• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam.... çok üzülüyorum çok

Oyyy canım benim sana ne diyeceğimi şaşırdım.Herşey gönlüne göre olur inşallah.Baban da biraz merhamete gelir de senin için en iyisi neyse o olur inşallah.
çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah dedğiniz gibi olur babam merhamete gelir : )

annem çok üzüldü amcamı aradı onunla konuştu amcam hiç üzülme yin dedin gelin olarak değil kardeşimin kızı olarak bakıyorum nasıl kötü düşünürsünüz üzülme falan dedi anneme.. ben çok ağladım babam bal gibide biliyor bunları ama umrundamı sizce ? dün büyük abim çok sinirlendi başlarım babamada onlarada kardeşimden kimse değerli değil dedi sonrasını bilmiyorum ama bukadarla kalır en fazla kurdalemi bağlamaya gelir onuda beklemiyorum ama..

Canım onu yapamam bunu yapamam deme. Film gibi bir olay yaşıyorsun. O zaman gerçekten filmlerdeki gibi mutlu sona ulaş bari. Diğer mesajlarını okudum sevmiyorsun ve istemiyorsun. Düğünden önce bunu düşün, bir anne şartlar ne olursa olsun kızının mutsuz olmasına izin vermez. Vazgeçin bu işten. Hayat bir tane ya, o kadar değerli ki.

Canım onu yapamam bunu yapamam deme. Film gibi bir olay yaşıyorsun. O zaman gerçekten filmlerdeki gibi mutlu sona ulaş bari. Diğer mesajlarını okudum sevmiyorsun ve istemiyorsun. Düğünden önce bunu düşün, bir anne şartlar ne olursa olsun kızının mutsuz olmasına izin vermez. Vazgeçin bu işten. Hayat bir tane ya, o kadar değerli ki.
ben annemi çok fazla yıprattım çok fazla tartışıyorlar babamla babam nuh diyor peygamber demiyor annem için üüzlüyorum en çokta 5 erkekten sonra gelen kız çocuğuyum ben onun için çok zor olacak

ben annemi çok fazla yıprattım çok fazla tartışıyorlar babamla babam nuh diyor peygamber demiyor annem için üüzlüyorum en çokta 5 erkekten sonra gelen kız çocuğuyum ben onun için çok zor olacak
Siz anneniz için çok kıymetlisinizdir o zaman. Bence bir anneyi en çok evladının mutsuz olması yıpratır. Kendinizi istemediğiniz bir yaşama lütfen mahkum etmeyin.

Keşke tek sorun düğüne gelmemesi olsa.
Ama birincisi koca adayı kuzenin. Bunun birçok açıdan tehlikeli olabileceği ortada. Kan bağı sakat iş, çocuklarda falan genetik risk faktörü oluşturur. Onun haricinde akraba ile eğlen ama 2 şey yapma derler, birincisi iş ikincisi evlilik. Her sorununuzda aile komple karışacak. Bak başlamadan bile neler oluyor. Yengen kaynanan olacak,her şey çok iç içe.
İkincisi sen bu adamı sevmiyorsun, zorla aşk olmaz. Birini ya seversin ya sevmezsin. Sonradan sevme saçmalığına inanmıyorum ben. Evlendikten sonra sevileceği de düşük ihtimal.
Kısacası mutsuzluğa adım atıyorsun.

Keşke tek sorun düğüne gelmemesi olsa.
Ama birincisi koca adayı kuzenin. Bunun birçok açıdan tehlikeli olabileceği ortada. Kan bağı sakat iş, çocuklarda falan genetik risk faktörü oluşturur. Onun haricinde akraba ile eğlen ama 2 şey yapma derler, birincisi iş ikincisi evlilik. Her sorununuzda aile komple karışacak. Bak başlamadan bile neler oluyor. Yengen kaynanan olacak,her şey çok iç içe.
İkincisi sen bu adamı sevmiyorsun, zorla aşk olmaz. Birini ya seversin ya sevmezsin. Sonradan sevme saçmalığına inanmıyorum ben. Evlendikten sonra sevileceği de düşük ihtimal.
Kısacası mutsuzluğa adım atıyorsun.
ne yazıkki evet mutsuzluğum şimdiden başlıyor . Ben hiç istemiyordum akraba evliliği bukadr büyük konuştuğum için önüme geldi nasıl bir sınavın içindeyim bilmiyorum . ben ankarada yasadığım için amcamı da yengemide doğru düzgün tanımıyorum aile yapılarını bilmiyorum babam yüzünden böyle harcanıyorum işte

Hem zorla versin hem düğüne gelmesin hem de kardeşlerinize ambargo koysun.. babanız ne yaşıyo Allah aşkına? Hakikatten bu neyin kafası?

Siz oyuncaksınız sanki de babanız can sıkıntısını sizinle gideriyo.. pess babaya bak.. şam babası

Siz anneniz için çok kıymetlisinizdir o zaman. Bence bir anneyi en çok evladının mutsuz olması yıpratır. Kendinizi istemediğiniz bir yaşama lütfen mahkum etmeyin.
beni rahatlatan yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum öncelikle, yalnız her yolu denedik 9 ay kadar bu saatten sonrada bişey değişmez değişmesi için ölüm olur bazen demiyor da değilim keşke ölsem diye bu bile olmaz ne yazıkki

Canım bende sana çok üzüldüm. Bu zamanda babaların kızlarını istemedikleri biri ile evlendirmelerini bile kabul etmezken senı birde amca oğluna vermişler. Hiçbir söz hakkı tanımadan.Şimdide küsmüşler sanki sizin suçunuz. İnşallah herşey gönlünce olur ne diyeyim..

Hem zorla versin hem düğüne gelmesin hem de kardeşlerinize ambargo koysun.. babanız ne yaşıyo Allah aşkına? Hakikatten bu neyin kafası?

Siz oyuncaksınız sanki de babanız can sıkıntısını sizinle gideriyo.. pess babaya bak.. şam babası
bu yaşıma kadar ben anlamadım babamı maalesef

Canım bende sana çok üzüldüm. Bu zamanda babaların kızlarını istemedikleri biri ile evlendirmelerini bile kabul etmezken senı birde amca oğluna vermişler. Hiçbir söz hakkı tanımadan.Şimdide küsmüşler sanki sizin suçunuz. İnşallah herşey gönlünce olur ne diyeyim..
çok teşekkür ederim inşallah inşallah : )

merhaba arkadaşlar tekrar ben ve beni çok üzün dertlerim , önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir nişanlıyım ben ve düğünüm 19 _ 20 eylülde olacak, ben amcamın oğluyla görücü usulü nişanlandım tam 9 ay bitmek üzere ona da az çok alışmaya başladım ilk başlarda sevmiyordum ama şuanda oluşuyor güzel duygular bende Rabbime binlerce şükürler olsun ki... asıl derdime gelecek olursak babam ve amcamın arası 2 aydır çok kötü tamam konuşuyorlar ama babam yinede çok fazla yansıtıyor. yansıtıyor derken anneme bende istemeden de olsa duyuyorum aynı evdeyiz sonuçta babam inanılmaz pişman beni verdiğine ( oh oldu baba sana demeden bazen edemiyorum çünkü istemiyordum onca ağlamama rağmen kırmadı kardeşini) tamam yine de dert değil bu asıl derdim babam düğünüme gelmeyecek ben ankarada yasıyorum düğünümde diyarbakırda olacak babam okadar çok sinirlendiki hem amcama hemde diğer kardeşlerine anneme dediki kına ankarada olacak ertesi günde sabahın altısında uçağa bindirp direk kuaföre gidecek dedi bunları hepsinide duydum tüm sülalem diyarbakırda ama babam cidden sinirlendi.. kaç gündür nasıl ağlıyorum bir bilseniz ve daha gelinlik kına kıyafeti bile hazır değil.. neyse babam ikna oldu bir şekilde ankarada kına olacak ama diyarbakırdada olacak ordanda dedemin evine gideceğim.Buraya kadar güzel bu seferde ne oldu dersiniz babam ev halkından kimseyide göndermiyor düğüne sadece annem ve kız kardeşim gelecek buarada 5 abim var ve 3 evli hepside ankarada yaşıyor babam hiç birine izin vermedi. Abilerim de babamdan çekindiği için sustular kabullendiler bu nedir arkadaş kimsesiz gibi gönderecekler benim suçum neydi ya insna en mutlu gününde en yakınlarını görmek ister , babam beni çok üzüyor cesaretim yokki gidip konuşayım annem ikna etmek için herşey yaptı oda anca kız kardeşime izin verdi onada şükür tabi ,ben ne yapıyım bu düğünü hiç hevesim yok resmen herşeyden soğudum bide şimdi başıma nişanlım çıktı beni aradı dediki baban kız kardeşinin düğününe giderse gerçekten hoş şeyler olmayacak niye böyle ayrımcılık yapıyor dedi bana çok utandım.. bişey diyemedim babam rezil etti beni resmen kendi gururu yüzünden beni harcadı ne günah işledim hepmi ağlayacam ben.. derdimi buraya döktüm azda olsa rahatladım üşenmeden okuyan herkese çok teşekkür ediyorum biliyorum sizinde elinizden bişey gelmez belki hiç daha önce böyle saçma bir konu bile okumamışsınızdır.. tekrar teşekkür ediyorum:)
Diyecek söz bulamıyorum inan ki.
Yazdıklarınızı okurken kendimle amcamın oğlunu düşündüm bana bir ürperti bir iğrenti geldi ki anlatamam.
Bırrrrrr sanki öz abimle evlenecekmişim gibi bir his uyandı bende.
Bu işin doğusu batısı yok.Hele ki 20 yıldır Ankara gibi medeni bir şehirde yaşıyormuşsunuz?
Bence koftiden yani numaradan intihar falan edin ne bileyim bişeyler yapın yani bu böyle olmaz. Nikahın kaçarı yoksa babanız sizi küs olduğu insanların vicdanına bırakmayıp düğününüze gelsin en azından.
Allah teâlâ öyle bir sebep versin ki inşaAllah bu iş olmaz umarım.
Adına çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun.
Benim de yetişkin bir kızım var bende bir anneyim ve senin için çok üzüldüm :(

beni rahatlatan yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum öncelikle, yalnız her yolu denedik 9 ay kadar bu saatten sonrada bişey değişmez değişmesi için ölüm olur bazen demiyor da değilim keşke ölsem diye bu bile olmaz ne yazıkki

Ulan burası dağ başı mı. Orası da dağ başı değil. Ay delireceğim ya inanamıyorum duyduklarımın gerçek olduğuna. Biraz cesaretli olun alın annenizi çekin gidin diyeceğim basiretim bağlandı şu an hiçbir şey diyemiyorum. Ne olur kendinizi bu durumdan kurtarın. Allah yardımcınız olsun.

Diyecek söz bulamıyorum inan ki.
Yazdıklarınızı okurken kendimle amcamın oğlunu düşündüm bana bir ürperti bir iğrenti geldi ki anlatamam.
Bırrrrrr sanki öz abimle evlenecekmişim gibi bir his uyandı bende.
Bu işin doğusu batısı yok.Hele ki 20 yıldır Ankara gibi medeni bir şehirde yaşıyormuşsunuz?
Bence koftiden yani numaradan intihar falan edin ne bileyim bişeyler yapın yani bu böyle olmaz. Nikahın kaçarı yoksa babanız sizi küs olduğu insanların vicdanına bırakmayıp düğününüze gelsin en azından.
Allah teâlâ öyle bir sebep versin ki inşaAllah bu iş olmaz umarım.
Adına çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun.
Benim de yetişkin bir kızım var bende bir anneyim ve senin için çok üzüldüm :KK43:
bu hayatı yaşayacağım bide ben nasıl kötüyüm bir bilseniz inşallah dualarınız kabul olur.. kızınız ve sizi Rabbim korusun herşey gönlünüzce olsun. sağolun yorumunuz için

Ulan burası dağ başı mı. Orası da dağ başı değil. Ay delireceğim ya inanamıyorum duyduklarımın gerçek olduğuna. Biraz cesaretli olun alın annenizi çekin gidin diyeceğim basiretim bağlandı şu an hiçbir şey diyemiyorum. Ne olur kendinizi bu durumdan kurtarın. Allah yardımcınız olsun.
yemin ederimki elimden bişey gelse ahanda şimdi giderim zaten valizim bile hazır ama değişen bişey olamaz annemde 55 yaşında kadın ve şuan amelyatlı kendim için onu yeterince üzüyorum zaten bukadarda dert yükleyemem ki ona .. çok sağolun tekrar yorumlarıız için

yemin ederimki elimden bişey gelse ahanda şimdi giderim zaten valizim bile hazır ama değişen bişey olamaz annemde 55 yaşında kadın ve şuan amelyatlı kendim için onu yeterince üzüyorum zaten bukadarda dert yükleyemem ki ona .. çok sağolun tekrar yorumlarıız için

İnan aklımın bir köşesi sende kalacak. Umarım buraya mutlu olduğunuz hakkında konular da açarsınız.

İnan aklımın bir köşesi sende kalacak. Umarım buraya mutlu olduğunuz hakkında konular da açarsınız.
inşallah mutlu yorum yazacak zamanlarda gelecek.. benim için bide siz üzülmeyin ben gerçekten sadece paylaşmak istedim ben de bişey yapamadığım için anca yazıyorum : ) Allah razı olsun

Hem kizini zorla kardes denecek kadar yakin adama veriyor, hem de zorladigi dugune gitmiyor.

Bu kadar yakin akraba evliligine karsiyim, yarin obur gun cocugunuzun engelli, sakat, sorunlu dogmasi demek babanizin gunahi demek.

Hem sizi zirla evlendirmenin, hem dugununuze gelmemesinin hem de Allah korusun sorunlu bir cocuk dogmasinin vebalini sanmiyorum iki cihanda da tasiyabilsin.

Back