiş herkes birşeyler yapmak istiyor, bence insanları geri çevirme ihtiyacın var çünkü.. Utanma çekinme bence sana el uzatmak isteyenlerin elini itme, tut o eli..

Bu yapılan iyiliklere vereceğin en güzel cevap da, ilerde durumun olduğunda yardıma muhtaç çocuklara, insanlara el uzatmakla olur..

yahu yazıp yazmamakta kararsızım,yanlış anlaşılmak istemiyorum.Ama yani her fiyata her bütçeye her türlü kıyafet var artık eskisi gibi değil.Hele indirim zamanlarında...Yani staj da yapıyormuş konu sahibi.Anlayamadım bu zamanda eline biraz para geçiyorsa bu kadar kıyafetsizlik çekmek anlamsız geldi.

Demek ki eline kıyafete verecek kadar para geçmiyor. Ya da eline geçen para sadece bunu karşılamıyor bu kadar bencil olmayın. Hayatınızda hiç yokluk görmediniz sanırım Allah göstermesin.

Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Guzel gunler seni bekliyo sabrini ve umidini kaybetme hicbirzaman :KK200:

Kurban olurum kuzum benim.
Sabret, sık dişini. Hele al eline mesleğini.
İnan bunları yaşayan sadece sen değilsin. Sabret.
Bak ben de zorluklar yaşadım, yokluk gördüm. Çocuk aklım ermiyordu o zamanlar, üst baş hak getire.
Bayramlık alınmadı diye ağladığımı bilirim. Babam memurdu sorsan yok.
Bilirlerdi fosur fosur sigara içmesini, sigaraya para var hani.
Şuan eşim de memur ama yokluk yok.
Annem derdi sizin için katlanıyorum diye aklım başıma gelince hiiiç öyle deme sen kendin için katlanıyorsun dedim.
Annende hata var olmaz mı hiç?
O iskele babasına diyecek sözüm yok.
Sadece sabret diyorum, geçecek.

Senin kadar olmasa da benzer şeyleri yaşadım. Varlık içinde yokluk yaşamak çok başka birşey. Hadi babanda da olmasa tamam dersin kabullenirsin. Ama olupta vermemesi.. İnan diyecek bir şey yok. Rabbim senin ve zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun.

Ne desemki.
Canim benim kabul etmiyosun kimsnin yardimlarini. Utanma sakin. Kucuk dusucem deme. Kargoyla yollanilir. Seni sokakta gorsek tanimayiz zaten gormedik yuzuNu. Icine dert olmasin.
Kabul etsen keske.

Dua ettim senin icin, insallah yuzun guler herseye ragmen.

Back