- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.026
- 398
- 35
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Kadına kötü davranmıyorsun ki sadece kurallarını koruyorsun. Böyle düşün.Evet oyle yapmaya calisiyoruz ama surekli surat astigi icin bir sure sonra vicdan yapip gidiyorum yanina.
Esinize masallah valla annneniz babaniz degil babaannenizi kabul etmis benimki ayni seyi yaomazdi sanirim. Babaannenizde akli basinda ne isi var torununun evinde ne isi var evletleri dururken hadi kabul edildin niye sorun cikartiyorsun bazi yaslilar gercekten cok zor. Tabiki omrunuz varsa hepimiz yaslancaz nasil oluruz bilemem. Babaniz anneniz konussun bence alsinlar yanina sonra mazallah esinizlede sorunlar baslar
birazda babanıza gidip orada kalsa babaaneniz babanızla konuşsanız da çağırsa
Kadına kötü davranmıyorsun ki sadece kurallarını koruyorsun. Böyle düşün.
İşte sende böyle yap. Annen çok doğru diyor.Haklisiniz. Annem cok net mesela direkt:' Anne bu evin kurallari var ve her gelen uymak zorunda ' diye kestirip atiyor
Babanızla gitmek istemiyor sebebi bu tutum olabilir :)Haklisiniz. Annem cok net mesela direkt:' Anne bu evin kurallari var ve her gelen uymak zorunda ' diye kestirip atiyor
Eşimin babaannesinin 3gelini var 5danadı var, evini ben temizlerim bayramda gelinler tatile gittiğinde ben bakarım(bakarım derken cok sukur eli ayagı tutuyor,rahatsızlık vermemek için yerinden kalkmaz o kadar melekki anlatamam) allah uzun ömürler versin bendeki hakkını ödeyemem, ölüncede vicdanım rahat olur insallah.
Yaslıdır diye herseyi yapıp söylemeye hakkı olmamalı bence de, elbette nazlanabilir ilgi isteyebilir ama keske bunaltmasa. Benim babaannem gibi melek kalpli olsa her kadın.artık yaslandı 83 yasında kendi babaannemden cok severim, annemin bana göstermediği sevgiyi verdi,eşimle tartıştığımızda öz torununu arayıp eğer karının gönlünü almazsan hakkımı helal etmem demişliği bile vardır.
Konunuzdan bagımsız oldu yorumum ama bende busayede içimi dökmüş oldum
Babanızla gitmek istemiyor sebebi bu tutum olabilir :)
Biraz annenize cekseymissiniz keşke :)
Çocuğunuz kaç yaşında, babanne ne durumda bilmiyorum ama kendi evi olmasını ve torun bakmasını teklif edin. Belki mesgalesi olunca kabul eder.
Ama tabi çocuğunuzu bırakmak ister misiniz?
Yaşlı insanlar zaten hep başkalarıyla kıyaslayıp ortalığı karıştırır sizinkide böyleymiş demek ama madem evinizde bir oda vermek yeterli değil sohbet etmek ilgilenmek gerek bu konuda yaşlı kadını haklı buldum ,
sosyal anlamda sizden sıcaklık istiyor oysaki siz onu yalnızlığa terk etmeyi seçmişsiniz , onunda konuşma ihtiyacı var anılarını anlatma ihtiyacı var
Kayinvalideni kayinpederini falan cagir. Atasozunu uygulamak lazimMisafir misafiri sevmez. Gider saniyorum o zaman.
Ha belkide gitmez, surekli sohbet edecek birileri var diye :)
Her sayfada mesaj tekrarınız var farkındamısiniz??Annenizde kalması gerekir babaannenizin neden derseniz sizin şartlar uygun değil oysaki aannenizin şartları daha uygun olurdu sizin çoçuk iş telaşı zaman kısıtlaması bu saydıklarımda annenizin yoktur ve yaşlı insanla bütün zamanını ona vererek yaşlı insana daha çok manevi doyum sağlayacaktır hem sizde vicdan azabı çekmemiş olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?