B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

Merhaba

Bende İzmir Buca şubesine başladım 1 hafta önce. İlk gittiğim gün kısa sürdüğü için yeterli olmayacağını düşünmüştüm. Ben muhasebeciyim yani işim sürekli oturarak. Bu yüzden en azından hareket etmiş olurum diye devam etme kararı aldım ki bir işe yaramayacağı konusundaki düşüncemden ikinci günümde vazgeçtim :) Gerçekten vücudun her bölgesini çalıştırıyor. 1 haftada 4 kez gittim buna rağmen özellikle bugün çevremdeki herkesten inceldiğim şeklinde geri dönüşler almaya başladım :) Tabi bunun yanında yediklerime dikkat ediyorum ve gitmediğim günlerde callanetics' in sadece karın ve kalça hareketlerini yapıyorum..Başladığım gün ölçülerim alındı. Bir ay sonunda tekrar alınacak burada sonuçları paylaşırım. Ben şuan da çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

evet dün 1 aylık kayıt yaptırdım ve başladım ölçülerim alındı, bakalım 1 ay sonra ne durumda olacağım..yazarım buraya
aktif olarak gidenler başka kimler..,
ben ankara balgat şubesine gidiyorum ve çok beğendim

2 aydır yazılıp deyip duruyorum ve artık kesin kararımı verdim başlayacağım ...
özel hayatta falan problemler derken hep erteleyip durdum ..
ama artık bu sürekli uyuşuk ve halsiz halimden bıktım usandım aldığım 10 kiloda cabası
biran önce başlayıp artık kendime gelmek istiyorum , bu akşam deneme seansı yapacağım inşallah ...
bir yerden başlamak lazım artık

Arkadaşlar Bursa Özlüce şubesine giden var mı? izlenimleriniz nasıl?

Ben evime yakın olması sebebiyle bu cumartesi deneme seansına gitmeyi planlıyorum. ama anladığım kadarıyla şubeden şubeye memnuniyet değişiyor.

Bir de giden arkadaşlara şunu sorayım: benim ayak bileğimde sıkıntı var. zamanında kötü bir şekilde kırılmıştı. En son 1 ay boyunca haftada 2 gün koşu bandında 40-45dklık yürüyüşler yaptıktan sonra neredeyse topallayacak kadar ağrılar olunca doktora gittim. Tempolu, uzun süreli, ayak bileğini zorlayıcı sporları yapman uygun değil dedi doktor. fitness salonları bana pek uygun olmuyor anlayacağınız. b fitte uygulanan sistemde ayak bileğini zorlayıcı hareketler var mı? ya da bu tarz bir sağlık sorununuzu söylediğinizde ona uygun hareketler vermeleri mümkün oluyor mu?

bir de dizimde menisküs başlangıcı var. zaten diz kapaklarım katır kutur gidiyor... (defolu üretim miyim neyim anlamadım) bu açıdan aynı durumda olup da bfitteki egzersizler sonucu sorun yaşayan ya da "dizime de iyi geldi" diyebilecek arkadaşlar var mı?
1 aylık 105 tl, 3 aylık 245 tl dediler şubeden ama bugün bir sitede bfit indirimleri gördüm. indirim süresi bitmeden özlüce şubesiyle ilgili yorum alsam, deneme seansına kadar beklemeden kampanyadan yararlansam iyi olurdu...

174 boyum var ama kilom 89. gerçi diyetisyene gittim bi ara 94 kg olmuştum. 1 yılda 76ya kadar indim ama evlenince gerisin geriye aldım kiloları. sabah 6da çıkıp akşam 8de eve gelip bi de yemek yiyince durum bu... yeni evli olunca "akşam yemek yemeyeceğim" demek de olmuyor. eşim çok yiyor, ben de kendime hakim olamıyorum. aslında yorumlardan anladığım kadarıyla bfit kilo vermeye çok yardımcı olmasa da, hiç değilse biraz incelince beni gaza getirecek ve depresyondan kurtaracak diye umuyorum. zaten biraz gaza gelsem yeme/içme konularında da dikkat eden biri haline geliyorum da işte şu an dipteyim, sondayım, depresyondayım :)

yorumlarınızı bekliyorum...

valla arkadaşım bence sen pilatese gitsen daha iyi olur sanki...ben pilates de yaptım, ayak bileğini, dizini zorlayacak bir durum olmuyor pilateste...b-fitteki aletler fitness'takiler gibi ama onların basiti, yani elektronik vs olmayan..evet ayak bileğini, dizini kullanıyorsun bazı aletlerde..bence sana uymayabilir..yine de deneme seansına git, kendin anlarsın..bazı şubelerde haftada 3 gün pilates de oluyormuş..benimkinde var..ben dönüşümlü devam edeyim diyorum..sen kendin git, sor bakalım ne diyecekler..valla 3 tur epey zorluyor insanı..sağlam bir spor geçmişi olmayanları diyeyim ya da

Son düzenleme:

herdaimiyi merhaba bana çok kramp giriyor ayağıma çeneme koluma pilates yaparken sizce kramp olurmu mesela rahat esneyemem sabah çünkü kramp giriyor çok zorlayıcı hareketler mi acaba :)

Merhaba bayanlar 19 yaşında üniversite öğrencisiyim son dönemlerde çok kilo aldım ay sana nolmuş demelerden çok sıkıldım aynaya bakarken suratımında kilo aldığını farkettim en kötüsü de herşeyi giyememek ya da olan pantolana girememek bu beni kahretti zaten o yüzden bende dün kayıt yaptırdım ama kendi harçlıklarımdan hep para artırdım :) veee bugün başladım İzmir Üçyol şubesine ilk günüm olarak çok mutluyum bana karşı çok ilgililerdi :) ben 6 aylığa yazıldım ama :/ 3 ay yaptırmaktansa 6 ay daha makbul olur diye yaptırdım %20 indirim de varmış hemde atıyorum ben üniversite öğrencisiyim atıyorum mazeretim oldu vizelere çalışıcam falan onu 1 ay daha ilave ediyorlarmış falan bakalım ölçülerim alındı sadece boy kiloyu hatırlıyorum Boyum 1.74, kilo 73 :) benim problemim kilo da değil aslında asıl temennim bacaklarımın sıkılaşması ve kalçamdan gitmesi bakalım çok heyecanlıyım ve bana 1-2 kişi gösterdiler önce sonra olarak çok şaşırdım çok başarılılar İzmirde olan varsa metro çıkışındaki b-fit çok iyi öneririm :116: yazımı sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim :) :) :) :) :)

Son düzenleme:

merhaba bende balgat b-fit'e kayıt yaptırmayı düşünüyorum.ancak bazı düşüncelerim var.aylık ücreti ne kadar ,ben çalışıyorum ve öğle tatinde gitmeyi düşünüyorum.aç mı tok mu gtmek gerek,
günde ne kadar zaman alıyo yani yarım saat diye duydum ama daha uzun sürermi işe yetişmem gerek ve haftada kaç gün gidebiliiyoruz gibi şeyler.bide çok terleniyomu malum ben çalıştığım için öğle arası gitmeyi düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

cevap vermek istedim ama aç ya da tok olmanızın bir önemi yok indirim vardı sanırım bitti tam bilemiyorum ilk başlangıçta yarım saat giyinmeler hariç 1 hafta sonra bölgesel incelme hareketleri başlar ordakilere kalmış o da minimum 15 dk sürüyor ve baya terliyorsunuz :) ama duş alabiliyorsunuz :)) haftanın her günü gidebilirsiniz bana ordakiler 2 gün gel 1 gün dinlen dedi 1 günde tam dinlen ama dedi hep böyle gittim haftada en az 4 kere gitmeniz gerek.

Ben bu akşam sanacakltepe şubesinde deneme yaptım gayet ii terledim yorucuydu ama zevkliydi.. Ordaki o hoca değişiyormuş başka biri gelicekmiş bu hov-ca iyidi inşallah gelende ilgilidir. Yarın gittiğimde ölçüler alıncak ve start vereceğim.. Gelişmeleri paylaşacağım kızlarr..

kızlar bugün başladdım ben. yarım saatte su gibi terledim.sonrasında 5 6 dakikalık bir esneme hareketi yaptırdılar. istesen kendin devam edebiliyorsun.bakalım ne olacak sonuçları yazarım

kızlar bugün başladdım ben. yarım saatte su gibi terledim.sonrasında 5 6 dakikalık bir esneme hareketi yaptırdılar. istesen kendin devam edebiliyorsun.bakalım ne olacak sonuçları yazarım

Bende bugün ücretsiz deneme için randevu aldım bakalım nolcak.....

Ben b fitle 5 ayda 11 kg annem ise diyetisyen kontrolünde 9 ayda 24 kg verdi ve hiç sarkmadı taş gbi dipsiri vücudu harika bi sistem. Biz anlara cevizlidere şub gidiyoruz kesnlikle tavsye ederim m

Kızlar bende bfitin mucizesinden yararlananlardanm 😃 diyete başlayalı 3 hafta, bfite başlayalı 2 hafta oldu ve ben şimdiden 4 kilo verdim bile... Özellikle pantolon ve gömlek giyerken sanki daha çok kilo vermiş gibi hissediyorum... Kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar bfiti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar dün bnm için tartı günüydü

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Kızlar cok mutluyum cok :))) tam 4 haftada 5 kilo 100 gr vermişim :d diyet ve bfit mucizesi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende Yalova'da gidiyorum 2 hafta olmak üzere başlayalı. Yorumların bir kısmına bakabildim ve yazmak istedim. Spor salonlarıyla karşılaştırıp b-fit e yorum yapmak bence yanlış olur. Benim sırt-bel ağrılarım var ve herkesin bedeni aynı hareketleri yapamayabilir. Bu ilk hafta biraz yavaş olur gitgide beden güçlenir arttırılır. Ancak kilo konusunda kesinlikle spor salonlarındaki sonuçları beklemeyin. Diyet ve ek yürüyüş ve güne yayılan hareketlerle sağlıklı daha çok oranda kilo verebilirsiniz. Benim kilo sorunum yok. İş hareketsizliği ve kemik ağrıları için başladım ve gayette memnunum.
Başlamadan önce amacınızı ortaya koyun ona göre karar verin ve insanları da boşa yanıltmayın derim. İlk gün ücretsiz gidip görmeden karar vermeyin.
Sağlıklı günler herkese

:) senin adına bende mutlu oldum canım....değişimi böyle belirtince daha sevimli olmuş hafta hafta...diyetin nasıl....ben sadece abur cuburu azalttım yemegi az daha düzenledim..1,5kilo verdim 10 gündür.ama sistemli diyet yapamıyorum

b fit in kötülenecek bişeyi olduğunu sanmıyorum,sistem güzel.ben 10 gündür başladım.bfitte calışan arkadasım onerdi ve kendi yasadığım yere kaydoldum ama terlemıyordum hiç.birgün arkadasım kendi subesine cağırdı,gittim,akşama kadar kendime gelemedim heryerim yandı resmen....yani benım bulunduğum yerde hoca cok yormuyo...yani hoca ve bulunduğun şubeyle ilgili kesinlikle,hocayla konusmak olmazda ne yapabilinir bilmıyorum.....birde haftada 3 kez yarım saat spor yapıyorz diye düzensiz yeyipte incelme beklersek olmaz zaten.
benim sıkıntımda,cok cabuk sıkılıyorum bu tarz yerlerden.2gündür canım cekmıyo hiç şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…