hayırlı olsun..bende 2 aydır gidiyorum..4 kilo verdim..ama boğazını tut mutlaka..emekler boşa gitmesin..
yaa kızlar bişe sorucam ben sizee bu hani ölçüm yapılıyo diyosunuzya nerelerden ölçüm yapılıyo göğüs,göbek,basenmi sadece yoksa kollar bacaklarda dahilmi
Zaten diyetisyenle destekliyorum daha ne yapabilirim bilmiyorumda .. Bir üye diyor 1500 kalorilik diyet yapıyorum hemde b-fit 4,5 kilo verdim 44 cm de incelmiş bu ay diyetisyenmi dedim yok netten buldum. Diyetisyene gidemiyorsanız oradan buradan bulduğunuz kan sayımsız tahlilsiz yapılan diyetin dönüşü daha beter oluyor. Sadece boğaz tutmak değil doktor kontrolünde tutmak. Ben oğluma gebe kalmadan 22 kilo vermiştim gebelik emzirme dönemleri vs derken dahada üzerine eklenerek döndü çünki evde kendi kendime diyetisyensiz yaptım.
bende çok merak ettim bu b_fiti istanbul çekmeköyde giden varmı adres verirmisiniz
Ben İstanbuldayım cnm B-Fite başlayalı 20 gün oldu ve sabah itibariyle 3,300 vermişim bakalım ölçümüm 3 haziranda alınacak neticeyi bildiririm heyecanlıyım :)
merak ettim ölçüler ne alemde bide nerden ne kadar zayıflamışsın onuda yazarmısın ayda 40-50 cm inceldim diye yazıyolar sitesinde bu cm ler nerden ve ne kadar gidiyo çok merak ediyorum yaa :44:
Bugün bir ayı doldurdum ölçümde 6.100 kg vermişim ve toplamda 71 cm incelmişim en büyük inceleme belden 12 cm olmuş hatırladıklarımı yazayım ama eminde değilim alt baldırlardan 3'er cm kollardan 3'er cm belden 12 göğüsten 8 göğüs altı 8 böyle böyle gidiyor cnm .. Ayın galibi oldum ama ödül verecekler mi bilmem :) Ben sitesinde gördüm ayın birincisine şu bu indirim diyorlardı ..
Tatlım Benim; Diyetisyen konuya ağır kardiyo diye bakmış olabilir. Çünki B-Fitte esas olan kas yapmak değil yağı eritmek ve kası sıkılaştırmak o yüzden aletlerde kendi kas kuwetinde çalışıyor ve ağır egzersiz yok. Düşün ben bir aydır hergün 20'den 5 set ağırlık çalışıyorum hocanın gösterdiği hareketler dahilinde ama kollarımdan 3 cm gitmiş pazu derler ya sıkıyorum birşey yok mesela en basit örneği böyle verebilirim sana o yüzden bence sen diyetisyenine uyma ve biran önce başla derim. Çünki ben bu incelmeyi gördükten sonra keşke daha önce başlasaymışım diyorum. Ortam sıcak hele ev hanımları için birebir ben tüm gün çocuğumla uğraşan bir anneyken şimdi daha sosyal takılmaya başladım sadece sporla diyebilirim. 6 kg verdim ama acayip farkedildi akrabalarım bile çok erimişsin diyorlar. Çünki sıkılaşma şahane evet bir beden inceldim ama şuanda olduğum kilodan daha az görünüyorum. Ve ve benim en dert ettiğim doğum sonrası alt göbek sarkması ve memelerin yumuşamasıydı şuanda alt göbeğimde hiç sarkma kalmadı hepsi toparlandı.
ben 17 yasindayim ve verdigim 6 kiloyu aldim yine 90 oldum kendi basima veremeyecegimi kabul ettgim icin bi spor salonuna yazilmak istiyorum incelmelerinizi gorunce b-fit aklima yatti fakat kilolu olanlar icin daha yogun spor yapacaklari bi yer secsin diyenler de olmus acikcasi biraz kafam karisti yardimci olursaniz fikir vermemde sevinirim :)
ben 17 yasindayim ve verdigim 6 kiloyu aldim yine 90 oldum kendi basima veremeyecegimi kabul ettgim icin bi spor salonuna yazilmak istiyorum incelmelerinizi gorunce b-fit aklima yatti fakat kilolu olanlar icin daha yogun spor yapacaklari bi yer secsin diyenler de olmus acikcasi biraz kafam karisti yardimci olursaniz fikir vermemde sevinirim :)
slm bende başlamak istiyorum fakat fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniiz..