B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

öyle böyle derken geçip gitti tam bir ay....yarın ölçüm günü;bakalım çıkacak ortaya akkoyun karakoyun yalnız şundan eminim ki,kesinlikle sıkılaştım...2 senedir dolabımda duran elbilesnin içine girebildim,daha ne olsun

ayını doldurmuş arkadaşlarda da müthiş incelmeler var,45-50 cm 1 ayda...kilo olarak en çok 3 kilo veren var ama sıkılaşma inanılmaz...ah boğazımı tutabilseydim ben de verirdim ama sanırım 1,5-2 kilo arasında verdim...yarın ilk iş yazıcam buraya ölçü sonuçlarımı...

Geçen hafta yapıldı ölçümlerim. Diyetle beraber 4 kilo vermişim, 20 cm de incelmişim. İncelme kısmı gerçekten doğru sanki 10 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi.

Siz beslenmenize dikkat etmedikçe hiçbir spor aleti veya spor salonu sizi zayıflatamaz. Zayıflamak istiyorsanız gun içerisinde yemeklerden aldığınız kalori harcadığınızdan az olmalıdır.

bende 2 kilo verdim..35 cm inceldim 1 ayda tabi diyetle..kafama bişey takıldı..her b-fitte fiyatlar oldukça farklı niye acaba?bu b-fitler aynı hizmeti veriyo..ama fiyat farklı..bazı semtler arasında 40 tl fark var...

bende 2 kilo verdim..35 cm inceldim 1 ayda tabi diyetle..kafama bişey takıldı..her b-fitte fiyatlar oldukça farklı niye acaba?bu b-fitler aynı hizmeti veriyo..ama fiyat farklı..bazı semtler arasında 40 tl fark var...

Sanırım semtine göre değişiyor. Kiranın yüksek olduğu yerlerde haliyle yüksek fiyatlar. Ankarada bir mahalle arasında 65 tl iken Tunalıda 80 TL.

kızlar bende onceden selulıt falan yoktu yasımda genc ama gecenlerde doktorum polikistik over(hormanlarla ılgılı bı duzensızlık) teshısı koydu 6 ay dogum kontrol hapı kullanmamı soyledı,bende kullandım tabıkı bana geride yan bacaklarımda yer etmıs selulıtler ve yer yer varisler oldu ve resmen takıntı halıne getırdım bu ozguvenımı cok sarstı,suan pılates ve b fıt arasında kaldım yardımcı olurmusunuz hangısını onerıyorsunuz bfıt selulıtlerde etkılı oluyormu? bide b fıtte asıl korktugum uyelıgı durdurup bıraktıgınızda vucudun eskıdende kotu hale gelmesi ne diyosunuz kafam cok karısık lutfen yardımcı olun??=//

kızlar bende onceden selulıt falan yoktu yasımda genc ama gecenlerde doktorum polikistik over(hormanlarla ılgılı bı duzensızlık) teshısı koydu 6 ay dogum kontrol hapı kullanmamı soyledı,bende kullandım tabıkı bana geride yan bacaklarımda yer etmıs selulıtler ve yer yer varisler oldu ve resmen takıntı halıne getırdım bu ozguvenımı cok sarstı,suan pılates ve b fıt arasında kaldım yardımcı olurmusunuz hangısını onerıyorsunuz bfıt selulıtlerde etkılı oluyormu? bide b fıtte asıl korktugum uyelıgı durdurup bıraktıgınızda vucudun eskıdende kotu hale gelmesi ne diyosunuz kafam cok karısık lutfen yardımcı olun??=//

evet kızlar ölçümlerim bugün yapıldı...geçen hafta malesef ki regl dönemi dolayısıyla ölçmediler beni bugün itibariyle 3,5 kilo vermişim 3 kilosu yağ...ve taaammm 47 cm incelmişim...gözümle görmesem inanmazdım...daha çokta basen ve kalça bölgesinden gitmiş...3 yıl aradan sonra ilk kez 59 u gördüm tartıda...bugün aklıma ne gelirse yiyicem...gözüm döndü salon top 10 unda 3.sıradayım...1.miz 8 kiloyla 95 cm incelen kayınvalidem

Son düzenleme:

b-fitte pilateste var zaten...ben başka salona gidiyorum;shapes for women...ama aynı sistemde çalışıyorlar...o gün canımız ne isterse söylüyoruz uygunsa yaptırıyor hocalar...bazen pilates,bazen kardiyo bazen de oryantal

sarkma olayını duyup ben de sordum hocamıza;1 aylık üyeliği tavsiye etmiyorum ama bizi yanlış anlıyorlar,para kazanmak için en az 3 aylık dediğimizi sanıyorlar diyor...1 ayın ardından bırakırsan evet sarkmalar yaşanıyormuş...ama azmedip yürüyüş vs ile desteklersen olmazmış...zaten 3 aylık olunca indirimli olarak 1 ay bedavaya geliyor...bence riske atmamak en iyisi...3 aydan sonra,hele hele 6 aydan sonra verdiklerini geri almazsın diyorlar...

selülitlere de müthiş faydalı;şiddetle tavsiye ederim...1 ayda bile gözle görülür değişiklik var bende

vay be kaynanan çok mu hırslı?
senin buraya yazmanı bekliyordum. yazdıklarından da anladığım kadarıyla baya memnunsun. bende bu yaz yazılmayı düşünüyorum. inşallah diyetle birlikte bende sıkılaşırım. artık kilolarımla ayrılma vaktim geldi diye düşünüyorum.

:)))) kaynanam hırslı evet...ama 111 kilo ile başladı spor ve diyete...sağlık sorunları nedeniyle baya hırslı...ben 3 ayın sonunda bırakmayı düşünüyorum...erken klk,giyin,git,gel derken 2 saatimi alıyor...hedefime az kaldı...eğer koruyabilirsem ne ala kayınvalidemin en az 1 yıllık niyeti var...

memnunmusun derken;şöyle anlatayım...2. doğumumu yapmadan önce epey zayıfladım,öyle ki çevremdekiler "kemiklerin çıktı yeter artık"demeye başladılar...170 cm 49 kilo ile hamile kaldım...o yaz 36 beden bir ceket aldım,ceketime doyamadan hamile kaldım 7 yıldır öylece dolapta duruyordu...şu an 59 kiloyum...eski kıyafetlerimi denerken ceket gözüme ilişti,olmaz ya deniyeyim dedim yok artık!ceket cuk oldu...59 kilo ile 49 kiloyken giydiğim cekete girdim...işin özü bu spor insanı sıkılaştırıyor...

herkese uzun uzun anlatmaktansa;50 kiloyum deyip geçiyorum,hepsi de inanıyor

aslında benim kafamda şöyle bir soru var ve senden tavsiye istiyorum:
ben tüm vücudu sıkılaştırmaktan çok öncelikli olarak kollarımı sıkılaştırmak istiyorum. özellikle o bölgede bir sıkılaşma oldu mu?

öyle bir tercih yapamıyorsun ki vücut tipin neye müsaitse,Allah ne verdiyse yani...yalnız ben başında hocama söyledim;üstten ziyade basen bölgemi sıkılaştırmak istiyorum diye...sağolsun bana ayrı progrwm uyguladı ve gerçekten alt bölgem daha çok sıkılaştı...ama ister istemez diğer bölgeler ve kollar da dahil sıkılaşıyor...onu da nasıl farkettim söyleyeyim;geçen sene LCW dan bir tişört almıştım,bedeni iyi ama kollarına gereksiz bir bant takmışlar,felaket sıkıyordu...giymiyordum...şimdi denedim,kolları oluyor artık ama beden uçmuş

Arkadaşlar bende Beykoz şubesine 2 mayısta yazıldım. Evime 2 km uzaklıkta ve ben giderken yürüyerek gidiyorum. B-Fitten çıkıncada evime yürüyerek dönüyorum yani 30 dk b-fit ve 1 saat yürüyüş + 30 dakika esneme yapıyorum. Diyet yapamadığım için hiç olmazsa doğumdan kaynaklanan göbek yumuşamalarım gider diye başladım ve bugün ikinci günüm olmasına karşın yatağıma yüzükoyun yatamadım resmen karın kaslarım acıyor ve üst baldırlarla altlar .. Burada aylığı 95 tl'ye yazıldım. İlk giriş olarak 20 tl barkot karşılığı alıyorlar. Ama benim inanamadığım nokta çalışanlardan birisi bir ayda toplamda 16 cm inceldim dedi. Bu şubede b-fitin sahibi şahsi sizinle ilgilenip tablolarınızı yapıyor ölçümlerinizi tartınızı o alıyor. Benim en çok hoşuma gidende bu heray ölçülmesi .. Ama bu şubede bizden nabız almıyorlar onu anlamadım ben şubeden şubeye hizmettede farklılık gösteriyormu?

Bende Çorlu şubesine gittim, bizde de nabız alınmadı ölçüm sırasında. Bir kez aç gitmiştim, fenalaştım o zaman nabız ve tansiyon ölçümü yaparak ilgilendiler. Ben 1 ayda 2 kilo almama rağmen 14 cm inceldim, düzenli gidildiğinde sıkılaşmaya çok faydası var. Tabi yanında rejim yapılsa yaza bizi kimse yutamaz

Bugün B-Fitte dördüncü günümdü. Yarım saatlik yürüyüşün ardından vardım. Iısınmayla başlayıp üç turu tamamladım. Antrenöre ben esnemeyemi başlayayım yoksa öneriniz varmı dedim. Gel nabız bakalım dedi. Nabızım 235 çıktı. Vaay çok iyi dedi tabloyu gösterdi maksimum 175 te yağ yakımı olur şuan vücudun kaynıyor yağ yakıyorsun dedi mekiğe aldı beni 15 ten iki set yarım mekik ve 10 taneden iki sette ters mekik yaptırıp esnemeye başla dedi. Esnemeyle bitirdim. Bundan sonra mekikleride araya katarak böyle devam et dedi. Bir sevindirik oldum öyle yazayım dedim asıl hesap ayı doldurunca çıkacak bakalım göreceğiz :)

hayırlı olsun..bende 2 aydır gidiyorum..4 kilo verdim..ama boğazını tut mutlaka..emekler boşa gitmesin..

kızlar en kısa zamanda b fite yazılayım diyorum artık üzerimdeki enkazı atıp kendimi yenilemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…