B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

bu arada kızlar niye hiçbirinizden ses çıkmıyo nasıl gidiyo, faydasını görenler nasıl ne ölçüde görüyolar..?? gaza gelmeye ihtiyacım var hadi siz anlatın ben de destek bulayım sizden...

bugun annemle denemeye gittik burayi =) annem 2. turda pes etti ben sonuna kadar devam ettim. sonuc olarak 3 aylik kaydimi yaptirdim. hem evime cok yakin hem de gunde 30 dk hicbirsey. kilo veremesem de sikilasmak da bir sey. ben asiri yorulmadim ama baya ter attim yari msaat sonunda.

aletler deiglde iki alet arasi geciste yapilanlar yoruyor en cok

80.700 le başladım 1.67 boyum
78.7 bi ayda oldu
2. ayıma geçtim şimdi
güzel dileklerin için sağol bu ayda bitsin 3 aylık alıcam
Çok zayıflamalarım oldu ama hiç birinde sağ bacğım 5 sol bacağım 6 cm incelmedi
İncelmek harika birşey

Son düzenleme:
bugün bende gidip denememi yaptım çok zevkli ve yorucu değildi tabi ilk 1 hafta böyle imiş ilerledikçe hareketlerde zorlaşmaya başlıyomuş çok tatlı bi antrenör ile yaptım denememi her aleti anlattı bana nasıl kullanılacağını ince ayrıntısına kadar 3 tur hiç zorlanmadım ama sırılsıklam oldum keyifle gidicemm ve faydasıda oluck inşallah

arkadaşlar bende dün gittim deneme turuna bi arkadaşımla 2 tur yaptırdılar sadece 3. turu kayıt olmaya kara verirsek yapıyolarmış, kayıt olduk ama yinede 3. turu göremedik :) ilk 5 dk içinde sırılsıklam terledik dilimiz damağımıza yapıştı ama dayandık sonra soğuma hareketlerini yaptık ve çıktık salondan ama akşam eve gelince sahiden zayıflatıcak mı işe yarıyacak mı diye düşünmeden edemedim çünkü acilen zayıflamam gerekiyo diyetle birleştiricem mümkün olduğuncada spor çıkışı yürümeyi düşünüyorum bakalım nasıl bi etkisi olucak arada sırada girip yazarım bu arada çok soran olmuş ben 3 aylığını 200 tl ye anlaştım biraz pazarlık yapmaktan bişey olmaz dimi

canım hiç merak etme bikaç haftaya faydasını göreceksin ben eminim ben daha yeni başladım geçen hafta 3 kere gittim bu hafta akşamları toplantılarım olmasından dolyı hiç gidemedim ama şimdiden kendimi iyi hissetmeye başladım zayıflamadım henüz ama sanki giydiğim şeyler daha bi yakışmaya başladı tabi bu biraz da psikolojik ama önemli olan da psikolojimiz düzgün motivasyonumuzun yüksek olması... ama ben yediklerime dikkat ediyorum aynı zamanda, olabildiğince her yere yürüme gitmeye çalışıyorum bi de sabah akşam ılık limonlu suyla beraber kayısı ve incir yiyorum... sen de yürüyüş yapmayı düşünüyomuşsun madem kesinlikle faydasını göreceksin ben inanıyorum...

bende b-fit e yaklasık 3 aydır gıdıyorum ınanın hıc bır etkısı yok kesınlıkle gıtmeyın yarım saat cok kısa bı sure hemen gidelim yenı uye gelsın cabuk gıtsınler vs aletlerde 30 sn ne yararı olucak tam ısınıcaksın kalkıyorsunn sakın gıtmeyın ben pişmanım

inşallah toparlıo gibiyim ben haftada 5 gün gidiyorum acayip terliyorum tempo zorlamıyo ama ciddi terletiyo dün şortla gittim diz kapaklarımdan terler boncuk boncuk olmuştu e tabi biraz ceremesini çekmiyo değilim bu kadar terleyince doğal olarak duş alıyorum sonra eve gidiyorum derken 2 günde kaptım şifayı

Bi kaç gündür kimseden ses çıkmıyor ama ben yinede yazayım :) salı günü yani b-fit e tam 7. kez gidişimde arkadaşımla birlikte tartıya çıktık arkadaşım 62,1 ben 75,2 kiloyduk başladığımızda şimdi o 61,2 ben 74,5 kilo çıktık yaklaşık 1 kilo vermişiz yediklerime dikkat ettiğim söylenemez ama tartıdaki eksilmeyi görünce hem ayın fiti olmak için hem de yapabileceğime inandığım için diyetime başladım. hımmm bu arada akşam saat 8,30 da tartıldık dolayısyla sabah aç karna tartılmış olmadığımızdan 700/800 gram düşmemiz söylendi ama ben birebir yazıyorum ki kafa karışıklığı olmasın diye.. B-fit olur yada olmaz bilmiyorum ama mutlaka hayatınıza bi etkinlik katın ve bi arkadaşınızla yapın bunu o zaman daha sorumlu hissediyorsunuz kendinizi kaçamak yapamıyorsunuz

kuzenim 2 gun gitti pişman oldu parayıda ödediği için geri alamayacağız malesef. bi kere saçma geldi bana yönmetmleri. mesela hemen bir dakikada ısınırmı insan. hop sure bitti oraya hop oraya yapıyorlarmış. birkaç tane alet var zaten. çok yoruldu o 2 gunde. hiç nefes alacak zamanı olmamış yarım saatte ordan oraya ordan oraya. tavsiyem spor salonlarına yazılın buraya değil

evet arkadaşlar bayadır yazamadım ama bilgilenmek değerlendirmek isteyen olursa diye iyisiyle kötüsüyle geçen 2.5 ay sonundaki değişimi belirteyim.

ilk 2 hafta zaten ham olan vücut çalıştığından kilo veriyorsunuz ben 1 haftada 1 kilo verdim mesela :)
1. ay sonu ölçülerim alındı ilk ay toplamda 46 cm inceldim 1 kilo verdim ama yağ oranım %0,5 arttı bu kötü oldu
2. ay sonu kilom aynı kaldı ölçülerim yer değiştirdi misal göğüs 88 den 93 e çıkarken basen 109 dan 103 e düştü 2. ayın sonunda ilk başladığım günden 46 cm daha inceydim yağ oranım % 1 düştü ve umduğumu bulamayacağımı anladım..

Şimdi 15 günüm kaldı 3 ayın bitmesine ölçülerde de kiloda da şuan değişiklik yok zaten işletme sahibi de b-fit kilo verdirmez dedi geçen gün oysa kayıt yaptırırken hiç öyle söylenmemişti

Sonuçta normal bir spor salonu daha cazip gelmeye başladı sonuçta 7 gün açıklar akşam 8'de de biz gidiyoruz demiyorlar 11'e kadar açıklar hafta sonu tatil gününde de gidip yapabilirim diye düşünüp ay başında evime yakın bir spor salonuna yazılıyorum :) B-fit macerası boşa gitti denilebilecek bir 200 tl iyi ki gitmişim de tanımışım diyebileceğim birçok arkadaşımla ve keyifli sohbetlerimizle burada bitiyor.

Kilo verme amacım yok ben zaten zayıfım ama selülitlerden biraz kurtulsam yada etim sıkılışsa biraz diyenler hareket berekettir , bu şartlarda b-fit düşünülebilir..

bu arada kızlar niye hiçbirinizden ses çıkmıyo nasıl gidiyo, faydasını görenler nasıl ne ölçüde görüyolar..?? gaza gelmeye ihtiyacım var hadi siz anlatın ben de destek bulayım sizden...

ben mart ayından beri gidiyorum..memnunum 73 kilo ile başladım.şuan 64 kiloyum..boyum 162..yağ oranım %40 idi..%32 düştü..ben b-fitle beraber diyetisyenede gittim..öyle kilo verdim..şuan yazlıktayım çok kaçamaklarım oldu..koca yazda 2 kilo verebildim..ankaraya dönünce ipleri tekrar sıkıcam..bence doğru diyet yapmayan hiç kimse sadece sporla kilo veremzler..bunu kendimde de denedim..hatta üste kilo da alırsın spor yaparark..ben fitnes yaparken almıştım mesela..boğazını tutacaksın ve düzenli spor yapacakasın..arada kaçamaklar illa ki oluyo..ama bırakmıcaksın..hemen diyetine tekrar döneceksin..kendi kendine BEN BUNU YAPABİLRİM BAŞARABİLİRM diye motive edeceksin..bu arada b-fite haftada 3 gün gidiyorum...herkese kolay gelsin

bence boğazı tutup doğru diyet yaparsan ve sporla kesinlikle kilo verirsin...yağ oranın düşmemesi yani yağdan kilo verememmen beslenmende bir yalnışlık olduğunu gösterir..mesala ben diyetime uyarken baya yağdan kilo verdim..ama yazlıkta çok kaçamak yaptım gene az da olsa kilo verdim ama yağ oranım arttı..yani kaçamak hemen kendini gösteriyo..sadece dikkatli ve doğru beslenirsen ve kilo vermeni etkileyecek bir sağlık problemin yoksa kesin kilo verirsin...sadece düzenli yürüyerk ve evde yer hareketleri yapark bile zayıflanabiliyo..illa b-fit yada spor salonu şart değil..kolay gelsin...

Konunun başlığından da görebileceğiniz gibi konu nasıl zayıfladık yada zayıflama yöntemlerimiz değil;b-fit ne işe yarıyor orda zayıflanıyor mu bunu öğrenmek için gelenlere fikir olsun diye yaşadıklarımızı yazıyoruz.. Yine de fikriniz için teşekkürler ama kilo vermenin nasıl birşey olduğunu ve nasıl yapıldığını tabi ki biliyorum uzman desteği aldığım dönemde oldu şuan kilo konusunda iyiyim.Benim sıkıntım kilo verdikten sonra ki sıkılaşma buda b-fit le malesef yeterli değil..

bence sen faydasını görememişsin tek basına diyet tek basına spor bir işe yaramaz 2 sini bir aradayaparsan anlamlı olur yağdanda verırsın kılo kanımca

Arkadaslar merhaba,
Ben dogum yaptiktan 2 ay sonra 9 kilo fazlaligimi vermek icin B-fite basladim. Gecen hafta ilk olcumlerim yapildi. 3.3 kilo vermisim ve 24 cm. incelmisim. Bence platese gore cok daha eglenceli. Muzik esliginde yapildigi icin ve ortam da neseli oldugu icin hic sikilmadim. Haftada 6 gun acik. Ben genelde 4-5 gun gittim. Diyet yapmadim cunku emziriyorum. Fakat karbonhidrat ve yagi mumkun oldugunca kistim ve bol su ictim. (Halen de ayni seyleri yapiyorum)
B-fite gidip de faydasini gormeyenler hareketleri dogru ve hizli yapmio olabilirler.

bende başlayacam inşş.pendik kurtköy şubesi açılacak onu bekliyorum..ben zayıflamak istemiyorum zaten 50 kiloyum ama sıkılaşmam lazım..bencebu spor arkadaşların dediği gibi daha çok sıkılaşmaya yönelik bir spor..inş faydasını görürüm ve sizlerlede paylaşırım

Malum sağlık sebeplerinden bir türlü gidip yazılma fırsatım olmadı ama yarın büyük ihtimalle görüşmeye gideceğim. Benim çevremde giden ve çok çok faydasını gören arkadaşlarım var.
Zaten Bostanlı şubesine gideceğim ve sağolsun daha üye bile olmadan görüşmek için aramıştım daha sonra doğum günümde bile beni aradıklarında şaşırdım.
Oldukça ilgililer ve değer veriyorlar insana.

ben çok memnunum b-fitten..kesinlikle tavsiye ediyorum..3 gün gitmeyin hemn tel ederler..ne oldu gelmediniz?takip ederler özel günler de aralar..etkinlilker düzenlenir..hatta gezi bile yaparlar

b fit e gittim 1 ay hiç eğlenceli değildi.Bi yürüyüş kadar keyif vermedi bana.Çok yorucuydu, bütün aletleri kullanıyoruz nabız ölçülüyor dinleniyoruz devam ediyoruz 3 tur böyle geçiyor. Ter içinde kalıyor muydum evet ama söylenildiği gibi zinde bi şekilde eve dönemiyordum.Hatta bi keresinde başım fena halde döndü bayılacak gibi oldum mide bulantısı da yaşadım.Açıkçası çok zorlama bir spor tehlikeli olabilir bazıları için.Hatta ilk kayıtta acil durumda aramamız için numara bile sordular.Bilemiyorum tabi herkesin farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…