- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi saranghae_glsn
Evet çoğu durumlarda haklı olabilirsinizde bunun dogululukla ne alakası var Pardon da ?merhaba arkadaşlar tekrar ben ve beni çok üzün dertlerim , önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir nişanlıyım ben ve düğünüm 19 _ 20 eylülde olacak, ben amcamın oğluyla görücü usulü nişanlandım tam 9 ay bitmek üzere ona da az çok alışmaya başladım ilk başlarda sevmiyordum ama şuanda oluşuyor güzel duygular bende Rabbime binlerce şükürler olsun ki... asıl derdime gelecek olursak babam ve amcamın arası 2 aydır çok kötü tamam konuşuyorlar ama babam yinede çok fazla yansıtıyor. yansıtıyor derken anneme bende istemeden de olsa duyuyorum aynı evdeyiz sonuçta babam inanılmaz pişman beni verdiğine ( oh oldu baba sana demeden bazen edemiyorum çünkü istemiyordum onca ağlamama rağmen kırmadı kardeşini) tamam yine de dert değil bu asıl derdim babam düğünüme gelmeyecek ben ankarada yasıyorum düğünümde diyarbakırda olacak babam okadar çok sinirlendiki hem amcama hemde diğer kardeşlerine anneme dediki kına ankarada olacak ertesi günde sabahın altısında uçağa bindirp direk kuaföre gidecek dedi bunları hepsinide duydum tüm sülalem diyarbakırda ama babam cidden sinirlendi.. kaç gündür nasıl ağlıyorum bir bilseniz ve daha gelinlik kına kıyafeti bile hazır değil.. neyse babam ikna oldu bir şekilde ankarada kına olacak ama diyarbakırdada olacak ordanda dedemin evine gideceğim.Buraya kadar güzel bu seferde ne oldu dersiniz babam ev halkından kimseyide göndermiyor düğüne sadece annem ve kız kardeşim gelecek buarada 5 abim var ve 3 evli hepside ankarada yaşıyor babam hiç birine izin vermedi. Abilerim de babamdan çekindiği için sustular kabullendiler bu nedir arkadaş kimsesiz gibi gönderecekler benim suçum neydi ya insna en mutlu gününde en yakınlarını görmek ister , babam beni çok üzüyor cesaretim yokki gidip konuşayım annem ikna etmek için herşey yaptı oda anca kız kardeşime izin verdi onada şükür tabi ,ben ne yapıyım bu düğünü hiç hevesim yok resmen herşeyden soğudum bide şimdi başıma nişanlım çıktı beni aradı dediki baban kız kardeşinin düğününe giderse gerçekten hoş şeyler olmayacak niye böyle ayrımcılık yapıyor dedi bana çok utandım.. bişey diyemedim babam rezil etti beni resmen kendi gururu yüzünden beni harcadı ne günah işledim hepmi ağlayacam ben.. derdimi buraya döktüm azda olsa rahatladım üşenmeden okuyan herkese çok teşekkür ediyorum biliyorum sizinde elinizden bişey gelmez belki hiç daha önce böyle saçma bir konu bile okumamışsınızdır.. tekrar teşekkür ediyorum:)
Madem babanizda doğu damarı var o halde siz şu zamanın insanı gibi davranıp karşısına ciksaydiniz demek ki sizde isteklisiniz. Ayrıca farkettiyseniz babanizda gelmiyo dugununuze demek ki artık düğünü onaylamiyo siz istememiş olsanız baştan karşı cikardiniz başta cikmadiniz şimdi bahaneniz çok şimdi cikardiniz babanizin doğulu tarafını kotulemeniz çok saçma geldi bana.
Ayrıca amcanizin oğlu sizin kardesiniz kadar yakın olabilir fakat kardesiniz değil. Kardeşe nikah düşmez ne kerametse amcanizin oğluna düşüyo :) kardeşlik payı göremedim bu durumda :)