- 26 Ekim 2015
- 8.449
- 20.392
- 348
Süper.
Aslinda 2 haftada bir tartilma iyi.
Yoksa demotive oluyor insan...
Evde Leslie sansone yapabilirsin. Youtube'da kanali var.
Bende başlicam.
Evet biliyorum leslie sansone videolarını bi ara yapmıştım baya :) haftada 1 günde onunla 5 mil yürürüm belki ilerde
merhaba, güua 2 ay oldu ama hiç 2 hafta bile üstüste gidemedim hep araya bişeyler girdi, gittiğim haftalarda haftada 3 gün gittim sadece. Tartılmadım aslında ama pek bi fark yok düzenli gitmediğim içinMerhaba.2 aydır bfitle kilo verebildin mi?
Yaaa,çok üzüldüm.inşallah ben de öyle olmammerhaba, güua 2 ay oldu ama hiç 2 hafta bile üstüste gidemedim hep araya bişeyler girdi, gittiğim haftalarda haftada 3 gün gittim sadece. Tartılmadım aslında ama pek bi fark yok düzenli gitmediğim için
Yaaa,çok üzüldüm.inşallah ben de öyle olmam((
Dün ilk kez gittim.iyiydi genel olarak ama hep ayni seyleri yapmak beni sıkar,soğutur.bilmiyorum sonu ne olacak.allahtan yarım saatben hep havaalr yüzünden girip falan oldum o yüzden sürekli ara verdim spora, havalar ısınıyo artık daha düzenli gideriz :)
Dün ilk kez gittim.iyiydi genel olarak ama hep ayni seyleri yapmak beni sıkar,soğutur.bilmiyorum sonu ne olacak.allahtan yarım saat
Bizim antrenör de elinde tlf sinir etti beni.benim duruşumu,yapışımı takip edeceğine elinde tlfevet aynı şeyler sıkabiliyor ama yarım saat olduğu için sıkıntı yok :)
Bizim antrenör de elinde tlf sinir etti beni.benim duruşumu,yapışımı takip edeceğine elinde tlfdaha 3.gidişimde gıcık etti beni.bilmiyorum bu böyle nasıl gidecek..
Makineleri anladım da aradaki hareketleri yaparken duruş vs cok bir bilgi vermiyor.ben fazla bir ilgi bekliyorum galiba :/Evet genelde öyle takılıyolar zaten :d ilk gidişinizde tüm hareketleri ayrıntılı olarak göstermedi mi ?
Makineleri anladım da aradaki hareketleri yaparken duruş vs cok bir bilgi vermiyor.ben fazla bir ilgi bekliyorum galiba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?