- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
-
- Konu Sahibi Deniz Mavisiyim
Anlatıyorum ama sırf ben istiyorum diye sohbet etmesin içinden gelsin istiyorum. Hafta sonu uyumayı sevdiğini söylüyor dinleniyorum diyor saygı duyuyorum bende.Ne diyeyim bilemedim. Bir şeyler sahibi olmak isterken hayatın en güzel zamanlarını kaçırmamak lazım. Duygularınızı hissettiklerimizi açık açık söyleseniz eşinize. Pazar günü 4 e kadar yatması abartı, acaba depresyon başlangıcı mı?
Gerçekten mesele film seçeneği değil ya 36 yıllık anne babanın sohbet edecek konusu var bizim 5 yıllık evlilikte konu bulamıyoruz sözde. Ne konuşalım diyor.bence mesele iş yoğunluğu değil, birlikte geçirilen vakti güzel değerlendirmek. eşiniz dövüş filmi izlemeye vakit bulabiliyorsa sizinle yarım saat hoş sohbete de vakit bulabilir, yarım saat az uyuyup sizinle iki keyif çayı içebilir, kahve sevmiyormuş ya :)
bunu onunla çözmekten başka şansınız yok. onunla konuşmanız gerek. ben eşimle çok vakit geçiriyorum ama dokunmazsam o da dokunmaz açar bir film oturur izler kendi kendine. dün akşam ben de aynı şeyden bahsettim ona, 2 muhabbet et yani diye. sizi çok iyi anlıyorum.
Aynenn öyle ben 40 tan sonra mutluluk istemiyorum kiGençler mal mülk sahibi olacaz hırsıyla hayatı kaçırıyor. Sonra mutsuz, hiç bir zevki, hobisi, alışkanlığı olmayan orta yaşlı asık suratlı insanlar çıkıyor ortaya.
Ama sizin sorununuz mal mülk değil. Eşinizin sizinle ve çocuğuyla vakit geçirmek istememesi.
Öyle diyesim geliyor inanın kiAhh ahh isteyen nelere nelere zaman bulur.
Uykudan aldığım tadı sizinle muhabbetten almıyorum mesajı veriyor aslında. Ne üzücü.
Kahve sevmiyorsan limonata seversin ne saçma cevap değil mi?
Dönmek istemiyorum.
Huzurlu ortamda aile sıcaklığına doyamadım deyin bence. Belli ki tatlı dilden anlamıyor eşiniz. Belki az sorgular kendini.
Aynenn öyle ben 40 tan sonra mutluluk istemiyorum kişu an yalnız olduktan sonra
Ya o "hadi konuşalım" muhabbeti daha çok tıkayan bir durum. Direkt konu açın, siz anlatın. ama tabi tek tarafla olmuyor bu işler, karşındakinin de biraz muhabbetli olması lazım :/Gerçekten mesele film seçeneği değil ya 36 yıllık anne babanın sohbet edecek konusu var bizim 5 yıllık evlilikte konu bulamıyoruz sözde. Ne konuşalım diyor.