- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
- Konu Sahibi incirkusum
-
Evet benimki babalığı çocuk yapmak sananlardan
neden özel değilse ?(BABA)hiç bir zaman dolu dolu söyleyemeyeceğim
Yaşıyor ve hakkım ona helal değil. Nefret ediyorum ondan. Tek istediğim baba sevgisi, huzuruydu. Bilmiyorum belki öyle olsaydı nefret etmezdim...belki haklısın ama ne bilim ölmüş olmasını istemeyi kendi açımdan doğru bulmuyorum.dünya imtihan dünyası belkde yaşadıklarımız bizim sınavımız ve sabretmemiz gerekiyor..
Çok üzüldümHer iki yazıyıda okuyunca icimden koptu gitti baba degince evlatlarını sahipsiz bırakıp evlatlarından başkalarına babalık yapan dışardan mükemmel görünüp evin icinde fırtınalar koparan 7 cocugunun ve karısının hayatinı cehenneme ceviren ve cevirmeye devam eden yanından gecerken bile acaba simsdi neye kızacak diye korktugum neye niyetlendiysem heveslendiysem karsımda buldugum ve herseyime mani olan 27 yılımı elimden alan gelecegimide simdiden rezil ettigini anladığım zor zamanlarında yanımda gormedigim güzel olacak herseyi mahveden ve sayamadığım bircok seyi yasatan bir adam geliyor aklıma
Allah ananında babanında kardeşinde evladında hayırlısını versin.Yaşıyor ve hakkım ona helal değil. Nefret ediyorum ondan. Tek istediğim baba sevgisi, huzuruydu. Bilmiyorum belki öyle olsaydı nefret etmezdim...
Bende arayıp aramamak konusunda tereddütteydim ama vazgeçtim sanırım. Haketmiyor hatırlanmayı... Evet çok şükür annem var.evet yaaaaa
bugün babalar günü
ben arayacağım ama çok stresliyim aramak hiççç istemiyorum ama aramalıyım
en azından anneniz vardır umarım bende oda saydam var yok pek belli değil..
ama yinede aranıyor yaaa mecbur
Keşke ama neyazık ki var böyle insanlar ve hayatımizdan çıkarma gibi bir sansımız yok burda yazılanları bazen okuyunca bu durumu yasayan tek ben degilmisim diye daha cok uzuluyorum keske anlasalar hatalarını artık babalık yapmasından vazgectim en azından artık hayatımdan elini cekse onada razıyımÇok üzüldümkeske böyle adamlar baba olamasaydı...
yo değil ben küçük yaştayken babamı annemin yatağında aldattığını gördüm benim kahramanım herşeyim olan babam o gün benim için öldü
evet ama herkes aynı yaradılışta değil canım belki buda senin için hayırlısı idi bazen korkunc bir insan olması yanında hiç olmamasından daha iyi diye düşünüyorum belki polyannacılık ama böyle
önemli olan çocuklarına hayırlı bir miras ahlak edep gibi erdemler bırakmak baban bunu yapabilmiş ki siz onu konuşuyorsunuz.
Allah mekanını cennet etsin
elim klavyeye gitti geldi ne yazcağımı bilemedim velhasıl çok üzüldümyo değil ben küçük yaştayken babamı annemin yatağında aldattığını gördüm benim kahramanım herşeyim olan babam o gün benim için öldü
Normal günlerde böyle olmuyor ama özel günlerde çok hissediyorum bu duyguyu... Bilemiyorum... Çok ağladım o sevgiyi hissedemediğim için...evet ama herkes aynı yaradılışta değil canım belki buda senin için hayırlısı idi bazen korkunc bir insan olması yanında hiç olmamasından daha iyi diye düşünüyorum belki polyannacılık ama böyle
önemli olan çocuklarına hayırlı bir miras ahlak edep gibi erdemler bırakmak baban bunu yapabilmiş ki siz onu konuşuyorsunuz.
Allah mekanını cennet etsin
benim için en korkuncu buyduen korkuncu bu olsa gerek
Allah uzun ömür versin benimde annem benim en kıymetlimdirbenim için en korkuncu buyduşimdi ise sadece annem var hem annem hem babam o benim kurban olurum ben ona rabbim onu bana bağışlasın
Benim aradığım "o" değil, baba sevgisi, arkamda olduğunu bildiğim bi adam. O varken bana bir şey olmaz diyebilmek...Baba kelimesi bana hiç bir şey ifade etmiyor.
Ne sevgi ne nefret ne üzüntü..
Eskiden üzülürdüm. En çokta okulun ilk günleri öğretmenler sırayla kaldırıp 'babanızın ismi ne ? ne iş yapıyor? diye sorarlardı. Boğazım düğümlenirdi adını söylerdim 'ne iş yaptığını bilmiyorum' derdim , utanarak .
Kendisini en son 6 yaşında gördüm. 'işim gücüm var shannayı getirmeyin buraya ' demiş enişteme.
Artık ne sevgisini ne şefkatini aramıyorum , özlemiyorum en ufak bi değeri ve anlamı yok benim için.
rabbim hiç bir çocuğa bunu yaşatmasın çok çok zor bir durum...elim klavyeye gitti geldi ne yazcağımı bilemedim velhasıl çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?