B-fit'li zayıflama günlüğü :)

Tek başına bfit asla yetmez.yarım saatte ortalama 300 kalori veriliyor.diyet de yapmalısın.

Şöyle söyliyim 1.5 aya yakındır dengeli ve ölçülü besleniyorum. Aynı zamanda sporuma gidiyorum. Haftanın en az 4 günü. Diyette değilim kesinlikle ve bu zaman zarfı içerisinde yarım baklava ve 1 tabak makarna yedim. Canım istediğinde de tatlı krizlerinde atıyorum kabak tatlısı vardı 2-3 parça yedim bu şekilde yani abartmadım, aşırıya kaçmadım yerken. Bu yüzden ben dengeli besleniyorum diyorum diyet dersem hemen bırakıyorum sıkılıp. Emin olun bu şekilde sürekliliği de oluyo çünkü diyete başladığımda 1 hafta sonra bırakıyodum ama şimdi maşaAllah diyim 1.5 aydır aynı azimde devam ediyorum. Bu şekilde devam ettim. B-Fitle destekledim sonuç 3.6 kilo yağım gitti, 3.6 kasım arttı ve 48.5 cm inceldim. Bariz belli oluyo ve de inceldiğim. Her gören nasıl inceldin-zayıfladın diye soruyolar

Tebrik ederim darisi basima...

Size sormuş da olabilir ama benim açtığım konuda sormuş, cevap yazıp yazamıcağımı veya nasıl yazıcağımı sana soracak değilim , sen niye cevap yazıyosun diye bana hesap soramazsın. Ayrıca ne dediğin belli değil bi ekmeği makarnayı kestim diyosun bi arada yedim diyosun fantastikaaa arkadaşın dediği gibi her söylediğin çelişkili, kendi şubemizdeki ilgisiz hocalardan bahsettik diye bu kadar tepki verdiğine göre sen ya bfit hocasısın yada bfit müdürüsün sanırım reklam yaptığın çok belli

Makarnayı şu zamana kadar yarım tabak yedim, baklavayı da bir bütünün yarısı. Yani dengeli beslendim, körü körüne diyet yapmadım demek istemiştim. Ha çok çok sorryyy :)) açıklamam lazımmış çok özür :) anlarsınız sandım ama olay çelişkiye düşmeme kadar gitmiş İstediğin kadar konun olsun eğer ki senin konunda da dahi olsa, bana sorulmuş bir şeye cevap hakkı tabiki bana aittir. Bana sormuş, şahsıma yani. Gören de kk'nın kurucususun sanır da yani bi edalar lafı çevirme rica ediyorum sabahtan beri b-fite gitmeyin, üye olmayın diye buralarda cirit atan ben değilim. O zaman düzgün bir şekilde "kendi gittiğim şubeye sakın üye olmayın" diyeceksin. Ama sen konuyu B-Fit'in tamamına atıfta bulunduğum için yorum yaptım. Hayır ne B-Fit müdürüyüm, ne de B-Fit hocasıyım. Sadece bir şubede üyeyim. Haksızlığa hayatta gelememem yani konu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…