- 13 Nisan 2009
- 619
- 0
- 40
arkadaşlar bende dün gittim deneme turuna bi arkadaşımla 2 tur yaptırdılar sadece 3. turu kayıt olmaya kara verirsek yapıyolarmış, kayıt olduk ama yinede 3. turu göremedik :) ilk 5 dk içinde sırılsıklam terledik dilimiz damağımıza yapıştı ama dayandık sonra soğuma hareketlerini yaptık ve çıktık salondan ama akşam eve gelince sahiden zayıflatıcak mı işe yarıyacak mı diye düşünmeden edemedim çünkü acilen zayıflamam gerekiyo diyetle birleştiricem mümkün olduğuncada spor çıkışı yürümeyi düşünüyorum bakalım nasıl bi etkisi olucak arada sırada girip yazarım bu arada çok soran olmuş ben 3 aylığını 200 tl ye anlaştım biraz pazarlık yapmaktan bişey olmaz dimi
bende b-fit e yaklasık 3 aydır gıdıyorum ınanın hıc bır etkısı yok kesınlıkle gıtmeyın yarım saat cok kısa bı sure hemen gidelim yenı uye gelsın cabuk gıtsınler vs aletlerde 30 sn ne yararı olucak tam ısınıcaksın kalkıyorsunn sakın gıtmeyın ben pişmanımmerhaba bende b-fite gittim ama sağlık problemin nedeniyle bırakmak zorunda kaldım ne paramı iade ettiler ne de dondurdular hesabımı o kadar para verip gidemedm oysa belimi incittiğim için gidemedim o da orda oldu bidaha da gitmedim aletler kas yapmaya yönelik olmadığı için ağırılık yok bu yüzden hafif görünebilir ama yarım saat hiç durmadan spor yapıosunuz ilk başta mana mantıklı gelmişti ama evde de aynı şeyleri yapabilirsiniz bir sürü video var herşey açık boşuna paranızı harcamayın bence
ben şuan evde callanetics yapıyorum çok etkili bir incelme sağlıyormuş bence biraz araştırın :)
canım hiç merak etme bikaç haftaya faydasını göreceksin ben eminim ben daha yeni başladım geçen hafta 3 kere gittim bu hafta akşamları toplantılarım olmasından dolyı hiç gidemedim ama şimdiden kendimi iyi hissetmeye başladım zayıflamadım henüz ama sanki giydiğim şeyler daha bi yakışmaya başladı tabi bu biraz da psikolojik ama önemli olan da psikolojimiz düzgün motivasyonumuzun yüksek olması...ama ben yediklerime dikkat ediyorum aynı zamanda, olabildiğince her yere yürüme gitmeye çalışıyorum bi de sabah akşam ılık limonlu suyla beraber kayısı ve incir yiyorum... sen de yürüyüş yapmayı düşünüyomuşsun madem kesinlikle faydasını göreceksin ben inanıyorum...
bu arada kızlar niye hiçbirinizden ses çıkmıyo nasıl gidiyo, faydasını görenler nasıl ne ölçüde görüyolar..?? gaza gelmeye ihtiyacım var hadi siz anlatın ben de destek bulayım sizden...
evet arkadaşlar bayadır yazamadım ama bilgilenmek değerlendirmek isteyen olursa diye iyisiyle kötüsüyle geçen 2.5 ay sonundaki değişimi belirteyim.
ilk 2 hafta zaten ham olan vücut çalıştığından kilo veriyorsunuz ben 1 haftada 1 kilo verdim mesela :)
1. ay sonu ölçülerim alındı ilk ay toplamda 46 cm inceldim 1 kilo verdim ama yağ oranım %0,5 arttı bu kötü oldu
2. ay sonu kilom aynı kaldı ölçülerim yer değiştirdi misal göğüs 88 den 93 e çıkarken basen 109 dan 103 e düştü 2. ayın sonunda ilk başladığım günden 46 cm daha inceydim yağ oranım % 1 düştü ve umduğumu bulamayacağımı anladım..
Şimdi 15 günüm kaldı 3 ayın bitmesine ölçülerde de kiloda da şuan değişiklik yok zaten işletme sahibi de b-fit kilo verdirmez dedi geçen gün oysa kayıt yaptırırken hiç öyle söylenmemişti
Sonuçta normal bir spor salonu daha cazip gelmeye başladı sonuçta 7 gün açıklar akşam 8'de de biz gidiyoruz demiyorlar 11'e kadar açıklar hafta sonu tatil gününde de gidip yapabilirim diye düşünüp ay başında evime yakın bir spor salonuna yazılıyorum :) B-fit macerası boşa gitti denilebilecek bir 200 tl iyi ki gitmişim de tanımışım diyebileceğim birçok arkadaşımla ve keyifli sohbetlerimizle burada bitiyor.
Kilo verme amacım yok ben zaten zayıfım ama selülitlerden biraz kurtulsam yada etim sıkılışsa biraz diyenler hareket berekettir , bu şartlarda b-fit düşünülebilir..
bence boğazı tutup doğru diyet yaparsan ve sporla kesinlikle kilo verirsin...yağ oranın düşmemesi yani yağdan kilo verememmen beslenmende bir yalnışlık olduğunu gösterir..mesala ben diyetime uyarken baya yağdan kilo verdim..ama yazlıkta çok kaçamak yaptım gene az da olsa kilo verdim ama yağ oranım arttı..yani kaçamak hemen kendini gösteriyo..sadece dikkatli ve doğru beslenirsen ve kilo vermeni etkileyecek bir sağlık problemin yoksa kesin kilo verirsin...sadece düzenli yürüyerk ve evde yer hareketleri yapark bile zayıflanabiliyo..illa b-fit yada spor salonu şart değil..kolay gelsin...
Konunun başlığından da görebileceğiniz gibi konu nasıl zayıfladık yada zayıflama yöntemlerimiz değil;b-fit ne işe yarıyor orda zayıflanıyor mu bunu öğrenmek için gelenlere fikir olsun diye yaşadıklarımızı yazıyoruz.. Yine de fikriniz için teşekkürler ama kilo vermenin nasıl birşey olduğunu ve nasıl yapıldığını tabi ki biliyorum uzman desteği aldığım dönemde oldu şuan kilo konusunda iyiyim.Benim sıkıntım kilo verdikten sonra ki sıkılaşma buda b-fit le malesef yeterli değil..
Malum sağlık sebeplerinden bir türlü gidip yazılma fırsatım olmadı ama yarın büyük ihtimalle görüşmeye gideceğim. Benim çevremde giden ve çok çok faydasını gören arkadaşlarım var.
Zaten Bostanlı şubesine gideceğim ve sağolsun daha üye bile olmadan görüşmek için aramıştım daha sonra doğum günümde bile beni aradıklarında şaşırdım.
Oldukça ilgililer ve değer veriyorlar insana.