Hareketleri anladım tabi ama bazen zor oluyor.mesela göbegimi çekmemiş oluyorum.anca yapıyorum yani.ona müdahale etmeli.ama haklısın ,ancak bu kadar ilgilenirler.hic faydasi olacagini da sanmıyorum bana.Hareketleri bi kere gösterdikten sonra her seferinde sizi izlemiyolar. Özel hoca değiller sonuçta onlara da hak veriyorum ama en azından hareketleri iyice öğrenene kadar bi süre takip etmeleri lazım. Aradaki hareketleri yaparken de tabii ki tam anlamadığınız hareketleri sorun o ilgilenmese de
Hareketleri anladım tabi ama bazen zor oluyor.mesela göbegimi çekmemiş oluyorum.anca yapıyorum yani.ona müdahale etmeli.ama haklısın ,ancak bu kadar ilgilenirler.hic faydasi olacagini da sanmıyorum bana.
Off yaaaaavalla bende aynı düşünüyorum sizinle pişman oldum biraz ama yapcak bişey yok :)
Off yaaaaa( duşunmemeye calisalim.faydasini gorecegimize inandiralim kendimizi:/
Evet haklısın.ben de bahaneyle hareket etmis oluyorum.evde olsam bir sey yapmam.ya aslında şu yönden faydası oldu, ben evde tek başıma spor yapamıyodum buraya gidince hem keyifli vakit geçiyor hem kalabalıkta daha çok gaza gelip yapıyorsun falan değişiklik oluyor. Elbette hareketin faydası olur yani ama vücut alışınca bi etkisi kalmaz sanırım yarım saatlik bfitin tek dezavantajı o :)
Merhabalar. B-fiti bende düşünüyorum. Etkili oldu mu acaba ? Üyelik ücreti falan nasil bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba. Benim Evimin karşısına açıldı fiyat sordum 3 aylığı 297 tl idi. Asla tavsiye etmem spor aletleri belediyelerin parklara koyduklarının aynısı. Yürüyüş bandı bile yok dumbell bile yok diyim siz anlayın ötesini. Adamakıllı bir salona yazılmanızı tavsiye ederimMerhabalar. B-fiti bende düşünüyorum. Etkili oldu mu acaba ? Üyelik ücreti falan nasil bilgi verirseniz sevinirim
1 aydır düzenli bir şekilde B-fite gidiyorum. Ekmeği, pilavı ve makarnayı tamamen kestim. Kendimi çok kasmadım diyet konusunda. Tatlıya çok düşkünümdür. Canım istediğinde abartılı olmayacak şekilde yedim vee bugün ölçümüm oldu ve 3 kilo verdim bunun 2.6 gramı yağdan gitti ve 3.6 kilo kasım arttı. Üstelik 48.5 cm de inceldimYorumların bazılarını okudum da yaw arkadaşım sadece üye olmakla bitmiyo. Popoyu kaldırıp tembelliği üzerinden atıp gitmek gerekiyo salona. Ayrıca hareketleri de hocanın dediği şekilde ve doğru yapmak çok önemli. Tabiki boğazı da kısacaksın Daha gitmeden, deneyimlemeden dışardan bakarak yorum yapıyosunuz yani pessss
1 aydır düzenli bir şekilde B-fite gidiyorum. Ekmeği, pilavı ve makarnayı tamamen kestim. Kendimi çok kasmadım diyet konusunda. Tatlıya çok düşkünümdür. Canım istediğinde abartılı olmayacak şekilde yedim vee bugün ölçümüm oldu ve 3 kilo verdim bunun 2.6 gramı yağdan gitti ve 3.6 kilo kasım arttı. Üstelik 48.5 cm de inceldimYorumların bazılarını okudum da yaw arkadaşım sadece üye olmakla bitmiyo. Popoyu kaldırıp tembelliği üzerinden atıp gitmek gerekiyo salona. Ayrıca hareketleri de hocanın dediği şekilde ve doğru yapmak çok önemli. Tabiki boğazı da kısacaksın Daha gitmeden, deneyimlemeden dışardan bakarak yorum yapıyosunuz yani pessss
Ben yorumlara bakarak sırf başlamadım. Hatta ucretsiz deneme icin cagirmislardi ona bile gitmedim vallahi
Bende polikistik over var. İnsülin direnci var. Boyum 1.57 kilom 56 57 degisiyor. Doktorum ısrarla kilo ver diyor. Diyetisyene gitmeye basladim bi haftadi diyetteyim. Sporla desteklemem sart. Gidebilirsem akşam saatlerinde gidicem çalıştığım için. İncelme olarak fark var mi peki ? Siz tavsiye ediyormusunuz yani gönül rahatlığıyla gidebilir miyim
akşamları gidenlerle hocalar kesinlikle ilgilenmiyolar, niye geldiniz akşamın bu saatinde der gibi bakıyolar kendileri de yorgun oldukları için hiç tavsiye etmem
Ben yorumlara bakarak sırf başlamadım. Hatta ucretsiz deneme icin cagirmislardi ona bile gitmedim vallahi
Bende polikistik over var. İnsülin direnci var. Boyum 1.57 kilom 56 57 degisiyor. Doktorum ısrarla kilo ver diyor. Diyetisyene gitmeye basladim bi haftadi diyetteyim. Sporla desteklemem sart. Gidebilirsem akşam saatlerinde gidicem çalıştığım için. İncelme olarak fark var mi peki ? Siz tavsiye ediyormusunuz yani gönül rahatlığıyla gidebilir miyim
akşamları gidenlerle hocalar kesinlikle ilgilenmiyolar, niye geldiniz akşamın bu saatinde der gibi bakıyolar kendileri de yorgun oldukları için hiç tavsiye etmem
Şubeden şubeye fark olmaz mi ki ?
Hanfendi bana sormuş neden siz cevap veriyosunuz ki ? Ayrıca sizin şubenizdeki hocaların ilgisizliği tüm şubelerdeki hocaların da böyle olduğu anlamına gelmez. Ben gayette memnunum. Kapı açılır açılmaz tüm hocalar tüm içtenlikleriyle "hoşgeldiin" diyolar her seferinde. Birebir ilgileniyolar. Hatta koşa koşa gidesim geliyo sporuma. Yani sizin şubenizdeki hocalarla alakalı memnuniyetsizliğiniz. B-Fit'e hayatta laf söyletmem çünkü adam akıllı gidipte sonuç almayan görmedim, ben de dahil. 48.5 cm yani boru değil
Olabilir tabi ama ben genelde hocalarin aksam yorgun oldugunu gordum hep.
Size mi sormus hahahaortaya sormus farkettiyseniz bu konuyu da ben actim benim konumda bi soru sorulmus tabii ki ben cevap vericem. Ben kendi subemden bahsediyorum sizinkini bilemem ama cok profesyonel degiller sizin gibi diyet yapanlar tabii ki kilo verir bfit mucizesi degil
Ekmegi pilavi ve makarnayi tamamen kestiginizi yazmissiniz ama simdi de makarna baklava tatli da yedim demissiniz. Bende b fit e gidip sonuc almayi umuyorum ama diyetle desteklenerek mi bu sonucu aldiniz tek basina b fit mi yetti bende karar veremedim suan. Yardimci olabilirmisiniz.Benim yazdıklarıma karşın sormuş. Hatta şu kadar inceldim deyince "İncelme olarak fark var mi peki ?" diye de sorusuna devam etmiş. Hani incelen benim yaKendi şubenden bahsediyosan benim gittiğim b-fitten memnun değilim diye yazacaksın. Üye olduğun b-fitin müdürü profesyonel hocaları tayin etmemişse o müdürün yanlış seçimidir. B-Fit'in suçu değil yani. Ayrıca ben diyet falan da yapmadım. Canım istediğimde makarna da yedim, baklava da tatlı da. Ama porsiyon küçülterek, dikkat ettim yani. Tek başına hiçbir şey mucize değil bunu iddia etmiyorum. Ama bu kadar yemeye rağmen böyle incelebildiysem, EVET, bu B-Fit'in mucizesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?