Bir karar vermedim yarin tam 1 hafta olacak oglumun döktüğü seyler benim yediğim yemek sıkıntı olmaya basladi cocuk yazik yanlislikla biseyler dökmüş ne bilsin 7 8 aylik bebek annem sabahtan beri söyleniyor babam iki lokma yiyemeden sürekli laf sokup duruyor ne agzima bir lokma koyabiliyorum nede oglumla dogru duzgun vakit gecirebiliyorum kardeslerim ayri bir yerden laf sokuyor ailem ayri simdi niye o adama dönmek istiyorsun diyorsunuz ya o adam ya oyle taciz falan etmiyorsa ya ben duyduklarimi ve gördüklerimi yanlis anliyorsam asil tedaviye ihtiyaci olan bensem oglumu babasiz buyutmeme ne gerek var.Eşim surekli arıyor mesaj atiyor ne istersen yaparim diyor burdada kalamam geri dönersem de ya oyle taciz falan varsa isin icinde diyorum bundan emin olamadigim icin henuz hicbisey yapamadim hala düşünüyorum bazi yorumlari okuyunca insan da biraz empati dusunvesi olur diye icimden gecirdim yap et demek kolay ama o yollardan geçerken neler yaşadığını insan oendi bilir evet ben buraya akil almak icin actim konuyu ama mantikli düşünen insanlardan istedim Allah razi olsun bazi yorumlar cok merhametli ve anlayisli bicimde yazılmış empati yapip düşünen arkadaşlar var onparin hakkini yiyemem bir yorum yazmadan once dusunun kacarak ciktigin eve geri donmek insana ne kadar koyar biliyor musunuz nefes bile alamaz hale geliyorsun helede cocukla bir fazlalikmissin gibi davraniyorlar oglumun bezini mamasini al baba diyemiyorum cebimde uc bes kurus parayla idare etmeye calisiyorum geleli yarin tam bir hafta olacak ama bana cektirdikleri cekilecek gibi degil.Ben evet eşimle sorunlar yasiyordum kavga gurultu vardi evet ama esim duzelecegini soyluyor maddi konuda bazen zorlansakda her istedigimi almaya calisiyordu iyi veya kotu ha gelgelelim taciz meselesinde bunun onceki evliliginden cocuklari var boyle bisey yapan onlarada yapmaz miydi yapsa annesi bana kizim evine geri don diyw yalvarir miydi cok vaktim olmuyor oglumla olgilendigim icin herseyi tam yazamiyorum ama simdi yazdim sanirim sizi aydinlatmaya calisiyorum ve empati yapıp sonra yorum yapmanizi bekliyorum benimde kendi sorunlarim var antideprasan kullandim 3 4 sene oglum dogunca ve hamilelikte ara verdim belki bende sorun vardir ben hatayi karşısından once kendinde arayan biriyim acaba yapan obur cocuklarada yapmaz miydi annesinin kesin haberi olurdu ve boyle bir durumda annesi kizim evine don diyecek kadar onursuz bir kadin mi?