B-fit'li zayıflama günlüğü :)

Süper.
Aslinda 2 haftada bir tartilma iyi.
Yoksa demotive oluyor insan...

Evde Leslie sansone yapabilirsin. Youtube'da kanali var.
Bende başlicam.

Süper.
Aslinda 2 haftada bir tartilma iyi.
Yoksa demotive oluyor insan...

Evde Leslie sansone yapabilirsin. Youtube'da kanali var.
Bende başlicam.

Evet biliyorum leslie sansone videolarını bi ara yapmıştım baya :) haftada 1 günde onunla 5 mil yürürüm belki ilerde

23.02.2017 menü

sabah 7.00: 2 yumurta, 1 muz,2 dlim etimek,beyaz peynir,ceviz

öğle 12: diyet brokoli çorba 3-4 kaşık, sebzeli tavuk, çok az pilav, bi avuç kadar patates kızartması

ara 14.00 : 3-4 ceviz yaban mersini

ara. 15.30 : 2 diyet kurabiye, 2 ceviz

akşam 17.00 : hamsili sandviç ( kepek) , maydanoz salatalası

spor 19.00: bfit

Haftasonu birazcık sınırları aştım menü yazmıcam ama bugün kaldığım yerden devam:)

Bugun bende leslie sensone yaptim.ama kahvaltida biraz kacirdim.leslie yi ikinci yapisim benim ve cok eglenceli.

menü:

sabah 7: 2 yumurta, 3-4 ceviz ( acelem vardı yiyemedim fazla açlıktan öldüm sonra)

ara : öğlene kadar 4-5 ceviz yedim heralde açlıktan :d ve yaban mersini kurusu

öğlen 12: çoban kavurma, 2 minik dilim tam buğday ekmeği, 2-3 kaşık barbunya

ara 15.30 : yarım yeşil elma, ceviz

akşam 17: kepek ekmek arası uskumru fileto, salata

spor 19.00 : bfite gidicem.

regl oldum grip oldum derken çok fazla ara verdim bugün tekrar başladım spora da diyete de

menü:

sabah 7.30 : 2 haşlanmış zeytinyağlı yumurta, beyaz peynir, 3-4 ceviz, 1 domates

ara:türk kahvesi

öğlen 12.00 : 1 kepçeden az tarhana çorbası, çeşni kebap

akşam 17.00: çok az kısırlı beyaz peynirli salata,3-4 parça yaban mersini kurusu katılmış yoğurt,3-4 ceviz

spor 19.00: bfit

ara:türk kahvesi

21 mart menü:

sabah 7 : 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç beyaz peynir,domates,2-3 ceviz

öğlen 12: 1 kepçeden az diyet brokoli çorbası, piliç wrap ( sadece tavuklarını yedim)

akşam 17.00: 100 gr hamsi katılmış salata, yaban mersini kurusu katılmış yoğurt, 2 ceviz,1 hurma

19.00 : bfit

akşam: türk kahvesi

22 mart menü :

sabah 7 : 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç beyaz peynir,salatalık,2-3 ceviz

ara: orta şekerli türk kahvesi ( çayı şekersiz içiyorum ama türk kahvesini içemiyorum maalesef)

öğlen 12: kıtırlı domates çorbası, hamburger ( ekmeğini yemedim), 8-9 tane patates kızartması,salata,ayran

akşam 19.30 : etli bakla yemeği vardı evde sevmedim ve doymadım, o yüzden bozdum azcık diyeti 3 dilim etimek yedim, 2 tanesinin üzerine beyaz peynir sürdüm, sonra 3 güdür tatlı yemiodum canım çok tatlı istedi 1 diliminin üzerine de torku banada sürdüm
türk kahvesi

spor yok

Merhaba.2 aydır bfitle kilo verebildin mi?
merhaba, güua 2 ay oldu ama hiç 2 hafta bile üstüste gidemedim hep araya bişeyler girdi, gittiğim haftalarda haftada 3 gün gittim sadece. Tartılmadım aslında ama pek bi fark yok düzenli gitmediğim için

merhaba, güua 2 ay oldu ama hiç 2 hafta bile üstüste gidemedim hep araya bişeyler girdi, gittiğim haftalarda haftada 3 gün gittim sadece. Tartılmadım aslında ama pek bi fark yok düzenli gitmediğim için
Yaaa,çok üzüldüm.inşallah ben de öyle olmam ((

ben hep havaalr yüzünden girip falan oldum o yüzden sürekli ara verdim spora, havalar ısınıyo artık daha düzenli gideriz :)
Dün ilk kez gittim.iyiydi genel olarak ama hep ayni seyleri yapmak beni sıkar,soğutur.bilmiyorum sonu ne olacak.allahtan yarım saat

evet aynı şeyler sıkabiliyor ama yarım saat olduğu için sıkıntı yok :)
Bizim antrenör de elinde tlf sinir etti beni.benim duruşumu,yapışımı takip edeceğine elinde tlfdaha 3.gidişimde gıcık etti beni.bilmiyorum bu böyle nasıl gidecek..

Bizim antrenör de elinde tlf sinir etti beni.benim duruşumu,yapışımı takip edeceğine elinde tlfdaha 3.gidişimde gıcık etti beni.bilmiyorum bu böyle nasıl gidecek..

Evet genelde öyle takılıyolar zaten :d ilk gidişinizde tüm hareketleri ayrıntılı olarak göstermedi mi ?

Evet genelde öyle takılıyolar zaten :d ilk gidişinizde tüm hareketleri ayrıntılı olarak göstermedi mi ?
Makineleri anladım da aradaki hareketleri yaparken duruş vs cok bir bilgi vermiyor.ben fazla bir ilgi bekliyorum galiba :/

Makineleri anladım da aradaki hareketleri yaparken duruş vs cok bir bilgi vermiyor.ben fazla bir ilgi bekliyorum galiba :/

Hareketleri bi kere gösterdikten sonra her seferinde sizi izlemiyolar. Özel hoca değiller sonuçta onlara da hak veriyorum ama en azından hareketleri iyice öğrenene kadar bi süre takip etmeleri lazım. Aradaki hareketleri yaparken de tabii ki tam anlamadığınız hareketleri sorun o ilgilenmese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…