B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

hayırlı olsun..bende 2 aydır gidiyorum..4 kilo verdim..ama boğazını tut mutlaka..emekler boşa gitmesin..

Zaten diyetisyenle destekliyorum daha ne yapabilirim bilmiyorumda .. Bir üye diyor 1500 kalorilik diyet yapıyorum hemde b-fit 4,5 kilo verdim 44 cm de incelmiş bu ay diyetisyenmi dedim yok netten buldum. Diyetisyene gidemiyorsanız oradan buradan bulduğunuz kan sayımsız tahlilsiz yapılan diyetin dönüşü daha beter oluyor. Sadece boğaz tutmak değil doktor kontrolünde tutmak. Ben oğluma gebe kalmadan 22 kilo vermiştim gebelik emzirme dönemleri vs derken dahada üzerine eklenerek döndü çünki evde kendi kendime diyetisyensiz yaptım.

yaa kızlar bişe sorucam ben sizee bu hani ölçüm yapılıyo diyosunuzya nerelerden ölçüm yapılıyo göğüs,göbek,basenmi sadece yoksa kollar bacaklarda dahilmi

Zaten diyetisyenle destekliyorum daha ne yapabilirim bilmiyorumda .. Bir üye diyor 1500 kalorilik diyet yapıyorum hemde b-fit 4,5 kilo verdim 44 cm de incelmiş bu ay diyetisyenmi dedim yok netten buldum. Diyetisyene gidemiyorsanız oradan buradan bulduğunuz kan sayımsız tahlilsiz yapılan diyetin dönüşü daha beter oluyor. Sadece boğaz tutmak değil doktor kontrolünde tutmak. Ben oğluma gebe kalmadan 22 kilo vermiştim gebelik emzirme dönemleri vs derken dahada üzerine eklenerek döndü çünki evde kendi kendime diyetisyensiz yaptım.

canım bende diyetisyene gidiyorum..boğazı öle tutuyorum..benim yağ oranım yüksekti baya..15 günde bir dr gidiyorum ölçüyo..allahtan hep yağdan veriyorum..daha da kaçamaklarım var..kaçamaklarım olmazsa daha çok verirdin dedi diyetisyen..ankaradaysan diyetisyenimn adını verebilirim..ben çok memnunum sıkmıyo beni...

Son düzenleme:
Ben İstanbuldayım cnm B-Fite başlayalı 20 gün oldu ve sabah itibariyle 3,300 vermişim bakalım ölçümüm 3 haziranda alınacak neticeyi bildiririm heyecanlıyım :)

Ben 17 yaşındayım ve 2 aydır b-fite gidiyorum. Toplamda 7 kilo verdim ve 74 cm inceldim. Özel bir diyet uygulamadım sadece yediklerime dikkat ettim. B-fit gerçekten çok işe yarıyor herkese tavsiye ediyorum :)

Ben İstanbuldayım cnm B-Fite başlayalı 20 gün oldu ve sabah itibariyle 3,300 vermişim bakalım ölçümüm 3 haziranda alınacak neticeyi bildiririm heyecanlıyım :)

merak ettim ölçüler ne alemde bide nerden ne kadar zayıflamışsın onuda yazarmısın ayda 40-50 cm inceldim diye yazıyolar sitesinde bu cm ler nerden ve ne kadar gidiyo çok merak ediyorum yaa :44:

merak ettim ölçüler ne alemde bide nerden ne kadar zayıflamışsın onuda yazarmısın ayda 40-50 cm inceldim diye yazıyolar sitesinde bu cm ler nerden ve ne kadar gidiyo çok merak ediyorum yaa :44:

Bugün bir ayı doldurdum ölçümde 6.100 kg vermişim ve toplamda 71 cm incelmişim en büyük inceleme belden 12 cm olmuş hatırladıklarımı yazayım ama eminde değilim alt baldırlardan 3'er cm kollardan 3'er cm belden 12 göğüsten 8 göğüs altı 8 böyle böyle gidiyor cnm .. Ayın galibi oldum ama ödül verecekler mi bilmem :) Ben sitesinde gördüm ayın birincisine şu bu indirim diyorlardı ..

Bugün bir ayı doldurdum ölçümde 6.100 kg vermişim ve toplamda 71 cm incelmişim en büyük inceleme belden 12 cm olmuş hatırladıklarımı yazayım ama eminde değilim alt baldırlardan 3'er cm kollardan 3'er cm belden 12 göğüsten 8 göğüs altı 8 böyle böyle gidiyor cnm .. Ayın galibi oldum ama ödül verecekler mi bilmem :) Ben sitesinde gördüm ayın birincisine şu bu indirim diyorlardı ..

:KK52:tebrik ederim cnm 6kilo 100 gr 71 cm incelme kesin 1 beden incelmişsindir ne güzel yaaa çok kıskandım valla benimde bugün kontrolüm vardı diyetisyenime dedim b-fıte başlamayı düşünüyorum olmaz dedi şu anda kas yapar iri yarı kaslı bi kadın olursun dedi :KK14:9 kilo sonra koruma programına geçince başlıcaksın dedi şu anda 14 kilo verdim sadece 2 beden (46=42)inceldim bende istiyorum yaaa:KK43:

Tatlım Benim; Diyetisyen konuya ağır kardiyo diye bakmış olabilir. Çünki B-Fitte esas olan kas yapmak değil yağı eritmek ve kası sıkılaştırmak o yüzden aletlerde kendi kas kuwetinde çalışıyor ve ağır egzersiz yok. Düşün ben bir aydır hergün 20'den 5 set ağırlık çalışıyorum hocanın gösterdiği hareketler dahilinde ama kollarımdan 3 cm gitmiş pazu derler ya sıkıyorum birşey yok mesela en basit örneği böyle verebilirim sana o yüzden bence sen diyetisyenine uyma ve biran önce başla derim. Çünki ben bu incelmeyi gördükten sonra keşke daha önce başlasaymışım diyorum. Ortam sıcak hele ev hanımları için birebir ben tüm gün çocuğumla uğraşan bir anneyken şimdi daha sosyal takılmaya başladım sadece sporla diyebilirim. 6 kg verdim ama acayip farkedildi akrabalarım bile çok erimişsin diyorlar. Çünki sıkılaşma şahane evet bir beden inceldim ama şuanda olduğum kilodan daha az görünüyorum. Ve ve benim en dert ettiğim doğum sonrası alt göbek sarkması ve memelerin yumuşamasıydı şuanda alt göbeğimde hiç sarkma kalmadı hepsi toparlandı.

Tatlım Benim; Diyetisyen konuya ağır kardiyo diye bakmış olabilir. Çünki B-Fitte esas olan kas yapmak değil yağı eritmek ve kası sıkılaştırmak o yüzden aletlerde kendi kas kuwetinde çalışıyor ve ağır egzersiz yok. Düşün ben bir aydır hergün 20'den 5 set ağırlık çalışıyorum hocanın gösterdiği hareketler dahilinde ama kollarımdan 3 cm gitmiş pazu derler ya sıkıyorum birşey yok mesela en basit örneği böyle verebilirim sana o yüzden bence sen diyetisyenine uyma ve biran önce başla derim. Çünki ben bu incelmeyi gördükten sonra keşke daha önce başlasaymışım diyorum. Ortam sıcak hele ev hanımları için birebir ben tüm gün çocuğumla uğraşan bir anneyken şimdi daha sosyal takılmaya başladım sadece sporla diyebilirim. 6 kg verdim ama acayip farkedildi akrabalarım bile çok erimişsin diyorlar. Çünki sıkılaşma şahane evet bir beden inceldim ama şuanda olduğum kilodan daha az görünüyorum. Ve ve benim en dert ettiğim doğum sonrası alt göbek sarkması ve memelerin yumuşamasıydı şuanda alt göbeğimde hiç sarkma kalmadı hepsi toparlandı.

cnm bende aynı sen gibi düşünüyorum b-fıte gidipte zayıflayanların resimlerine bakıyorum hepsi deli gibi incelmiş ama ben öle halterci kasları falan göremedim gayet güzel bi vücuda sahip olmuşlar bende dinlemeyip başlıcam inşallah kıım 15 gün sonra okula başlıyo rahat rahat gidicem :KK52:

ben 17 yasindayim ve verdigim 6 kiloyu aldim yine 90 oldum kendi basima veremeyecegimi kabul ettgim icin bi spor salonuna yazilmak istiyorum incelmelerinizi gorunce b-fit aklima yatti fakat kilolu olanlar icin daha yogun spor yapacaklari bi yer secsin diyenler de olmus acikcasi biraz kafam karisti yardimci olursaniz fikir vermemde sevinirim :)

ben 17 yasindayim ve verdigim 6 kiloyu aldim yine 90 oldum kendi basima veremeyecegimi kabul ettgim icin bi spor salonuna yazilmak istiyorum incelmelerinizi gorunce b-fit aklima yatti fakat kilolu olanlar icin daha yogun spor yapacaklari bi yer secsin diyenler de olmus acikcasi biraz kafam karisti yardimci olursaniz fikir vermemde sevinirim :)

B-Fitte sen aşırı kilolusun sana uymaz psikolojisi yok düşünün ben 100 üzeri bir kiloyla başladım ve hala 100 üzeriyim ve inceldimde ..

canım sen kesinlikle profesyonel yardım almalısın..diyetisyen+spor hocası=kilo verme..ankaradaysan sana bir diyetisyen önerebilirim

slm bende başlamak istiyorum fakat fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniiz..

merhaba..kesinlikle b-fite gidin..fiyatları değişiyor..aylık,3 aylık,6 aylık ve senelik..günlük,15 günlük seçenekleri de var..eski üye yeni üyede de fiyat değişiyo..isterseniz ücretsiz deneme şansınızda var..bnece bir deneyin..www.b-fit.com sitesinden size enyakın f-fiti seçin orda adres ve telf numaraları var..bilgilerde var b-fitle ilgili...mutlka deneyin derim..

B-Fit e 2 ocaktan beri gidiyorum..İlk başladığım zamanlarda haftada 4 gün düzenli olarak gittim 34 beden kot pantolon giyerken 2. ayda 31 beden kot bol olmaya başlamıştı.Ama ilk zamanlar çok az su içtiğim için fazla kilo veremedim.Sonra aksattım hala 31 beden giyiyorum kilo almadım ama vermem de durdu diyebilirim.1 haftadır tekrar sıkı düzene döndüm hemen fark ediyor.Tavsiye ederim.
Kaç cm inceldiğimi hatırlamıyorum ama toplamda 5 kilo verdim ve dediğim gibi 31 bedene indim.Şu anda 80 kg yum ama sıkılaştığınız için kilonuzu göstermiyorsunuz..

X