Baba Korkusu

Ben anne babanın da sağlıklı bir geçmişi olduğunu düşünmüyorum. Onlar da kendi anne babalarından çok daha kötüsünü görmüşlerdir. Bunun doğru olduğunu zannediyorlar. Onlar da kendi evlatlarına yapıyorlar malesef. Sevgisizlikle büyümüş, sevmenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar ancak böyle anne baba olabilir işte

resmen ruhum daraldi okurken. her cumleyi kalbim sikisarak okudum sonuna kadar.

allah askina bu neyin minneti, duygusu, ozverisi?

boyle aile olacaksa olmaz olsun zaten. onlarsiz, bir nebze de olsa mutlu olabilmeyi, gulebilmeyi, gelisebilmeyi ve en onemlisi INSAN olabilmeyi basarmissiniz zaten.

burada akli basinda olan hicbir allah’in kulu da size “sukret” demez zaten. cok sukur ki, o algiya sahip herkes. en azindan ben oyle dusunuyorum.

yurtdisi firsatini kacirmayin, arkaniza bakmadan uzaklasin derim ben. once siz onemlisiniz. kalbiniz, ruhunuz onemli. anne baba da bir yere kadar.

bir daha bu dunyaya gelip gelmeyeceginiz belli mi? degil. neden hayatinizi iki kotu insanin eline birakiyorsunuz?

sizi tanimiyorum ama yanimda olsaniz kocaman sarilirdim. oylesine icim acidi cunku.

aileniz size zerre kadar guvenmese de, ben ve buradaki bircok kadin size guveniyoruz, inaniyoruz.

hayatinizi elinize alin, kanatlarinizi ve ruhunuzu onarin. gerisi gelecektir allah’in izniyle.

Gecen burda (almanyadayim) bir program izledim. Bir kadinin cocugu 18 yasina girer girmez evden tasinmis ve anneyle bütün iletisimi kesmis. Annesi "bunu neden yaptigini hic bilmiyorum" diyordu ama dönüp oglu ile konusulsa bakalim oglu ne anlatacak. Bu insanlar biolojik anne baba olabilirler ama bir insanin ruhunu öldürmekten cekinmeyene gercekten anne baba demem ben. Ayni tavirlari devam ettirdikleri icin sahsen heralde bende iletisimi keserdim iyilesebilmek icin.

Hepsini okudum belki sonunda güzel şeyler olmuştur diye . Bekâret testinde gözlerimde yaşlarin dolduğunu farkettim. O an öyle sarılmak istedim ki o kıza. Üç gün aç durmuş kuzum benim. Ailen normal değil ve onlara karşı borçlu hissetme artık. İletişim halinde olabilirsin tamam ama onbeş yaşında ki halin gibi babanın şunu yap bunu yapma demesine izin verme.
Kimse haksız demez ayrıca sizi hasta etmişler resmen. Yakın olmak isterdim üzülme deyip sımsıkı sarılmak için. Bundan sonra ailenizi ikinci plana atıp hayatınızı daha rahat yaşamaya bakın daha da hasta olmadan bir süre iyi gelmeyen insanlarla iletişimi kesin. Lütfen.
Gerçekten yazarken ağlıyorum. Nasıl dövdüler ve saatlerce kıpırdamadan kaldın orda ah kuzum ah. Bundan sonra kendin için yaşa mutlu ol. Allah'ım güç afiyet ve mutluluk versin

duygusal olarak maruz kaldığınız kötü muameleden anne ve babadan dolayı bunun halen etkilerini yaşadığınız belli ama neden halen onlardan sizi sevmelerini istiyorsunuz hem cahiller hem acımasız gerçeği kabullenmeniz gerekir ancak o zaman
ruhsal huzur bulursunuz artık bir beklenti içine girmeyiniz sadece kim sizi canı gönülden seviyorsa onunla bir birliktelik kurun ,o vakit daha huzurlu ve mutlu olursunuz

Kazandığınız üniversiteye basıp gidin..
Bırakın kim üzülürse üzülsün, elinizden geleni yapmışsınız!
Bu sizin hayatınız ve bu zaman kadar nasıl yaşadıysanız unutun ve bundan sonra kendi hayatınızı yaşayın.
Hayatım alt üst olur diye korkmayın muhtemelen Şems'in sözünü duymuşsunuzdur.
Hayatınızın altının üstünden daha iyi olup olmayacağını bilemezsiniz.
Şurada okurken yazınızı ben hislerimi kaybettim resmen, siz değerli bir insansınız lütfen kendinize de bir şans verin.
Bu hissizliği yaşamak zorunda değilsiniz neler başarmışsınız ve kendinizi de şuan içinde bulunduğunuz durumdan kurtarabilirsiniz.
Hiç bir şey için geç değil bir hikaye vardı belki bilirsiniz kendi yattığı akıl hastanesinin doktoru olan bir bayan vardı
Mesela onun hikayesini örnek alabilir ve kendinize çok farklı bir yolda çok farklı bir hayat çizebilirsiniz.

Rabbim yolunuzu güzelleştirsin ve kolaylaştırsın umarım bundan sonra ki hayatınız geçmişinizdeki karanlık izleri silecek kadar güzel olur.

halen böyle duygusuz acımasız anneleri görüyoruz sokak ortasında çocuğunu döven sabrınız ve paranız yoksa 2. çocuğu doğurup çocuğun hayatını cehenneme çevirmeyin yahuuu hiç kimse mecbur değil 2 .çocuğu doğurmaya

Allah annenle babanın belasını versin , tek diyeceğim bu...

Gerilim filmi izler gibi okudum yazdıklarını, lütfen tedavine devam et, ağlasan da zorlasan da sürünsen de tedavine devam et.

Şimdi de sana önerimi veriyorum, ailenle arandaki o lüzumsuz zinciri kopar ve onlaeı reddet. Karnını doyurmaktan başka iyilik yapmamış insanların sözünü dinlemen onları mutlu etmen falan gerekmiyor. Öldü say onları. Kendi hayatını yaşa kendi kararlarını al, sana bu yaptıkları için ahirette verecekleri hesabı da onşar düşünsün, ben olsam hakkımı da helal etmem onlara.

Yaşadıkların normal değil, ailen normal değil bunların sen de farkındasın.

Büyük ihtimalle üstün zekalı bir bireysin yaşadıklarını okuyunca aklıma gelen tek şey bu, bu yaştan sonra sana zeka testi de yapılmaz ama bulunduğun kıyıdan çok büyük zirvelere çıkma şansın hala var. Yeter ki sadece kendini dinle ve kimsenin seni o eve geri götürmesine izin verme. Kardeşin onlaeın sana yaptıkları işkencenin bedeli, onu onlar ödeyecek senlik bir durum yok. Kaç bu insanlardan, telefonunu adresini değiştir bulamasınlar sen, sen de onları ölü kabul et böyle yaparsan mutlu olacağına eminim.

Onları haklı bulmanı sağlayacak sebepler arama, kötü onlar düpedüz KÖTÜLER ve bu senin suçun değil

Sizi haketmeyen bir anne babanız var onlardan uzaklaştığınızda iyileşme şansınız belki olur.

Konuyu okuyunca elime bir sopa alıp saatlerce dövmek istedim anne ve babanızı. Buradaki kadınların tamamı şu an size sarılıp sizinle ağlamak istiyordur emin olun. Lütfen tedavinizi bitirip hayata onlarsız olarak geri dönün. İnanın hepsini sizinle yaşadım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

ilk bölüm bakmıştım sonra izlmedim ama konusunu duydum
evet orda da kız güldü diyeydi sanırım anne bildiği normalde anneanesi bekaret testine götürdü
çoğu yeri uyuşuyor tek fark kız ünv bulunduğu şehirde okudu
ama karekterleri aynı konu sahibiyle
Allah kolaylıklar versin
bazen isyan iyidir konu sahibesi
kır zincirlerini dünyaya 1 kere geleceğiz

Sinirden yarıya kestim özür diliyorum. Hazırla bavulunu uzaklaş o sokaktan mahalleden hatta ilden. Git kendine 0 dan yeni bir yaşantı yeni bir aile kur. 33 yaşına kadar yaşattırılmayan hayatını yaşa.

Sonuna kadar okudum aileniz cahil insanlarmış
siz sustukça tepkisiz kaldıkça psikolojik fiziksel şiddeti çoğaltmışlar

inşallah iyileşip çalışıp kendi hayatınızı yalnız bir şekilde geçirebilirsiniz

Ay bu hikayede haline sükret diyeni ben yolarım sizden önce.
Neden iletisim halindesiniz hala aileyle?izinizi coktan kaybettirmis olmanız lazımdı.
Zaten 1-2 arar bırakır bunlar.
Yada küslük cıkarıp görüsmeseniz?Evinizi falan degistirip haber vermeseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…