Babaannem konusunda nasil davranmaliyiz?

yakinda gider sabret sikilmis evinin kiymetini ankamistir ozur dile saril op kirgin gitmesin

Cocuklari varken torun evinde kalmak hic uygun olmamis. Kucuk cocugunuz var, genc bi ciftsiniz nihayetinde; ev icerisinde esler olarak cok daha rahat vakit gecirmek isteyebilirsiniz.
Bence siz degil ama cocuklari ikna etmeye baksin biz varken torunda kalmana cok aliniyoruz vs seklinde

ınsan yaslı dıye ne yapsa hosgorulmez kı
aılenızle konusun bence
duzenınız huzurunuz bozulmasın.

evlatları varken torununda kalmak ne demek? siz genç bir çiftsiniz, evinizde rahat rahat takılmak istersiniz özel ortamlar oluşturmak isteyebilirsiniz vs. evde bir babaanne varken nasıl rahat ediyorsunuz hayret ettim. tabi bu arada evinizde kalmasını kabul etmenizi takdir etmedim değil, güzel bir davranış ama bence yanlış! ya evlatlarında kalmalı ya da evlatlarına torunlarına yakın bir ev tutup orada kalmalı istediği zaman herkese misafirliğe gitmeli.

Aslında bende öyle düşünüyordum yaşlılıar huzurevinde huzurlu olur diye ablamın kızarkadaşı annesini huzurevine yerleştirmiş ki özel paralı huzur evi ama oradaki yaşıtları yıl,yıl ölmeye başlayınca annesininde mutsuzluğu artmış ve kadın kendini bırakmaya başlayıp kendi ölümünü beklemeye başlamış ve çok mutsuzmuş

Aslında bende öyle düşünüyordum yaşlılıar huzurevinde huzurlu olur diye ablamın kızarkadaşı annesini huzurevine yerleştirmiş ki özel paralı huzur evi ama oradaki yaşıtları yıl,yıl ölmeye başlayınca annesininde mutsuzluğu artmış ve kadın kendini bırakmaya başlayıp kendi ölümünü beklemeye başlamış ve çok mutsuzmuş

Canım okudum hepsini geçmiş olsun. Babanda kabahat anne senin çocukların yanında ne işin var bizde kalırsın demesi lazımdı.

İstediğini düşünsün babaannen zaten çok fazla tolerans var. Ve siz tolere ettikçe maalesef kadın iyicene rahatlamis. Hani elden ayaktan düşse yine anlarım hasta olsa falan gelip sizin ev düzeninizi bozmasına müsaade etmeyin. En kısa zamanda babanız ile konuşun gelip anne özledim seni diyip alsın. Yani siz bu kadına ne yaparsanız yapın mutsuz olmak için sebep bulabilir. Evlerini açtılar ne güzel çocukla oynuyorum torunumu görüyorum diye minnet ederdi benim anneannem. Üstüne rahatsızlık verdiği için kötü hissedersiniz kendini.

Aslında sizin de bildiğiniz üzere bu baştan yanlış bir kararmış
Oturup babaanneniz ile konuşun sizi seven babaannenizi kırmadan onu bunun bu şekilde olamayacağını en uygun şekilde kırmadan anlatın

esiniz gerçekten sabirliymis , bakin eniste bile ( halanin kocasi isyan bayragini çekmis ki eisnizin keisnlikle boyle bi zorunlulugu yok )
anladigim kadariyla soz dinletemiyorsunuz ise yatak odanizin yada kullandiginizin odanizi kapisini lkilitlmemekle baslayabilirisniz
maalesef baska bisey gelmedi aklima , kadini direk kapiya atamazsinizkii

Ayy , anlıyorum seni yormus sizi ama demekki Nazi size geçiyor.
Bak ne güzel eşinizde sabırlı sevgi dolu bi adammiski güzel davraniyor, tatlı dille söyleyin kapıyı tıklamasını v.s, biliyorsunuz insanlar yaşlandıkça cocuklasirmis. Hayat çok kısa, sevdiklerimizi kırmaya degmiyor..

Oyle kafasına gore hadi ben geldim buraya yerlestim olur mu ya?
Hem cocuklari dururken size gelmesi ı-ıh olmamış
Size gelip 1 hafta kalabilir mesela

Benim anneannem de birine gitmeye kalksa 3 cocugunu 5 torununu değil beni secerdi sanırım
Ama olmaz ki duzen degistirmeye calismak

Annem de aynı kafada. Yaşlanınca gelip sizin başınızı ağrıtamam. Gider yaşıtlarımla takılırım diyor. Gerçi annemin her zaman başımın üstünde yeri var ama yaş ilerleyince ben çekemem sizin kurallarınıza göre yaşamayı mantığında.

Anne babanız müdehale edip bi iki gün kal ama damat rahatsz olur olmaz anne diye kibarca kendi evlerine alsalardı cnm

Yatak odasına dalmasi ayıp bikere.. Ama belli ki sizinle vakit gecirmek istiyor. Bi de trip atıyor kiyamam =)) Bence huzurunuzu bozmasina izin vermeden, elinizden geldigince alttan alın bırakın onun istedigi gibi olsun. Zaten rahatsizmis yarın bir sey olursa bunlar çok acitiyor haberiniz olsun. Ben yaşadım söylüyorum. Keske diyecek hicbir sey yasamayin, vicdanınız nasıl rahat edecekse öyle davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…