Babaannem konusunda nasil davranmaliyiz?

En sonunda senin evliliğini bitirecek kimse görmüyor mu bunu Allah aşkına? Birileri bir dur demeli. İleride kendi anne babanızın da bakıma ihtiyacı olursa ne olacak? Hem kendi sabrınızı hem eşinizinkini tüketmeyin derim.

Ne kadar dominant olursa olsun sizin evde kalmak istemesinin büyük bir sebebi olmalı.. Konforlu fln mı geliyor acaba

kusura bakma ama dost aci soyler annen baban cok düşüncesiz. Özellikle baban kusura bakma

Sizin babanneniz sizde kalmak isteyebilir fakat babaniz ve anneniz buna itiraz etmeliydi.
Onlar gencler ve duzenleri var kalacaksan bizde kalmalisin denmeliydi.
Sanki anne ve babanizinda isine gelmis.
aynen katiliyorum bunlar genc cift ne demek yatak odasina dalmak damadin sabrini deniyorlar. benim annen mesala anneannem koyden geliyor annem veya teyzemde kalır kimsenin aklina gelmiyor ya bende ya kardesimde kalmasi cunku gerek yok diyorlar biz dururken torunlarda ne isi var diye dusunuyorlar haa acil durum olur o ayri

Bence size dusmez babaannenize bakmak. Mecbur degilsiniz.
Babaniz gile duser.
Eger amcalarin yaka silkip hayir diyosada yinede mecburlar. Sizden cok daha mecburlar o kesin. Benim babaannemde cok zor bi kadindir. Hala zor. Ve 3 oglu var. Artik her sene 1 birinde kaliyor. Mecburi. Bu sene bizde. Yil basina diger amcama gidicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…