Baba evinde garip duygular.

Öncelikle anne ve babana maşşallah canım Allah bozmasın.Bazı eşker gerçekten çok güzel muhabbet ediyor birbirlerine yetiyor,bazıları da birlikte oldukları az vakitte ne yapacaklarını bilmiyor sıkılıyor eşiniz de öyle sanırım.

Korkum da bu yüzden sürüp gitmesi bu hırsın

Doğru yazdıklarınız ama ondan fazlasını istemiyorum ki saati uyan iş imkanı oluyor ama daha fazla kazanç olsun varsın sohbet muhabbet olmasın. Böyle bir durumu düzeltmek istiyorum sadece

Geleceğin garantisi yok diyorum anın tadını çıkarmadığın için hayat akıp gidiyor. 5 yıl sonra için plan yapılırmı? yapıyor konuşuyorum değişmiyor ki düşüncesi hep gelecek diyor 5 yıllık evliyim 1 defa dışında ailece kahvaltı yaptık ondanda hastane randevusu için gitmiştik anı diyemiyorum ama sen beni hiç anlamıyorsun bugünü bugün yaşayalım mantığıyım ben ona göre.

evlilik asla bunlardan ibaret değil.

gerçekten ailesine, eşine kıymet veren insan vakit geçirmek için fırsat yaratır, pazar gününü uyuyarak geçirmez.
akşamları yemekten sonra çayın yanında bi hoş sohbet, sonra ortak izlenilen bi dizi çok zor olmasa gerek.

eşimle bazı dizi/film zevklerimiz aynı değil ama yine de ortak bişeyler bulup muhakkak izliyoruz, izlediğimiz şeylerle ilgili muhabbet ediyoruz. ayrı ayrı takip ettiğimiz diziler de var.

yatak sohbetleri yapabilirsiniz, akşam uyumadan önce birbirinize gününüzü anlatırsınız, çocuğunuzdan bahsederseniz..

Bu kadar yoğun çalıştığına göre ev araba vardır, bu ikisi varsa çokta kasmaya gerek yok. Kızınızın babaya ihtiyacı var

Bence eşiniz sizle vakit gecirmek istemiyor ve usi de bahame ediyor isteyen her turlu zaman gecirir bence calisin çocuğunuz aksama kadar sizi gormezse olmez benim çocuklarım 2 aydir babalarini görmüyorlar ve cok buyuk bir sorun teskil etmiyor yok cocuktu yok su bu dite kendi hayatınızdan mutlulugunuzdan vazgecmeyin keske bakan olsa da bende calissam

Anne babaniz gercekten imrenilecek bir cift.Eşiniz de.fazla tamahkar gibi.Hızli kosup, hızlı sahip olacak bir şeylere bu anlasılabilir ama bu aileyi ihmal ederek olmaz.Bu yalnizliginiz bir yerden bir gün bir patlak verir mutlaka.

Yani siz anı biriktirmek istiyorsunuz o ev almak,araba almak istiyor öle değil mi ?Sizin için para bir ihtiyaç yani araç ama onun için amaç. Kendisinin değişeceğini sanmıyorum ya saygı duyup.yalniz.da keyif alacaksınız hayattan ya da sonrası malum...
Zaman akıp geçiyor bi şekilde evlenirken bunlara çok dikkat etmeye çalıştım ben açıkçası ilişkimde beni ne mutlu eder ne etmez tabi siz belki genç.evlenmissinizdir bana göre.

Sevgililik nişanlılık sürecinde öyle hedefi yoktu böyle olacağını anlayamadım. Ben ona destek oldum altınlarımı verdim, tazminatımı verdim elimde olanı verdim anlamında lafını hiç yapmadım çocuk olduktan sonra iş değiştirdi, daha fazla daha fazla kazanayım diye hep biz ihmal edildik .

Anne babaniz gercekten imrenilecek bir cift.Eşiniz de.fazla tamahkar gibi.Hızli kosup, hızlı sahip olacak bir şeylere bu anlasılabilir ama bu aileyi ihmal ederek olmaz.Bu yalnizliginiz bir yerden bir gün bir patlak verir mutlaka.
Bi gün kıracağım bilmiyor. Açık açık diyorum yalnızlığa alışıyorum sensizliğe alışıyorum soğukluk olsun istemiyorum

Anneye ihtiyacı olan bir çocuğu bırakıp kendi mutluluğum için çalışmak istemiyorum.

Nasıl düzelecek bilmiyorum konuşuyorum anlatıyorum farkına varacağı zaman gelecek illaki

Kizacaksiniz ama evde 20 kisi vardi bu hastalik doneminde.buyuk cesaret valla

Mesele is yogunlugu gibi gelmedi bana pazar günü 4 e kadar yatması hayat enerjisinin düşük olduğunu gösteriyor. Çok haklısınız tabi
Annenle babana da masallah ne varsa eskilerde var şimdiki gençlik ölmüş hemen yorulma vs dinamik değiller hic

Kizacaksiniz ama evde 20 kisi vardi bu hastalik doneminde.buyuk cesaret valla

Yok kızmam. Evet kulağa korkutucu geliyor ama dağ köyünde herkesten uzak yaşıyor 18 kişi.. Evden çıkmıyor kimse, bahçe var orda takılıyorlar. Konu komşu bile yok. Köyde 3 hane ya var ya yok. Ben de evden çıkmıyorum. Eşim de iş yerinde kendi odasında. Özel araçla gittik, toplu taşıma kullanmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…