B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

sadece pazar günleri kapalı diğer günler açık..yarım saat yapılan bir spor faydası saatine göre şaşırtıcı 3 gün oldu ben başlayalı inanılmaz sıkılaşma oldu bende göeğim küçüldü bacaklarım sıkılaştı..kollarımda incelme oldu farkedilir derecede bence tüm kadınlar gitmeli rahat bi ortam..ben yeni mahalledeyim çayyolundakine gidiyorum....etkisini kısa sürede gördüğüm için tekrar yazma gereği duydum..

Ya bende 2 aydır gıdıcem ama devamlı ertelıyorum.Bugun kesın gıdıp kayıt olucam.Kadınlar gunu ıcın ozel ındırım guzelmıs onu yakalamaya calısıcam.Bu kadar ınsan yanılıyor olamaz heralde.

Bide benım onerım bu sayfayı biraz hareketlendirmek.Müsait olan ve B-Fite giden arkadaslar hergun burda fıkır ve yasadıklarını paylassınlar dıyorum.Konu hakkında bılgı almak ısteyen baya bı arkadas var cunku

arkadaşlar istanbul merdivenköy b-fit'e yarın kayıt olmaya gidicem. fiyatlar ne kadar? ve merdivenköy b-fit'e giden var mı aranızda?

bende 1 ay küsürdür b-fite gidenlerden biriyim. tek başına b-fit zayıflatırmı bu konuda yardımcı olamıcam çünkü ben diyetle birlikte b-fite gidiyorum. kilo verme yaşadm 3-4 kilo kadar 1 ayda verdim. vücudumun inceldiğinide düşünüyorum açıkçası ama henüz ölçtürmedim kendimi. şunu söyleyebilirim kot giydiğimde göbeğimden ve yanlarımdan taşan o ufakta olsa fazlalık artık yok, kol ve bacaklarım dahada sıkı. sabah işe giderken dolabımı açtıgımda bunla rahat edemem bu sıkar bu boğar dediğim kıyafetlerimin sayısı oldukça azaldı

herşeyden öte manevi olarak insan kendini oldukça iyi hissediyor. mesela ben en geç altıbuçukta akşam yemeğimi yiyor yedibuçuk gibi b-fite gidiyorum. antrenorle birlikte olan sporumu yarım saatte tamamladıktan sonra bi yirmi dakikaka kadar kendim çalışıyorum. sopayla sağa sola belimi çeviriyor mekik aletinde çekebildiğim kadar mekik çekiyorum plates lastiğni ayağımın altına koyup yanlara doğru esneme çalışıyorum. en son yere yan yatıp 50 kez sağ 50 kez sol bacağımı kaldırıp indiriyorum. bu serbest çalışmalarım bitince b-fitin egzersiz sonrası yapılan esneme hareketleriyle sporumu bitiriyorum toplamda 1 saat falan takılmış oluyorum içerde. he serbest çalışmayı daha da uzatabilirim bu tamamen size ait birşey 50 değil 100 kez çalışın ama inanın dermanım kalmıyor artık benim

ama aşırı kilolular için durum nasıl olur bilemiyorum açıkçası daha kan ter içinde saatlerce spor yapılması gereken durumlarda b-fit pekde uygun olmayabilir. çünkü ilk başlarda yaşanan aşırı yorulma ve terleme durumu b-fite birkaç hafta devam edince rutine bağlayabiliyor. 3 set çalıştığımız aletler ve programlar beni eskisi kadar zorlamıyor mesela şu an.

benim için b-fitin avantajlarını; evime çok yakın olması, kısa sürmesi, beni çok zorlayacak bir programı olmamasından spora gitmeye üşendirmemesi olarak sıralayabilirim. buna rağmen yakınınızda b-fitten başka spor salonu yoksa ve sporda yapmanız gerekiyorsa hangi kiloda olursanız olun yinede gitmenizi tavsiye edebilirim boş durmaktan iyidir. inanın spor salonunun eve yakınlığu çok çok önemli devamlılık açısından.

Benim de evime yakın olduğundan bugün bir gidip göreyim neymiş ne değilmiş dedim ve pazartesi başlamaya karar verdim. Ama korkuyorum da çünkü normalde çoook hareketsiz bir insanım, orada ben gittiğimde çalışmakta olan kızları gördüm de kan ter içinde :44: gidip de rezil olmak var

yarın bende küçükçamlıca şubesine bakacağım ama kararsızım çünki 98 kiloyum nasıl olacak gidermi sizce bu kilolar

valla arkadaslar 10 gun oldu baslayali b fite..haftada en az 3-4 gun gitmeye calisiyorum.zevkli..ilk gunler zorlaniyordum ama simdi daha iyi..30 dk ise yarar mi diye dusunuyordum ama hizli yapildigindan bence ise yarayacaktir diye dusunuyorum..
bu arada selam nickindeki arkadasim bende 98 kg yum))))bakalim nasil olacak??

kızlar ben çok kararsız kaldım evime yakın ona b-fite gittim spor aletleri birbirine çok yakın yani odası küçük açıkçası bi grupta 8-10 kişi ile çalışıyosun buda içe içe bir çalışma demek. diğerleride böylemi acaba. Elin kolun neredeyse diğerine değecek şekilde. içime sinmedi ama sırf evime yakın diye kayıt yaptırsammı dşye düşünüyorum

Kızlar dün b-fitin bi şubesinde 1 saatlik deneme seansına gittim. 20 dk falan kaldım. hiç bir ısınma hareketi yaptırmadan direk salona alıyrlar. hemen başlıyosun 30 saniyede bir zil çalışyo ve yer değiştiriyorsun. Sanıyorum 10 kadar alet var toplamda 3 tur dönüyosun yani 1 aleti sadece 90 saniye kullanabiliyosun. buda bana çok etkili gelmedi. bi de benim gittiğim yerde bi düzensizlik ilgisizlik vardı. Ben beğenmedim yani.

Eğer gitmek isterseniz deneme senalarına katılın derim en azından fikriniz olur.

Şubat_01 özel msj gönderemiyorum mail adresini verirsen oraya cvp göndereyim

Eylül ayında görüşmüştüm B-fit ile ama tatildi bayramdı tembellikti derken kaldı. Kilolarım da benle beraber kalmaya devam etti :) Evlendiğimden beri tam 12 kilo aldım :) Bugündü yarındı derken sonunda gaza geldim ve deneme seansına gittim. Ankaradayım ben, işime en yakın olan salona gidiyorum. Tunalı Şube.

Hocalar çok güler yüzlü, samimi, yardımsever, yönlendiriyorlar.

Salonda 9 tane alet var, her aletin arasında step tahtaları var. Toplamda 3 tur yapılıyor. Step tahtasında ısınma hareketleriyle başlanıyor. Zil caldıktan sonra alete geçiliyor, tekrar zil çaldığında step tahtasına, hangi hareketin yapılacağını hoca gösteriyor. Doğru nefesler icin uyarıyor. 3 tur bittikten sonra esneme hareketleriyle bitiriliyor. Toplamda 30-40 dakika sürüyor.

Geçen hafta hem nabzım hızlandığı için, hem de cok yorulduğum icin 3 turu tamamlayamadım. Ama bu hafta 3 turu tamamlamaya başladım. Her öğlen 12 de gidip 13te çıkıyorum. Hem cok mutluyum hem de sıkılaştığımı hissediyorum. Diyete de 2 hafta önce başlamıştım 2,5 kg vermişim.

Yarım saat deyip gecmeyin, ömrümden ömür gidiyor :) Ama çıktığımda çok mutlu oluyorum, boynum ve belim eskisi kadar agrımıyor.

Son düzenleme:
bende avcılar şubesine gitmeyi düşünüyorum...fiyatlar hakkında bilgi verebilicek olan varmı???

bende avcılar şubesine gitmeyi düşünüyorum...fiyatlar hakkında bilgi verebilicek olan varmı???

Ben kadınlar günü kampanyasından yararlandım, 3 ay 225 lira. Mekana göre değişiklik gösterebilir fiyat....

bende shapess for women e başladım,4.günümdeyim...b-fit ile aynı paralelde çalışma sistemleri...sadece isimleri farklı...ilk 2 gün tır çarpmış gibi gezdim bugün iyiyim...170 cm boyunda 63 kiloyum ama yağım fazla çıktı yaşıma göre 33 tü galiba yağı kestim,azıcıkta diyet ama asıl önemli şeyleri konuşalım burada bence...sporla birliktr doğru beslenme şart...yanlış beslenme ile yağlar değil kaslar eriyor...nette araştırma yapıyorum birkaç gündür...spor öncesi ve sonrası yenmesi gerekenler için...bence kilo veremeyen arkadaşlar yanlış besleniyorlar...mesela bir teyze tereyağlı pilav yerken 2. ayını bitirmiş,100 gr almış ama 23 cm incelmiş...bir de diyet yapsaydınya teyzecim dedim,ah be yavrum hiç dayanamam tatlıya tuzluya dedi

şimdi spora gidiyorum ama dönünce cidden bu beslenme konusunu konuşalım derim..bir elin nesi var iki elin sesi var

Sen günde bir bardak yağ da içsen bişey değişmez. Yediklerine dikkat etmen lazım, katıyağlardan vs uzak durman lazım. Ben yemeklerime hala yağ koruyorum ama bu yarım yemek kasıgı. Salatalarıma da gezdiriyorum ama abartmıyorum.

Aslında burası soru cvp, ben bi topik acayım bari :)

bencede kesinlikle aç bir topik

ince işler varmış bilmediğim...mesela spordan sonraki ilk yarım saat altın saat olarak söyleniyor...boşalan depolar yüzünden vücut alarma geçiyormuş ve en kolay yakıta koşuyormuş yani kaslara...içilen 200 cc meyve suyu özellikle üzüm suyu bu alarmı durdurup yağları yakmaya yönlendiriyormuş vücudu...gece yatmadan önce içilen bir bardak süt sporda yorulan kasları tamir edip,kuvvetlendiriyormuş vs vs...o kadar ince detay var ki...spor yapıp kilo alanları gördükçe aman diyorum...dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım ama di mi?

arkadaşlar buradaki yorumlar okunduğunda hakikatten kafa karıştırıyor.. kimi faydalı kimi faydasız falan filan..ama kesinlikle karışmasın çünkü
,,,.ben 4 aydır b-fit üyesiyim (isteyene merak edene özelden cevap verebilirim).haftanın 4 günü gidiyorum .arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.ilk başta 30 dakikayı duyunca aa neye yetecek çok kısa etkili olmaz diye düşünmüştüm (arkadaşım 4 ayda acaip güzel kilo vermişti herşeyden önce ciddi anlamda daralmıştı)30 dakika yetmez diye.....ancak ne zamanki başladım o zaman gerçeği gördüm.inanılmaz ter atıyorum 30 dakikada.üzerimde penye sırılsıklam oluyor.. süre gayett yeterli ve oldukça verimli.diyet yapmadığım(yapamadığım) halde ilk ay 50 cm incelerek ayın birincisi oldum.ayrıca 1.5 kilo da yağdan gitti...2.ay yağdan veremesem de kilodan 3 kilo verdim.3.ay gidemedim sağlık problemlerimden dolayı ama kilomu gene de korumuşum ve yağdan 1kg vermişim hemde ufak ufak incelmeye devam etmişim(inanılır gibi değil vallahi ben de inanamadım).şimdi 4.aydayım.bel fıtığımdan dolayı doktorum bana salon sporu yapmamı yasakladı .ama doktoruma rağmen ben devam ediyorum çünkü incelmek daralmak ve ter atmaktçok mutluluk veriyorve kendimi şanslı hissediyorum.B-fitte.enerji ve motivasyon buluyorum.çok sıkıntı olduğunda gitmiyorum ağrılarım olduğunda.. ama kesinlikle bırakmıyorum....diyet yapmasanız bile düzenli spor yaptığınız için kaslarınız sürekli çalışıyor ve kesinlikle ama kesinlikle sıklaşıp incelebiliyorsunuz.allah arkadaşımdan binlerce kez razı olsun..
yani demem o ki kilo vermeseniz bile kesinlikle tavsiye ediyorum moral-motivasyon-enerji-fit bir vücut(düzenli yaparsanız)veeeee herşeyden önemlisi de arkadaşlar günün istediğiniz saatinde oluşu en büyük avantaj.istediğin saatte üstelik yarım saat benim için en doyurucu özelliği..vallahi arkadaşımdan sonra beni en çok tatmin eden olay saatlerin serbest oluşu oldu.
benim gibi diyet yapamayanlar ama kilo verip daralmak incelmek isteyenler için ideal..daha ne diyeyim artık gerisi size kalmış hepinize sağlıklı güzel günler......

arkadaşlar buradaki yorumlar okunduğunda hakikatten kafa karıştırıyor.. kimi faydalı kimi faydasız falan filan...ben 4 aydır b-fit üyesiyim (isteyene merak edene özelden cevap verebilirim).haftanın 4 günü gidiyorum .arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.ilk başta 30 dakikayı duyunca aa neye yetecek çok kısa etkili olmaz diye düşünmüştüm (arkadaşım 4 ayda acaip güzel kilo vermişti herşeyden önce ciddi anlamda daralmıştı)30 dakika yetmez diye.....ancak ne zamanki başladım o zaman gerçeği gördüm.inanılmaz ter atıyorum 30 dakikada.üzerimde penye sırılsıklam oluyor.. süre gayett yeterli.diyet yapmadığım(yapamadığım) halde ilk ay 50 cm incelerek ayın birincisi oldum.ayrıca 1.5 kilo da yağdan gitti...2.ay yağdan veremesem de kilodan 3 kilo verdim.3.ay gidemedim sağlık problemlerimden dolayı ama kilomu gene de korumuşum ve yağdan 1kg vermişim.şimdi 4.aydayım.bel fıtığımdan dolayı doktorum bana salon sporu yapmamı yasakladı .ama doktoruma rağmen ben devam ediyorum çünkü çok mutlu oluyorum b-fitte.enerji ve motivasyon buluyorum.çok sıkıntı olduğunda gitmiyorum ağrılarım olduğunda.. ama kesinlikle bırakmıyorum....diyet yapmasanız bile düzenli spor yaptığınız için kaslarınız sürekli çalışıyor ve kesinlikle ama kesinlikle sıklaşıp incelebiliyorsunuz.
yani demem o ki kilo vermeseniz bile kesinlikle tavsiye ediyorum moral-motivasyon-enerji-fit bir vücut(düzenli yaparsanız)veeeee herşeyden önemlisi de arkadaşlar günün istediğiniz saatinde oluşu en büyük avantaj.istediğin saatte üstelik yarım saat benim için en doyurucu özelliği..
benim gibi diyet yapamayanlar ama kilo verip daralmak incelmek isteyenler için ideal..artık gerisi size kalmış hepinize sağlıklı güzel günler......

merhaba arkadaşlar ben de dün kocaeli b fite gittim deneme amaçlı bugünde kayıt yaptıracağım
ilk denemem: acayip yoruldum 30 dakika banada az gelmişti :)
terden sırılsıklam oldum bakalım bugün ölçüm yaptıracağım gün gün yazacağım buraya b fit günlüğümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…