B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

aynen bendede bi koşma isteği var ki sorma yani mayısta üyeliğim bitio havalarda ısınıo koşmayı düşünüyorum :KK54: parklar beni beklerrrrrrr :KK52:

aynen bendede bi koşma isteği var ki sorma yani mayısta üyeliğim bitio havalarda ısınıo koşmayı düşünüyorum :KK54: parklar beni beklerrrrrrr :KK52:
ya ben çıkıp dışarda koşamam heralde :) sıkılırım tek başıma. ama geçen sene üye olduğum bi yer vardı, 60 lira aylık. kullanım saatleri daha kısıtlı bu sebeple ama gidip sadece koşu bandını ve bisikleti kullansam bile yeterli olabilir bence. :)

ya ben çıkıp dışarda koşamam heralde :) sıkılırım tek başıma. ama geçen sene üye olduğum bi yer vardı, 60 lira aylık. kullanım saatleri daha kısıtlı bu sebeple ama gidip sadece koşu bandını ve bisikleti kullansam bile yeterli olabilir bence. :)

60 liraya gerçekten çok uygunmuş ama spor salonları kapalı oluyo yaz gelince kendimi dışarı atasım gelio :KK70:

selam.bende bugün başladım.bakalım zaman neler getiricek.dietle birlikte götürmek niyetindeyim..ama ölçümlerimi yapmayı unuttular:KK14: cumartesi tekrar gidicem..amma varyaa su içinde kaldım yok böyle birşey birde yürüyerek gidip geldim toplam yarım saatte yürüm ohhh misss:21:

selamm arkadaşalr bende yarın kartal b fıt ıle gorusmeye gidicem , kartala giden varmı biraz karasız kaldım, işe gittiğim için sadece aksamları sekızde gıdebilirim.o saatte cok fazla yorucu olurmu

selamm arkadaşalr bende yarın kartal b fıt ıle gorusmeye gidicem , kartala giden varmı biraz karasız kaldım, işe gittiğim için sadece aksamları sekızde gıdebilirim.o saatte cok fazla yorucu olurmu

slm cnm bende yedibuçukta başlıyorum spora çok yorucu olmuyor.zaten alışıyorsun.

selam kızlar.. bende bayrampaşa yıldırım şubesine yazılmayı düşünüyorum bilgisi olan var mı hocalar falan nasıl

ve ilk ay bitti olcumler soyle:
kilom ayni yag oranim 3% dusmus su oranim artmis, incelmelerim : bel 3cm, karin 8cm, kalca 3cm, basen 2cm, kollar 3cm... ve aynen devam dahada spor yaparak ve dikatli yiyerek...
ama eklemem gerek sanirim haftada 2 kere fln gitmisimdir son 6 gunde gidemedim dugun hazirliklari yuzunden ama yinede memnun sonuclarda...

bu arada tarcinli suyu tavsiye ederim tarcini seker yerine cayinizdada kullabilirsinz etkisini goruyorum

Göztepe b-fite yaklaşık 3 haftadır gidiyorum, işin açıkçası kendimde şu anda hiç bir değişiklik hissetmiyorum ki şu anda bir değişim hissetmem için çok erken bence ama benden önce oraya başlayıp halen devam eden hatunlarla lafladığımda kendilerindeki değişimden hepsi de memnun. Öncelikle boğazınızı tutmayıp sadece oradaki yarım saatlik hareketle zayıflamayı umanlara kötü haberim var, kilo olarak kaybınız olmuyor ama amacınız sıkılaşıp beden incelmek ve zayıf bir görüntü ise b-fit bunu gerçekleştiriyormuş yani ben onların yalancısıyım, benim ölçümlerim Nisanın ikinci haftasının başlarında alındı mayısın ikinci haftası ölçüm yapıldığında kendimle ilgili bir değişiklik var mı onu da tekrar yazarım.

valla 1,5 ay oldu ve dun gelinlik provama gittim ve tam olan gelinlik artik buyuk geliyor :)

Ben de 1 aydır gidiyorum henüz ölçülmedim ama baya toparlanma hissediyorum kilo da fazla bi değişim yok 2 kilo belki spor yeterince hareketli ve eylenceli. benim tek sorunum var ayak bileklerim şişti ve geçmiyor.alışınca geçer diye umdum ama yok ödem ve acı var. yarın doktora gideceğim ne diyecek bakalım .umarım sporu bırak demez hiç istemiyorum..

evet 1 ay sonunda 70 cm inceldim 2 kilo verdim yağ oranım düşmüş su a ve kas oranım artmış hareketleri biraz hafiflettim bileklerimde daha iyi şimdi.
Doktora kalsa bu yaşlarda yürümekten başka spor yapılmazmış. hahaha

3 ayım doldu.toplamda 3.7 kg vermişim 3 ay için çok az.ama diyet yapmıyorum sadece abur cuburu kestim.(ara sıra yiyorum tabi)haftada 3 kez akşam yemeği yemiyorum.yağ oranım 31 di 27 ye düşmüş.:)60.8 kilom şuan hedef önce 55 sonra 52 :)

bende bu hafta b-fit e yazıldım,
2 kez gittim ve gayet keyifli geçti..
düşününce günde yarım saat çok az geliyor..her alet farklı bölgenizi çalıştırıyor,3 tur dönüyorsunuz ve 30 saniye çalışıyorsunuz...dolayısıyla her bir makinada toplam 90 saniye çalışmış oluyorsunuz..
bu ne işe yarıcak dersiniz ama normalde çok az terleyen ben,o 30 dk boyunca şıpır şıpır ter döküyorum..
diyet yapmıyorum ancak oldukça dikkat ediyorum yediklerime...ekmeği günde 1-2 dilime düürdüm..sabahları nesfit yiyorum.
etki göreceğimi zannediyorum
1 ay sonra sonuçları paylaşıcam...

devam edenlerde paylaşsın lütfennn:KK34::KK34:

Bende 2 günden beri bütün sayfaları okudum ve bugün b-fit'e yazıldım.Ölçülerim yarın alınacak.Benim problemim basen ve kalça.Bakalım bir ayın sonunda ne kadar inceleceğim.Bu arada sıkı bir diyette yapıyorum.Sonuçları yazarım.

kesınlıkle harıka bı yer ramazandan dolayı gıdemedım sabırsızlıkla beklıyorum hem keyıflı hemde kısa suruyo sıkmıyo :) bizim subemız cok ıyı dıger subelerı bılmıyorum :nazar:

slm arkadaşlar. türkiye çapında bazı şehirlerde b-fit kadınlara yönelik spor salonu var.
hürgün yarım saat. aletlerle çalışıyormuşun. ama haftanın 5 günü yarım saat.
bende yazılsam mı diye düşünüyorum.
acaba aranızda giden ve vücudu şekillenen varmı merka ediyorummm.

Merhaba
Ben 5 ay kadar gittim. Ramazan dolasıyla ve spor salonun kapanması sebebı ile bıraktım. 5 ay boyunca gözle görülür bi fark oluştu. beni gören arkadaşlarım çok kilo verdiğimi soyluyorlardı.Halbuki verdigim 4- 4.5 kılo cıvarı bırsey idi, şunuda belitmek isterim özel bı dıyet yapmadım sadece aksam yemeklerni en son saat 5 gıbı bıtırdım ve cok hafıf seyler yedim. Ayrıca b-fıte gıttığım donemde yarım saatin dısında da karın hareketleri de çalısıyordum. Bununda etkisi oldugunu dusunuyorum. vucudumun sıkılılastıgını dusunuyorum. Eger yakın bırseyerde B- fıt bulursam yıne devam etmek istıyorum.

herkese merhaba kızlar. ben b-fite 5 gündür gidiorum. son üç günde yediklerime dikkat ettim ve 3 kilo verdim. yani anlayacağınız eski yeme düzenine devam ederek kiloları veremioruz maalesef. mutlaka ve mutlaka sağlıklı beslenmek gerekior. vermem gereken tam tamına 50 kilo... üçü gitti kaldı 47 :))) başaracağım, pes etmeyeceğim. kızlar yılların şişkosu olarak size şunu söyleyeyim, hiçbir şey yapamıorsanız akşam altıya kadar ne yemiş olursanız olun altıdan sonra hiçbir şey yemeyin ve gün boyunca en az 2 fincan yeşil çay ve 2,5 litre su tüketin. 3 gün içinde en az 1 kilo vereceksiniz, denemekten ne çıkar?? :21:

Eveet ben de önce buradaki tüm yorumları okudum ve bugün de deneme seansına gittim..ilk izlenimler harika! kayıt yaptırmaya karar verdim, sonuç alacağıma inanıyorum..ilk etapta 1 aylık kaydolacağım sonra duruma göre uzatırım..deneme diye 2 tur döndüm ama evet gerçekten iyi efor sarfediliyor..bende fazla kilo yok gibi ama 2 doğumdan sonra sıkılaşmaya ihtiyacım var..yiyip içtiğime de dikkat edip, sporumu yapacağım...gittiğim şubeyi de çok beğendim..tertemiz, ferahtı..eğitmen de ilgili ve çok sempatikti...çok gaza geldim çok :KK33:

X