Arkadaşlar Bursa Özlüce şubesine giden var mı? izlenimleriniz nasıl?
Ben evime yakın olması sebebiyle bu cumartesi deneme seansına gitmeyi planlıyorum. ama anladığım kadarıyla şubeden şubeye memnuniyet değişiyor.
Bir de giden arkadaşlara şunu sorayım: benim ayak bileğimde sıkıntı var. zamanında kötü bir şekilde kırılmıştı. En son 1 ay boyunca haftada 2 gün koşu bandında 40-45dklık yürüyüşler yaptıktan sonra neredeyse topallayacak kadar ağrılar olunca doktora gittim. Tempolu, uzun süreli, ayak bileğini zorlayıcı sporları yapman uygun değil dedi doktor. fitness salonları bana pek uygun olmuyor anlayacağınız. b fitte uygulanan sistemde ayak bileğini zorlayıcı hareketler var mı? ya da bu tarz bir sağlık sorununuzu söylediğinizde ona uygun hareketler vermeleri mümkün oluyor mu?
bir de dizimde menisküs başlangıcı var. zaten diz kapaklarım katır kutur gidiyor... (defolu üretim miyim neyim anlamadım) bu açıdan aynı durumda olup da bfitteki egzersizler sonucu sorun yaşayan ya da "dizime de iyi geldi" diyebilecek arkadaşlar var mı?
1 aylık 105 tl, 3 aylık 245 tl dediler şubeden ama bugün bir sitede bfit indirimleri gördüm. indirim süresi bitmeden özlüce şubesiyle ilgili yorum alsam, deneme seansına kadar beklemeden kampanyadan yararlansam iyi olurdu...
174 boyum var ama kilom 89. gerçi diyetisyene gittim bi ara 94 kg olmuştum. 1 yılda 76ya kadar indim ama evlenince gerisin geriye aldım kiloları. sabah 6da çıkıp akşam 8de eve gelip bi de yemek yiyince durum bu... yeni evli olunca "akşam yemek yemeyeceğim" demek de olmuyor. eşim çok yiyor, ben de kendime hakim olamıyorum. aslında yorumlardan anladığım kadarıyla bfit kilo vermeye çok yardımcı olmasa da, hiç değilse biraz incelince beni gaza getirecek ve depresyondan kurtaracak diye umuyorum. zaten biraz gaza gelsem yeme/içme konularında da dikkat eden biri haline geliyorum da işte şu an dipteyim, sondayım, depresyondayım :)
yorumlarınızı bekliyorum...