- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
kadının istediğini almak için yaptığı kurnazlığa bayıldım
demekki istenmiyorum vs.
küçük çocuğunuz sürekli tv açık bir ortam da ki 2,5 yaş hırçınlaşacak zamanları bence nasıl davranıyorsanız öyle davranmaya devam edin
çalışan evine gelip de peri padişahı muamelesi beklemesi çok abes
bir de ben kaç tane yaşlı gördüm hatta kötü kv bile gördüm ama çiftin olduğu odaya dalan kocaman kadın sadece burada okuyorum(bdv de) bu çok ayıp birşey ve eşinizin yerinde ben olsam çoktan söylenmeye başlamıştım
babanızın evi daha müsaitse oraya gönderin çok kasmayın
ne yaparsanız bir fazlasını isteyecek tip gördüm
Eşinizin babaannesi olsa kabul eder miydiniz?
Çocukları varken neden sizde?
Haklisiniz. Annem cok net mesela direkt:' Anne bu evin kurallari var ve her gelen uymak zorunda ' diye kestirip atiyor
Bence de iş anne babanızda bitiyor.Babaanne onların evinde rahat edemiyormuş.Anneniz kurallar var diye kestirip atmış. Babanız çağırınca babaanneniz sizin evdeki rahatını bozduklarını açıkça söylemiş.Demek ki sizin evde rahat ediyor.
Ama siz de çalışıyor olmanızı mazeret gösterip,kadıncağızla hiç ilgilenmiyorsunuz sanırım.
En çok babaannenizin durumuna üzüldüm açıkçası.
En başından olay nasil buraya kadar gelebildi cok ilginç.
Babannenin bir suru cocugu varken hayatini surdurmesi icin secilen evin torun yani olmasi pek mantikli değil.
Benim esimin de anneannesi var mesela. Onun da bakiminda sorun yasaniyor ama kimsenin aklina alternatif olarak biz gelmiyoruz.
Sizi ilk basta bu yola sokanlar hatali bence.
Ikna edemiyoruz diye bir sey olmamali, babaniz alip goturmeli annesini.
En kotu 2-3gunlugune bir yere gidin, tatil vs.
Yalniz kalamayacak madem o arada alip gotursun babaniz.
bence de yaşlılar huzur evıne gıtmelıŞimdi belki bana vicdansız bencil diyeceksiniz ama ben yaşlıların kendi yaşıtlarıyla bir arada olmasından yanayım.
Mesela huzur evlerinde.Ama tabi ki şartları gayet iyi merhametli insanların çalıştığı bi huzur evinden bahsediyorum.
Orada yaşlılarımız birbirleriyle vakit geçirip eğlenceli zaman geçirebilirler.
Evlatlar torunlar da haftada 2 gün onları ziyarete gidebilir mesela.
Devlet de yaşlılarımıza özel eğlenceler düzenlemeli.
Çünkü biz onları anlayamıyoruz yetemiyoruz onlara.Onlar sürekli konuşmak istiyor ama bizim dinleyecek halimiz olmuyor.
Şimdi sen de yaşlanınca huzur evine gitmek ister misin diyenler olacak.
Evet aslında kimseye yük olmadan kendi halimde kendi yaşıtlarımla yaşamayı tercih ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?