B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

Ben de dün ilk seansıma gittim, daha önce birçok sporu denedim ama devam edemedim, bu defa devam edebilirim inş, 3 aylık üye oldum, haftada en az 4 defa gitmek maksimum fayda sağlıyormuş..dışarıdan kolay gibi görünüyor ama gayet yorucu, 30 dk az gibi gelmesin

şuan bende gidiyorum başlayalı 1ay olmasına ragmen çok faydasını gördüm kilo vermedim henüz ama ğörenler zayıflamışsın diyor.

kızlar ben de gidip gitmemek arasında kararsızım. ben öyle kilo vermekten ziyade vücudum sıkılaşsın şekil alsın istiyorum, basem problemim var malesef. önerir misiniz?

kızlar ben de gidip gitmemek arasında kararsızım. ben öyle kilo vermekten ziyade vücudum sıkılaşsın şekil alsın istiyorum, basem problemim var malesef. önerir misiniz?

ben tavsiye ediyorum, 1 hafta sonra 3 ayımı tamamlamış olacağım. hem vücudun hareket etmiş oluyor, hem de kendini dinç hissediyorsun. gayet güzel inceldim. hiç değilse bir aylık üye ol, kendin gör farkı :KK66:

b-fit hakkındaki olumlu yazıların hepsi reklam amaçlı yazılmışdır.Tamamen ticari bir olaydır ve hiçbir faydası yoktur.Kendim gidip denediğim için böyle rahat anlatabiliyorum.

niye insanları genelliyorsunuz? ben de faydasını gördüm, çok memnunum, bunu söyleyince reklam amaçlı mı yazmış oluyorum? sizin fayda görmemiş olmanız, herkesin reklam amaçlı yazdığını göstermez.

niye insanları genelliyorsunuz? ben de faydasını gördüm, çok memnunum, bunu söyleyince reklam amaçlı mı yazmış oluyorum? sizin fayda görmemiş olmanız, herkesin reklam amaçlı yazdığını göstermez.

peki sizin yazınızın anti B fit için yazılmış olma ihtimali yok mu? belki women for shapes sahibisiniz .. ben gidiyorum henüz 20.günüm sıkıda diyetimi yapıyorum fark öyle ortadaki itiraf edelim hiç birimiz haftanın 6 günü yürürüş yapmıyoruz ama evimizin yakınında ki B fit e gidebiliriz neden? kendimden örnek vereyim antrenörüm facebook ta ekli bana hergün hadi gelsene diyor kendimi zorunlu hissediyorum ve 2. o kadar para verdim gideyim diyorum. valla çokta iyi ettim böyle şeylere karalamaya gerek yok hanımefendi gitmiş ve pasta börek götürmüşseniz ardından evet sonuç alamamanız çok normal diyet ve spor bir bütündür, ayrıca B fit sadece 1 hafta 30 dakika sürüyor ben şuan B fit + aerobik + twister a geçtim 1 saat kalıyorum 1 saat durmaksızın hareketin nasıl bir kötü etkisi olur pardon da?? git gidede program artıyor herşey sistemli. memnun olduğum şeyi över memnun kalmadığım şeyi yererim bu benim hakkım kimsede buna laf edemez. NOKTA

yanlış alıntı yapmışım cevabım mehtap78 isimli kullanıcının ' b-fit hakkındaki olumlu yazıların hepsi reklam amaçlı yazılmışdır.Tamamen ticari bir olaydır ve hiçbir faydası yoktur.Kendim gidip denediğim için böyle rahat anlatabiliyorum. ' içerikli mesajınadır.

bende kilomdan şikayetçi değilim ama yağlanma var vücudumda. o yüzden spor yapmak istiyorum ve burdaki yorumları okuyunca b-fit tamamen içime sindi. çünkü daha önce normal bir spor salonuna gitmiştim, hem erkek-kadın bir arada olunca rahat edemiyorsunuz hem de sıra bekliyorsunuz :KK53:

turkcell şifresinden bahsedilmiş, hala var mı?

bende kilomdan şikayetçi değilim ama yağlanma var vücudumda. o yüzden spor yapmak istiyorum ve burdaki yorumları okuyunca b-fit tamamen içime sindi. çünkü daha önce normal bir spor salonuna gitmiştim, hem erkek-kadın bir arada olunca rahat edemiyorsunuz hem de sıra bekliyorsunuz :KK53:

turkcell şifresinden bahsedilmiş, hala var mı?

Yok cnm turkcell sıfresı kalktı dıye bılıyorum...Bende cok ılgılenmıstım bı ara ama kayıt olmak nasıp olmadı konusmaya felan gıttım ama ıs yerınden cıkıs saatlerım cok duzensız baslayamadım ondan...Ama en kısa zamanda kayıt olmak ıstıyorum...

merhabalar bende b-fit üyesiyim..bu hafta 4.haftam ve çok severek gidiyorum.sabah olsada spor yapmaya gitsem diyorum..kesinlikle tavsiye ederim.ben 2.5 sene başka spor salonlaında spor yaptım aşırı ve yanlış spor yapmaktan dizlerimi sakatladım.ama b-fitte bu yok aletler itme çekme kuvvetiye hiç bir ağırlık yok.çalışanlar çok sevecen beni motive ediyorlar..iyiki kayıt olmuşum diyorum..2 evim oldu orası

Son düzenleme:
Çok iyi incelmişsin cnm tebrikler...29.5 cm kol basen gobek toplam demı?[/QUOTE]

teşekkür ederiim :)) ve evet toplam 29.5 tu tabii ben bırakalı 3 ay falan oldu bu arada.ama tekrar başlamayı düşünüyorum inş.

ben de şu ana kadar yazılmayı düşünüyodum ama kafam çok karıştı çünkü ben kilo vermek istiyorum zaten diyet de yapıyorum diyetisyen kontrolünde şimdi 60 kiloyum 10 kilo vermem gerekecek sizce gitsem faydasını görürmüyüm yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum

olumsuz yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum...

sporun 5dk da yarar, 30 dakikası da.
yeterki spor yaptığınız kadar çenenizi de tutmayı başarın, o zaman kilo sorununuz kalmaz.
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
selamlar. ben dün b fit e başladım herkes gibi beden tereddütlüydüm çünkü ben yaklaşık 2 saat spor yapan biri olarak yarım saat ne işe yarayacak diye düşünmüştüm..inanın şu an heryerim ağrıyo döktüğüm teri anlatamam ve bugün sabah kalktığımda vücudumda sıkılaşma hissettim herkese öneriyorum ..bugün arkadaşımıda üye yaptırıyorum ve en kısa sürede inceleceğime innıyorum..yaşayıp görün diyorum b fit harika bişey sürekli bölgesel çalışıyosunuz ve kaslarınızı çalıştırıyosunuz.spor yaparken devam edelim ben yorulmadım dedim ama izin vermedi ilk günden yüklenmeyelim diye eve geldim bi süre sonra bacaklarımın ağrısına duramadım kaslarım ağrıyodu yani süper bişey.

merhaba kizlar bende bugun kayit oldum b fite..hala tereddutlerim var aslinda ama deneyecem bakalim..yakin zamanda giden var mi acaba??

selamlar. ben dün b fit e başladım herkes gibi beden tereddütlüydüm çünkü ben yaklaşık 2 saat spor yapan biri olarak yarım saat ne işe yarayacak diye düşünmüştüm..inanın şu an heryerim ağrıyo döktüğüm teri anlatamam ve bugün sabah kalktığımda vücudumda sıkılaşma hissettim herkese öneriyorum ..bugün arkadaşımıda üye yaptırıyorum ve en kısa sürede inceleceğime innıyorum..yaşayıp görün diyorum b fit harika bişey sürekli bölgesel çalışıyosunuz ve kaslarınızı çalıştırıyosunuz.spor yaparken devam edelim ben yorulmadım dedim ama izin vermedi ilk günden yüklenmeyelim diye eve geldim bi süre sonra bacaklarımın ağrısına duramadım kaslarım ağrıyodu yani süper bişey.

pazar günleri kapalı mı?

Ben de gidiyorum ama henüz düzeni oturtamadım sık gidemiyorum, 30 dakika az gibi görünmesin fena halde yoruyor ve terletiyor, çıkınca kndinizi çok iyi hissediyorsunuz, bu arada evet pazar günleri kapalı diğer 6 gün açık..

arkadaşlar merhaba sanırım b-fitlerde kadınlar gününe özel kampanyalar olacakmış
bir arkadasım gidiyor ondan duydum bende bu kampanyayla ertelediğim spor fikrine tekrar yakınlastım:)
varmı ankarada b-fit e gitmeyi düşünen kişiler ben yenimahalledeyim ve 8 martta spora başlamayı dusunuyorumm
DİPNOT:B-fit le arkadasım toplamda 52 cm inceldi 4.5 kg kaybetti (2ayda)

X