• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke Ya Mevsimler Degişmeseydi Yada Yokluk Olmasaydı; (

Bakın palto bu her hafta yıkanmaz ki

Ayrıca konu sahibi kuru temizlemeye vermek lazım demiş demek ki yıkamamış falan

Her gün giydim Kasım nişan arasında ve 2008 den beri giyiyorum

Kaban bu yani ne kadar eskir

Bu arada maddi durumum vs de uygun yani her yıl da alabilirim 1-2 tane de

Kapitalizmin tüketim toplumunun esiri olmamak lazım

2002 yılından beri cep telefonum var. Bu elindeki 3. Mesela zira diğerleri bozuldu uzun yıllar kullanıldıkları için

Hayatı tüketim üzerinden değil üretim üzerinden algılamak lazım

Sözüm size değil tabii ki sizi alıntıladım ama genele yazdım

Konu sahibi özenir vs haklıdır yaşı gereği de belki

Ama az ve öz hayat felsefemiz olursa kaybetmeyiz bunu da görmek lazım
Normalde konu kapansin uzamasın diye yorum yazmak istemiyordum ama kafanizdami soru isareti silinsin istedim o pardesu e yillik ve uzun oldugu icin etekleri kardan yagmurdan camurdan dolayı baya yıpdandı

Yoksa hani suan imkanimin olmamasiyla alakali degil kalitalizme karsiyim oyle moda su bu bi giydigimi bi daha giymeyeyim dkye baskalarina ozenen bir yapim yok cok sukur

Bedenimiz uyarsa benim giysilerimi de paylaşabiliriz. Alt olmasa bile bluz , gömlek kazak vs lerimi bölüşebiliriz. Kardeşim uzun boylu zannımca 40 giyiyor, ben 36 giyiyorum. Bolca hırkamız var.
bende varım gercekten 38 bedenim canım yanlış anlamazsan paylaşabiliriz gercekten?

aynı şeyleri eskıden yaşadım,ama şu an 1000 tlik paltom bile var,üstelik bızımkısı gerçekten yokluktandı,canım burda hanımlar bizler,ve sende emınım fazl olanları paylaşmaktan rahatsız olmazsın,araları okumadım,pardesu demişin,örtülü isen benımde paylaşmak istediğim bazı kıyafetlerim oluyor,benımle paylaşanlarıda kabul edıyorum,bitanem bunda bişey yok,

bak ne hatırladım,karda hırka ile giderdım işe,yaşım 18 yoktu bence,sonra çokk uzun bır zaman sonra bır kızla tanıştım(gerizekalı)bana dediki ben sneı sabhalrı görüyordum,alaylı gülcerek hırka ile üşümüyormusun sen dıye alay etmişti aklı sıra,bende ona yooo bunaldığım için manto gıymıyorum demıştım,tatlım çok güzel gunler gelecek unutma,

Back