B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

:) senin adına bende mutlu oldum canım....değişimi böyle belirtince daha sevimli olmuş hafta hafta...diyetin nasıl....ben sadece abur cuburu azalttım yemegi az daha düzenledim..1,5kilo verdim 10 gündür.ama sistemli diyet yapamıyorum

Merhaba cnm öncelikle... Çok klasik bi cvp olacak ama en geç 7 de yemeğin bitmiş olacak tabi ne kadar erken yersen o kadar iyi... Ben haftaiçi her gün bfite gidiyorm... Bunun çok etkisi olduğunu düşünüyrm... Bazen hiç ekmek yemiyorm ama çok açsam 1 dilim
kepek ekmeği tüketiyorm kahvaltıda...Günlük almam gereken kalori miktarım 1068 kcal ama yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda benim aldığım günlük kalori 600-800 kcal arasında değişiyor... Kalori hesabı yapıyorum yani canım... Bu da önemli bence... Günde 3-4 lt su içiyorum ve aktarda ayrı ayrı aldığım 9lu bitki çayınıda içmeye başladım bugünlerde... Ayrıca süt ve süt ürünleri, yumurta tüketemiyorum ben çünkü sevmiyorum canım...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kızlar ayran detoksumun ilk günüydü bugün... Öğleden sonra bfitte 1,5 saat sporumuda yaptım... Az önce 15-20 dakika pilatesimide yaptım... Kendimi çok iyi hissediyorum... Diyet ve spor bir arada olmadığı sürece kilo vermeyi unutun kızlar :KK70:

Ben b fitle 5 ayda 11 kg annem ise diyetisyen kontrolünde 9 ayda 24 kg verdi ve hiç sarkmadı taş gbi dipsiri vücudu harika bi sistem. Biz anlara cevizlidere şub gidiyoruz kesnlikle tavsye ederim m

Canim harika sonuc almissin tebrikler.son 6ayda 10kilo aldm ve bn de gitmeyi dusunuyorum.merak ediyorum acaba durus bozukluklarna da faydasi olur mu? Aksamlari esimle yürüyüş yapıyorm ama pek faydasi olmuyo gibi hissediyorum:KK43:

İŞTE BAŞARIM; Kızlar 7 Mart'ta 73,3 kiloyla başlamıştım bu yola ve 17 Mart'ta kilom 71,6 yken ölçülerim alınmıştı... Bugün 17 Nisan ve tam 1 ay sonunda 66,8 kilo geldim ama dahada önemlisi toplamda 76,1 cm incelmişim... Çok mutluyum çooookkkk... Herkesin başarısı panoya asılırken bnm başarım altın renklerle spor merkezinin tavanına asıldı bile... Örnek oldum herkese :KK66:

8a6y4u5e.jpg

yta8u7a2.jpg

İŞTE BAŞARIM; Kızlar 7 Mart'ta 73,3 kiloyla başlamıştım bu yola ve 17 Mart'ta kilom 71,6 yken ölçülerim alınmıştı... Bugün 17 Nisan ve tam 1 ay sonunda 66,8 kilo geldim ama dahada önemlisi toplamda 76,1 cm incelmişim... Çok mutluyum çooookkkk... Herkesin başarısı panoya asılırken bnm başarım altın renklerle spor merkezinin tavanına asıldı bile... Örnek oldum herkese :KK66:

8a6y4u5e.jpg

yta8u7a2.jpg

Yağdan vermeniz su oranınızın artması iyi ama ; kas ölçünüz 43.1 iken 41.4 e düşmüş.. genelde kas kaybı istenmez ya dikkatimi çekti böyle mi oluyor acaba?

Bende 2 ayır B-fit e gidiyorum. ilk gittiğim ay hiç dikkat etmemiştim yediklerime ve toplamda 11 cm incelmiştim ama bu ay hem sporuma düzenli gidiyorum hem yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve daha 20. gün olmasına rağmen sıkılaşarak 4 kilo verdim mutlaka tavsiye ediyorum sporsuz diyet olmaz ve diyetsizde spor bi işe yaramaz eğer amacımız kilo vermek ise. ben ideal kiloma ulaştıktan sonra diyeti bırakıp sadece sağlıklı beslenip spora devam etmeyi düşünüyorum. Mutlaka tavsiye ediyorum ama yeterki yaptığınız şeyi ciddiye alın kendinizi ciddiye alın zaten biraz sonuç alınca insanın o kadar hoşuna gidiyoki kendiniz daha çok gayret ediyosunuz:)

Bende 2 ayır B-fit e gidiyorum. ilk gittiğim ay hiç dikkat etmemiştim yediklerime ve toplamda 11 cm incelmiştim ama bu ay hem sporuma düzenli gidiyorum hem yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve daha 20. gün olmasına rağmen sıkılaşarak 4 kilo verdim mutlaka tavsiye ediyorum sporsuz diyet olmaz ve diyetsizde spor bi işe yaramaz eğer amacımız kilo vermek ise. ben ideal kiloma ulaştıktan sonra diyeti bırakıp sadece sağlıklı beslenip spora devam etmeyi düşünüyorum. Mutlaka tavsiye ediyorum ama yeterki yaptığınız şeyi ciddiye alın kendinizi ciddiye alın zaten biraz sonuç alınca insanın o kadar hoşuna gidiyoki kendiniz daha çok gayret ediyosunuz:)

sakıncası yoksa ücretinin ne kadar olduğunu sölermisiniz

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400070309.481176.jpg bu kibristaki listedir Türkiye daha ucuz bunlardan ama cok fark etmiyo 5-10 lira arasi diye biliyorum sehirden sehirede farkediyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamda salondayken yazdiniz mesaji onun icin en guzel sekilde cevap vermeye calistim:)

Eki Görüntüle 1113653 bu kibristaki listedir Türkiye daha ucuz bunlardan ama cok fark etmiyo 5-10 lira arasi diye biliyorum sehirden sehirede farkediyor:)

Ben geçen sene gitmiştim bir aylık125₺ idi. Zam gelecek diyordu. Oradaki bayan ne oldu bilmem. Üyeliğim bitince bıraktım.

sakıncası yoksa ücretinin ne kadar olduğunu sölermisiniz

Denizli' de ilk üyelik fiyatı 105 TL (1 aylık üyelik, daha sonra uzatmak isterseniz bir dahaki ay % 15 gibi bir indirim yapılıyor. 85 TL oluyor.)
3 aylık ve daha fazla üyeliklerde standart % 15 öğretmen, öğrenci indirimi oluyor.
Anneler günü, kadınlar günü, öğretmenler günü, yılbaşı, doğum günü vs. özel günlerde kampanyalar yapıyorlar. % 15 indirim uygulanıyor.

Bir de b-fit paketinin yanında pilates, fit jump, aerodans vs. alırsanız ikinci paketlerde indirim uygulanıyor.

Hmm şehir şehir değişiyo demekki

Eylül ayında görüşmüştüm B-fit ile ama tatildi bayramdı tembellikti derken kaldı. Kilolarım da benle beraber kalmaya devam etti :) Evlendiğimden beri tam 12 kilo aldım :) Bugündü yarındı derken sonunda gaza geldim ve deneme seansına gittim. Ankaradayım ben, işime en yakın olan salona gidiyorum. Tunalı Şube.

Hocalar çok güler yüzlü, samimi, yardımsever, yönlendiriyorlar.

Salonda 9 tane alet var, her aletin arasında step tahtaları var. Toplamda 3 tur yapılıyor. Step tahtasında ısınma hareketleriyle başlanıyor. Zil caldıktan sonra alete geçiliyor, tekrar zil çaldığında step tahtasına, hangi hareketin yapılacağını hoca gösteriyor. Doğru nefesler icin uyarıyor. 3 tur bittikten sonra esneme hareketleriyle bitiriliyor. Toplamda 30-40 dakika sürüyor.

Geçen hafta hem nabzım hızlandığı için, hem de cok yorulduğum icin 3 turu tamamlayamadım. Ama bu hafta 3 turu tamamlamaya başladım. Her öğlen 12 de gidip 13te çıkıyorum. Hem cok mutluyum hem de sıkılaştığımı hissediyorum. Diyete de 2 hafta önce başlamıştım 2,5 kg vermişim.

Yarım saat deyip gecmeyin, ömrümden ömür gidiyor :) Ama çıktığımda çok mutlu oluyorum, boynum ve belim eskisi kadar agrımıyor.

selam konuyu baştan başladım okumaya ama bir çok üye sonradan yazmamış senin yazını görünce hımm tanıdık biri yaşasın dedim:))
bende bfti araştırıyorum nasıl memnunmusun kaç kilo gitti tavsiye edermisin? tşkler

bayanlar için fitness dansa bu b-fit yöntemi daha mantıklı çünkü fitnessda daha kasa yönelik çalışmalar var buda bir bayan vücuduna pek yakışmıyor.b-fit in daha incelme form koruma ve günlük spor düzenini oluşturduğuna inanıyorum

ben de bir haftadır b fite gidiyorum açıkçası burdan okuduklarımla ve bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim kendisi incelmişti ve başladığımdan beri spor yapıyor olmam ve orada yorulmam yediğim yemeğin miktarını düzenledi ve sıkıldığımda tok olmama rağmen atıştırmalarımı engelledi çünkü psikolojik olarak emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum konuya döncek olursak bir haftada her gidişimde o salondan nefes nefese çıkıyorum yüzüm kıpkırmızı kesiliyor daha öncede spora gitmiş kişiyim ama orda yapılan egzersizler beni böyle yapmadı burda çok daha farklı ortam falan antrenörler çok sıcakkanlı herkese tavsiye ederim

arkadaşlar herksese selam,
ben de yaklaşık 1 yıldır b-fit e devam ediyorum. yanı sıra extra açtığı pilates derslerine de katıldım. Bebeğimden dolayı bu 1 yıllık süreyi kesik kesik devam edebildim ama sonuçlardan memnumum. Hem zayıfladım hem de sıkılaştım.
Hatta kendi b-fit merkezimi kurmayı bile düşünüyorum. Beylikdüzü Adakent bölgesinde. Orada oturan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşmalarını çok isterim.
:KK68:

Kızlar Selam, ben de şu an 61 kiloyum, 10 kilo fazlam var. Bu akşam deneme seansına gideceğim İçerenköy şubesine. Eğer karar verirsem ben de başlayacağım haftaya. En büyük sorunum aşırı tatlı abur cubur yemem. İnş biraz boğazımdan kısıp düzenli olarak B-fit e gidersem vereceğime inanıyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim :)

arkadaşlar herksese selam,
ben de yaklaşık 1 yıldır b-fit e devam ediyorum. yanı sıra extra açtığı pilates derslerine de katıldım. Bebeğimden dolayı bu 1 yıllık süreyi kesik kesik devam edebildim ama sonuçlardan memnumum. Hem zayıfladım hem de sıkılaştım.
Hatta kendi b-fit merkezimi kurmayı bile düşünüyorum. Beylikdüzü Adakent bölgesinde. Orada oturan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşmalarını çok isterim.
:KK68:

canım ben de bugün görüştüm bfitle deneme yaptım falan ama öğrenci olduğum için fiyatları beni zorlucak gibi oldu bilemedim :S sana bi kaç sorum olcak. bfite gidince diyetisyen hizmeti için ek ücret ödüyo musun yoksa üyeliğe dahil mi? bi de mesela ben daha ucuz olan bi şehirde memleketimde falan kayıt yaptırsam sonra istanbula aldırsam kaydımı oluyo mu öyle?

X